Bel direct: 070-200 20 70
Maak een afspraak
Gratis adviesgesprek
Change language

Bindweefselmassage

Krijgt je huid een vale, grauwe gloed? Verliest je huid haar glans en onstaat er een doffe teint? Dan is de bindweefselmassage iets voor jou. Met stevige massagegrepen in het bindweefsel stimuleren we de elasticiteit en de doorbloeding van de huid. De kwaliteit van de huid zal na een aantal behandelingen sterk verbeteren, doordat het bindweefsel zichzelf zal vernieuwen en de verklevingen loskomen. Ook ideaal te combineren met je Botox of fillerbehandelingen voor een nog mooier resultaat.

 

Wat is een bindweefselmassage precies?

Huidveroudering begint bij een verminderde huidconditie. De doorbloeding gaat achteruit, wat zorgt voor een verminderde toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de huidcellen toe. Evenals een slechte afvoer van koolstofdioxide en afvalstoffen van de huidcellen af. Dit resulteert in een huid die haar glans verliest, maar ook in een huid die minder in staat is om collageen (stevigheid) en elastine (rekbaarheid) aan te maken.

 

Bij de bindweefselbehandeling wordt de oorzaak van het huidprobleem aangepakt en wordt een investering gedaan voor in de toekomst. De bindweefselmassage is een intensieve massage, die de huiddoorbloeding stimuleert. Hierdoor worden er weer meer zuurstof en voedingsstoffen naar de cellen getransporteerd. Dit resulteert in een glanzende, egale huid met een steeds beter wordende huidconditie. Daarbij wordt de afvoer van koolstofdioxide en afvalstoffen verbeterd. Verklevingen zullen los gemasseerd worden en de huid voelt weer jong en vitaal aan. Tot slot wordt de fibrolbast geprikkeld, dit is een cel die zorgt voor de aanmaak van collageen en elastine. Wist je dat de fibroblast op veel manieren geprikkeld kan worden? Bijvoorbeeld door bepaalde hormonen die vrijkomen in onze slaap, door vitamine C (in voeding en serums) en door bepaalde behandelingen (microneedling, chemische peelings). En dus ook door de bindweefselmassage!

 

Bij de bindweefselmassage worden verschillende speciale massagegrepen uitgevoerd op het gelaat en decolleté. Dit wordt gedaan met behulp van serums en crèmes afgestemd op uw huidtype, voor een nog groter resultaat.

Tarieven


 • Behandeling
  Prijs
 • Bindweefselmassage
  € 50,-

Meer informatie

Is mijn huid geschikt voor bindweefelmassage?

De bindweefselmasage is de ideale behandeling om de huidconditie te verbeteren en voor elke huid perfect om de huid op te frissen haar glans terug te krijgen. Deze behandeling is ook uitermate geschikt voor jonge huiden. Daarbij kunnen ook specifieke indicaties goed behandeld worden.

 • Stimulatie huiddoorbloeding
 • Stimulatie fibroblast (aanmaak collageen en elastine)
 • Verbetering immuunsysteem
 • Opheffing verklevingen
 • Versteviging wanden haarvaatjes (kleinste bloedvaatjes in de huid)
 • Verbetering huidconditie
Hoe verloopt de behandeling?

De bindweefselmassage bestaat uit een serie van verschillende, huidverbeterende massagegrepen die samen een volledige massage vormen. Sommige grepen zullen kunnen als intensief en gevoelig ervaren worden (met name als de huid op die plekken verkleefd is). U zult merken dat naar verloop van tijd en als u meerdere behandelingen heeft ervaren, de massage eigenlijk heel ontspannend is! Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van serums en crèmes afgestemd op uw huidtype, voor een nog groter resultaat!

 

U kunt er ook voor kiezen om de bindweefselmassage in combinatie met een schoonheidsbehandeling te doen. Dan is de bindweefselmassage een onderdeel van een grotere behandeling, samen met het stylen van de wenkbrauwen, het uitreiningen van eventuele onzuiverheden en het voeden en kalmeren van de huid met maskers.

Hoe verloopt het herstel na de behandeling?

Direct na de behandeling heeft de huid al een goede doorbloeding met mooie glans. U hoeft verder geen rekening te houden met bepaalde zaken. U zult merken dat uw huidverzorging (serums, crèmes, maskers) sneller door de huid worden opgenomen.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Om de huidconditie sterk te verbeteren wordt een behandeling met hoge frequentie in kuurverband geadviseerd (4-6 behandelingen). Vervolgens kunt u de frequentie verlagen naar eens per twee weken, eens per vier weken en eens per 6 weken. Om het behaalde resultaat te behouden wordt aanbevolen om de behandeling eens per 4-6 weken te blijven herhalen.
Copyright © 2019 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved
Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (159 beoordelingen)
Website by Hello it's me hello it's me