Bel direct: 070-200 20 70
Maak een afspraak
Gratis adviesgesprek
Change language

Medische gynaecologie (Viveve® behandeling)

Er is veel taboe rondom het onderwerp “de vagina”. Over de verschillen in anatomie van ons mooie geslacht, over huidziekte en afscheiding, over je menstruatie, over het plezier of de afwezigheid daarvan tijdens de seks. In de kliniek, Skin + Surgery Clinics, bespreken we dit graag persoonlijk en discreet met je. Door het verouderingsproces, de menopauze of door een bevalling kan het vaginale weefsel uitrekken en verslappen. Vermindering van collageen leidt tot verslapping. Vaginale verslapping heeft als gevolg vermindering van gevoel tijdens seks en / of ongewenst urineverlies. Een op de drie vrouwen hebben hier regelmatig last van na de bevalling. Vaak blijft vaginale verslapping onbesproken en daardoor ook onbehandeld. Echter klachten van verminderd gevoel bij het vrijen en ongewenst urineverlies kunnen een grote impact hebben op je algemene gezondheid en welzijn als vrouw. Gelukkig bestaat er een behandeling waardoor je je weer vrouw voelt, de Viveve® behandeling.

De Viveve® behandeling

The Viveve Treatment is een behandeling van de vagina om huid te verstrakken met radiofrequentie geluidsgolven. Hierbij wordt de vagina behandeld, met name rond de plasopening. De geluidstrillingen verwarmen de huid waardoor er meer collageen aangemaakt wordt. Dit voel je niet omdat er ook simultaan gekoeld wordt.

 

Tijdens de behandeling ligt je op een gynaecologische bank en wordt de handstuk in de vagina geplaatst. De handstuk is klein en het inbrengen is niet pijnlijk. Verdoving voor de behandeling is niet nodig. Vervolgens wordt het weefsel 360 graden rondom de opening behandeld met radiogolven die diep in het weefsel doordringen om daar de collageen productie te stimuleren. De behandeling is geheel pijnloos en comfortabel en het duurt 45 minuten. Doorgaans is er maar één sessie nodig. Omdat de oppervlakte van de vaginawanden niet aangetast wordt en alleen de binnenkant van de vagina-ingang behandeld wordt, kan je meteen weer overgaan tot normale activiteiten. Je hebt dus geen down-time.

 

Bij ongewenst urineverlies wordt het handstuk wat dieper in de vagina gebracht en wordt het gebied rondom de urethra (urinebuis) behandeld. Deze behandeling duurt een uur. De Viveve behandeling wordt vaak gecombineerd met een behandeling van de grote schaamlippen. Een verstrakking is vaak direct dan zichtbaar.

Ervaringen

Een client vertelt:  “Drie maanden na de behandeling ervaar ik echt een stimulans. Dat maakt dat ik weer zin in heb om te vrijen. Je weet dat er weer iets spannends, iets leuks gaat gebeuren. Voor de behandeling raakte ik moeilijker opgewonden, omdat ik minder voelde.”

 

 

 

Tarieven


  • Behandeling
    Prijs
  • Geneveve behandeling tweede sessie binnen een jaar
    € 1250,-
  • Geneveve behandeling eerste sessie
    € 1750 ,-

FAQ

Het resultaat

Gedurende de eerste 3 maanden reageert het lichaam door geleidelijk aan gezond, nieuw collageen aan te maken, zodat het vaginaal weefsel gerevitaliseerd wordt.  Een verbeterd gevoel tijdens seks en verbeterde urinecontrole zijn het resultaat! Dit geeft je natuurlijk een mooie boost in je zelfvertrouwen.

 

Het effect van de behandeling houdt ongeveer een jaar aan. Invloedfactoren zoals je eigen genetische ‘makeup’, je leeftijd en je leefstijl, bepalen het uiteindelijke resultaat.

 

De Geneveve® behandeling is uitgebreid onderzocht in aantal wetenschappelijke studies in de Verenigde staten, Japan en Canada. Hieruit is gebleken dat de behandeling bij vrouwen leidt tot statistisch significante en aanhoudende verstrakking van de vaginawand en verbetering van de seksuele gewaarwording en bevrediging gedurende 12 maanden. De behandeling is goedgekeurd in bijna 50 landen voor de behandeling van vaginale verslapping en de verbetering van de seksuele functie, zonder noemenswaardige bijwerkingen.

 

Voor meer informatie over de wetenschappelijke studies: www.viveve.com

Nazorg

Na de behandelingen kunt je wat ongemak ervaren. Hieronder staan onze adviezen na de behandeling.

– De eerste dagen kan het behandelde gebied gevoelig aanvoelen. Dit is normaal en wordt
steeds minder.
– Thuis mag je indoen nodig Paracetamol slikken.

– Mocht tijdens het plassen de vagina gevoelig aanvoelen, kunt u het beste kraanwater uit een fles langs uw schaamlippen laten lopen.
– De eerste twee dagen mag u geen tampons dragen, vrijen, fietsen, strakke broeken
dragen of paardrijden
Copyright © 2019 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved
Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (159 beoordelingen)
Website by Hello it's me hello it's me