Behandeling

Facelift

Weerspiegelt je gezicht niet meer hoe je je van binnen voelt? Heb je last van verslappingen aan je gezicht of je hals? Een facelift kan een oplossing bieden.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
Hoogste kwaliteit
NVCG gecertificeerd
Persoonlijke aandacht
Innerbeauty
Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Facelift

Mooi en gracieus ouder worden na een facelift. Voel jezelf weer stralen en geniet met vol zelfvertrouwen.

Ouder worden is een bijzonder geschenk. Na je vijftigste zit je vol met mooie en minder mooie levenservaringen, maar je gezicht weerspiegelt niet meer hoe je van binnen voelt. Als je een facelift overweegt, is dit een persoonlijke keuze. Een keuze die alleen jij en je arts samen kunnen maken. Is het nodig? Is het niet te vroeg? Ga ik er niet heel anders uitzien?

 

Een facelift is een ingreep die wordt uitgevoerd als de huid van je gezicht door leeftijd verslapt raakt. Tijdens de ingreep wordt de huid en het onderliggende spier-en bindweefsel strakker gemaakt en gelift. Na enkele weken is het resultaat zichtbaar en herken je jezelf weer in je stralende spiegelbeeld.

Facelift

Onze resultaten van een facelift

Bekijk de resultaten van de verschillende faceliftbehandelingen die onze specialisten hebben uitgevoerd en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen. Aan de hand van foto’s voor en na de behandeling zie je duidelijk het natuurlijke resultaat van de gezichtsverjonging.

Facelift

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Aan een facelift gaat altijd meerdere adviesgespreken met onze chirurg vooraf. Je hebt tijdens het vrijblijvende consult alle ruimte om in een persoonlijk gesprek je vragen te stellen en je wensen en verwachtingen over de behandeling uit te spreken.

Onze chirurg, Dr. Thanya Tha-In, beoordeelt of je een facelift een geschikte behandeling is voor jou en welke soorten lift het beste resultaat geeft. Je krijgt alle informatie over de faceliftbehandeling en uitleg over het gehele behandeltraject, van de voorzorg tot de nazorg. Er worden vooraf foto’s gemaakt, die naast de foto’s na de chirurgische ingreep worden gelegd.

Om te begrijpen waar je vandaan komt en waarom je een facelift wenst, nemen we graag de tijd om je eerst goed te leren kennen. Het belangrijkste van de gehele behandeling is dat wij begrijpen wat jouw wensen zijn. Wens je een natuurlijk resultaat passend bij je leeftijd? Wat zijn jouw belangrijke plus en minpunten? Hoe is de symmetrie van je gezicht? Door jou te leren kennen, begrijpen we wat jij wilt, want uiteindelijk gaat het om jou.

Een facelift is een poliklinische behandeling, waarvoor geen opname noodzakelijk is. Je mag na de ingreep en na een korte rusttijd weer naar huis. Er worden in onze kliniek verschillende faceliftbehandelingen uitgevoerd: een S-lift ofwel minilift, een uitgebreidere MACS-lift en een omvangrijke hals-facelift. De overtollige huid in het gezicht en eventueel de hals wordt onder verdoving verwijderd. Bij een MACS-lift en hals-facelift wordt ook het onderliggende bind- en spierweefsel strakgetrokken en het verzakte vetweefsel naar zijn oorspronkelijke plek teruggebracht.

 

De behandeltijd is afhankelijk van de soort facelift. De S-lift duurt ongeveer 1,5 uur, de MACS-lift circa 2 uur. De uitgebreide hals-facelift neemt nog iets meer tijd in beslag. Je krijgt door deze ingreep een duidelijker kaak- en halslijn en een strakker en jeugdiger gezichtsvorm. Het eerste resultaat is al na 1 tot 2 weken zichtbaar. Het definitieve, natuurlijke resultaat toont zich na enkele maanden tot een jaar. Het resultaat houdt lang aan. De huidveroudering gaat wel door. Een facelift kan na 10 tot 15 jaar worden herhaald.

Je gezicht is de eerste dagen na de facelift wat gezwollen en voelt strak aan. Bij lichte napijn volstaat het nemen van een paracetamol. De zwelling en blauwe plekken verdwijnen vanzelf binnen een paar weken. Neem in de eerste week voldoende rust en slaap in rugligging op een extra hoofdkussen. Dit helpt tegen de zwelling, verkleint de kans op een nabloeding en bevordert het genezingsproces. Vermijd in de eerste drie weken drukken, persen, bukken of tillen en verricht in de eerste zes weken geen zware fysieke inspanningen.

We begeleiden uw graag door het hele proces. Daarom werken we met een speciaal ontwikkeld voor- en nazorg protocol zodat je maximaal voorbereid bent en met veel plezier uw herstel tegemoet gaat.

Stop met roken tot de hechtingen eruit zijn, drink geen warme dranken om gezichtsstuwing te voorkomen en ga niet intensief kauwen op vast voedsel, want hierdoor komen de hechtingen in het gezicht onder druk te staan. Blijf na de facelift normaal bewegen, zodat de bloedsomloop goed op gang blijft en de wond snel geneest. Je bent na één tot twee weken weer toonbaar en in staat om je dagelijkse sociale activiteiten te hervatten. Stel je gezichtshuid in de eerste drie maanden niet bloot aan fel zonlicht en ga niet onder de zonnebank of naar de sauna.

Een facelift is een veelvoorkomende chirurgische ingreep bij Skin + Surgery Clinics, met een zeer geringe kans op complicaties. Er kan in sommige gevallen een allergische reactie, nabloeding of infectie optreden. Dit komt echter weinig voor, aangezien onze hooggekwalificeerde en ervaren specialisten werken volgens de modernste behandeltechnieken en gebruikmaken van de beste instrumenten.

 

Incidenteel kunnen specifieke complicaties optreden als beschadiging van de zenuwen, asymmetrie, hypertrofische littekens, haarverlies of gevoelloosheid van een deel van je gezicht, dat meestal niet blijvend is.

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Met zorg en aandacht legt ze je de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Facelift

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery Clinics levert de hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs. De kosten van de facelift verschillen per behandeling, afhankelijk van de uitgebreidheid van de ingreep. Een facelift wordt alleen vergoed bij een medische indicatie.

Facelift S-lift

€ 3500,-

Facelift MACS Lift

€ 3990,-

Facelift

€ 4990,-

Facelift en Neklift

€ 5990,-

Volledige sedatie

+ € 1500,-
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na

Facelift

Veelgestelde vragen

Een facelift is een behandeling die wordt uitgevoerd als de huid van je gezicht door de leeftijd verslapt raakt. Tijdens de ingreep wordt de huid en het onderliggende spier en bindweefsel strakker gemaakt en gelift. Hierdoor krijgen je gezicht, hals en kaaklijn een jeugdige contour.

Bekijk onze video’s hieronder waarbij Dr. Thanya Tha-In uitlegt wat een facelift precies inhoudt.

  1. S-LIFT , wordt ook wel de mini lift genoemd. Hierbij wordt alleen de huid van de wang gelift. Het onderliggende steunweefsel wordt hierbij niet gelift.
  2. MACS-lift: MACS-lift (Minimal Access Cranial Suspension lift) hierbij wordt niet alleen de de huid van de wang maar ook het onderliggende steunweefsel meegenomen en gelift. De hals wordt hierbij niet meegenomen
  3. Face/ hals lift: Bij een face-hals lift wordt via een verlengde incisie achter het oor niet alleen de huid van de wang en het onderliggende steunweefsel gelift, maar ook de hals wordt meegelift.

Bij elke chirurgische behandeling is er kans op een complicatie. Daarom is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de ingreep en de mogelijke complicaties. Er bestaat het risico op een allergische reactie, bloeding of infectie. De kans hierop is zeer klein. Onze instrumenten zijn single-use en van de beste kwaliteit. We werken met hele fijne naalden en fijne diathermie, zo om trauma aan het weefsel zoveel mogelijk te minimaliseren.

Specifieke complicaties bij een facelift zijn beschadigingen van de zenuwen, asymmetrie, haarverlies, vorming van hypertrofische littekens en gevoelloosheid van een deel van je gezicht. Dit laatste is meestal niet blijvend.

Neem voldoende rust in de week na uw behandeling. Zorg ervoor dat er iemand u kan helpen.
Slaap in rugligging op 2 hoofdkussen. Dit verkleint de kans op nabloeding en zwelling. Het bevordert de genezing.
In de eerste twee weken na de behandeling mag u niet drukken, persen, tillen of bukken.
Wij raden je aan om niet te roken tot het verwijderen van de hechtingen. Roken verhoogt de kans op complicaties.
Vermijd intensief kauwen van vast voedsel. Hierdoor komen de hechtingen in het gezicht onder druk te staan.
Drink geen warme dranken, zoals thee of koffie, om stuwing in het gezicht te voorkomen.
Zwellingen en bloeduitstortingen worden de eerste drie dagen erger en nemen daarna weer langzaam af.
Het is verstandig om normaal in beweging te blijven. Dit is goed voor de bloedsomloop en de wondgenezing.
Onderneem geen zwaar en inspannend werk en ook geen sportactiviteiten gedurende de eerste zes weken.
Plan u sociale contacten. Blijf een weekje thuis. Het behandelde gebied zal de eerste week blauw, gezwollen en gekneusd uitzien. Ook kunnen de littekens direct na de behandeling rood en gezwollen zijn. Dit is soms wel even schrikken.
Eén à twee weken na een facelift bent u meestal weer toonbaar en kan u uw sociale activiteiten weer hervatten.
We adviseren je de littekens gedurende 3 maanden na de operatie niet bloot te stellen aan UV- zonlicht en/of de zonnebank.
Vermijd emotionele opwinding. Na enkele weken komt alles weer goed.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Facelift

Straal weer als nooit te voren. Je verdient het.

Heb je last van rimpels en lijntjes in je gezicht, ingezakte wangen en ingevallen kaaklijn, een facelift is de geschikte behandeling voor jou.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2019 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (195 beoordelingen)
Website by Lead Tactics
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak