Bel direct: 070-200 20 70
Maak een afspraak
Gratis adviesgesprek
Change language

Peelings

Een chemische peeling is een behandeling met een vloeistof oplossing die zichtbare huidverbetering geeft, de celvernieuwing stimuleert en de dode huidcellen verwijdert. De huid wordt hierdoor egaler, pigmentvlekken verminderen, poriën worden minder zichtbaar en de huid zal zich vernieuwen en verjongen.

 

Tarieven


 • Behandeling
  Prijs
 • SkinCeuticals Gel peel GL
  € 85,-
 • SkinCeuticals Pigment Balancing peel
  € 125,-
 • Skin Tech Easy Droxy 1x
  € 125,-
 • Skin Tech TCA Easy 1x
  € 150,-
 • Skin Tech TCA Easy 1x incl. 3 producten
  € 350,-
 • Skin Tech TCA Easy 4x incl. 3 producten
  € 675,-
 • Lip en eyelid formula | Fenol Skintech
  € 750,-
 • Mozaïek Peeling | Combinatie Easy Phen light & Fenol
  € 1.000,-

FAQ

Indicaties?

Een oppervlakkige chemische peeling is bedoeld als intensieve behandeling om de huid een boost te geven, met als resultaat een gladde en stralende teint. Een medium tot diepe chemische peeling is goed inzetbaar bij de doelgerichte behandeling van huidproblemen zoals huidveroudering, hyperpigmentatie, actieve acne en acne littekens.

Welke chemische peeling is voor mij geschikt?

Heb je last van een doffe huid, droogheid, lichte verkleuring en/of een ruwe huidstructuur? Wil je je huid weer laten stralen? Dan is de SkinCeuticals Gel Peel GL behandeling precies voor jou! Wij noemen dit ook wel de Red-Carpet Peel. Direct een mooie huid met een gezonde glow, geen downtime en niemand zal doorhebben dat je een intensieve behandeling hebt ondergaan. In combinatie met beschermende antioxidanten, wordt de huid helderder, stralender en zal er frisser uitzien.

 

Heb je last van huidverkleuring, vlekkerigheid, kleuronregelmatigheid, ongewenste pigmentatie door fotoschade of hormonale veranderingen? Dan is de SkinCeuticals Pigment Balancing Peel behandeling precies voor jou! Dankzij de combinatie van geavanceerde vlerkleurignstechnologie en zeer specifieke exfolieer methoden, zal de aanblik van de verkleuring beheerst worden, voor een gladdere, heldere huid met een egale teint. Een echte probleemaanpakker met minimale downtime.

 

Heb je last van fijne lijntjes, een vale/grijze huid, acne, een droge huid, beginnende huidveroudering, zonneschade? Dan is de SkinTech Easy Droxy Versicolor behandeling precies voor jou! Door de combinatie van 5 verschillende fruitzuren (AHA en BHA) wordt de huid meteen opgefrist en stralend. Het werkingsmechanisme is cel-by-cel, dus er zal geen grote vervelling optreden. De huid zal zich direct na de behandeling verstrakken. Eenmalig en ideaal in te zetten als PartyPeel maar in als behandelprotocol voor verbetering van de huid. Het behandelprotocol bestaat dan uit 4 behandelingen met een interval van 8-14 dagen in combinatie met 2 SkinTech crèmes gericht op de aanpak van de behandelingsdoelstelling en bescherming van de gepeelde huid tegen UV en warmte, plus een milde SkinTech Foam voor het reinigen van de gepeelde huid.

 

Heb je last van pigmentvlekken, fijne lijntjes, grote poriën, huidveroudering, zonneschade, een vale/grijze huid, acne? Dan is de SkinTech Easy TCA Classic behandeling precies voor jou! De peeling is een combinatie van 15% TCA vloeistof gemengd met een Base Solution die bestaat uit fruitzuren en antioxidanten. De behandeling wordt afgerond met het unieke en gepatenteerde Post Peel Mask, die zorgt voor onmiddellijke afremming van het ontstekingsproces waardoor roodheid en hitte uit de huid trekt het risico op complicaties sterk wordt gereduceerd. Dit is de meest effectieve behandeling op het gebied van huidverbetering. Houdt wel rekening met een downtime van gemiddeld 7 dagen. Om het huidherstel te optimaliseren en de downtime te verminderen wordt de SkinTech Easy TCA Classic (1x incl. producten) geadviseerd. 2 SkinTech crèmes gericht op de aanpak van de behandelingsdoelstelling en bescherming van de gepeelde huid tegen UV en warmte, plus een milde SkinTech Foam voor het reinigen van de gepeelde huid.

 

Meer dan alleen huidverbetering? Een effectieve, gerichte aanpak van huidproblemen? Ga dan voor het behandelprotocol SkinTech Easy TCA Classic (4x incl. producten). Het behandelprotocol bestaat dan uit 4 behandelingen met een interval van 8-14 dagen in combinatie met 2 SkinTech crèmes gericht op de aanpak van de behandelingsdoelstelling en bescherming van de gepeelde huid tegen UV en warmte, plus een milde SkinTech Foam voor het reinigen van de gepeelde huid. Dit is onze top één Skin+Surgery Advanced Clinical Spa behandeling!

 

Heb je last van ernstige huidveroudering, zonschade of een slappe huid? De Easy Phen Light peeling stimuleert celvernieuwing, collageen- en elastineaanmaak en verwijdert dode huidcellen en oneffenheden, waardoor er lifting en verstrakking en een geweldige structuurverbetering van de huid ontstaat. Deze combinatiepeeling bestaat uit 30% fenol en 12% TCA en is daarmee de middelste in de categorie diepe peelings. In combinatie met SkinTech® crèmes en ons duidelijke behandelprotocol kan deze diepe peeling voor gevorderde huidveroudering veilig worden uitgevoerd. Er is doorgaans maar 1 sessie nodig.

 

Wanneer je last hebt van diepe rimpels op de lip of wangen evenals andere photo-aginggevolgen zoals een verouderde, verharde huid, dan kun je de lip en eyelid formula Skin Tech overwegen. Deze diepe chemische peeling geeft enorme verbetering en verstrakking van rimpels en is een eenmalige behandeling, welke jarenlang effect heeft. Vanwege het diepe karakter van de peeling is een goede voorbereiding met crèmes en een goede nazorg heel belangrijk. De peeling wordt met de mozaïektechniek aangebracht. Deze techniek houdt in dat zones met diepe rimpels (zoals de bovenlip en wangen) met Lip & Eyelid worden behandeld, maar de rest van het gezicht met een minder diepe peeling (zoals Easy TCA of Easy Phen Light).

 

Het eindresultaat is een driedimensionale facelift (bij full face-behandeling), verbetering of zelfs verdwijning van diepe rimpels. Het resultaat is verbluffend.

 

Hoe ziet de behandeling eruit?

De chemische peeling wordt in een aantal lagen op de huid aangebracht totdat de gewenste diepte is bereikt. Afhankelijk van het soort chemische peeling die gebruikt wordt kan een tintelend tot prikkend gevoel waargenomen worden. Daarbij kan de behandelde huid warm aanvoelen. Om dit gevoel te compenseren wordt met een waaier lucht over de behandelde huid verspreid worden om de behandeling zo comfortabel mogelijk te maken. Na de chemische peeling wordt er een neutralisatie vloeistof of het post-to-peel mask aangebracht (afhankelijk welke chemische peeling gebruikt is). Hierdoor zal de roodheid en warmte uit de huid trekken. Binnen enkele minuten wordt de huid weer rustig en pijnloos.Bij een oppervlakkige chemische peeling zal de huid direct stralen en gelift aanvoelen. Bij een medium tot diepe chemische peeling zal de opperhuid vervangen worden door nieuwe cellen. Hiervoor is vervelling nodig. De dag na de behandeling voelt de huid droog aan, maar er is niet veel zichtbaar. Op dag 2 voelt de huid strak en droog aan. Er kunnen donkere vlekken zichtbaar zijn waar het pigment heeft gezeten. Op dag 3 start de vervelling, meestal eerst rondom de mond en dan verder. Het vervellen duurt doorgaans 2-3 dagen. Daarna zullen nog wat resterende velletjes in de haargrens en rondom de neus te zien zijn. De nieuwe huid is zichtbaar verbeterd, is egaler en straalt.

Voorbereidingen?

Voor het optimale behandelresultaat is het raadzaam om de huid goed voor te bereiden met speciale thuis producten (Cleanser Foam, crème, Melablock HSP 30 – 50+). Deze speciale producten versterken het effect van de chemische peeling en bevorderen het herstel van de (beschadigde) huid. Door deze voorbereiding wordt het behandeldoel sneller behaald.

Hoeveel behandelingen?

Afhankelijk van het behandeldoel is een chemische peeling eenmalig in te zetten, of in kuurverband (4-6 behandelingen). De chemische peelings van SkinTech zijn ook in de zomermaanden inzetbaar.

Thuisadvies na een behandeling
 • De Post Peel Mask dat na de behandeling is opgebracht, zorgt ervoor dat uw huid sneller en beter herstelt dus laat dit tot de volgende ochtend intrekken.
 • Reinig de behandelde huid pas de volgende ochtend met de Skin Tech Cleanser. Deze cleanser is speciaal geschikt voor een gepeelde huid.
 • Draag geen sieraden (metalen voorwerpen) tot 24 uur na een peelbehandeling.
 • Staak het gebruik van uw eigen dag- en nachtcrèmes. Deze crèmes (ook uw zonnebrandcrème) zijn ontwikkeld voor gebruik op de intacte huid (opperhuid) en kunnen een gepeelde huid irriteren of zelfs voor ongewenste bijwerkingen zorgen.
 • Uw huid gaat de komende dagen indrogen. Dit kan een trekkerig gevoel geven en soms wat jeuken. Probeer, tot er nieuwe huid zichtaar wordt, NIET te smeren met crèmes. Dit kan het vertelproces vertragen doordat de oud huid wordt vastgeplakt aan de nieuwe huid.
 • Vervelling begint doorgaans op de 3e dag. Zodra er nieuwe huid zichtbaar wordt is het belangrijk om te gaan smeren met de SkinTech behandelcrème(s). Doe dit 2 maal daags zoals door uw behandeling is geadviseerd.
 • Gebruik 3 maal daags (of vaker als u buiten bent) Melablock HSP SPF 30 of 50+ om uw huid tegen UV stralen (zonlicht) te beschermen en vermijd directe blootstelling aan de zon.
 • Wacht 6-7 minuten met het aanbrengen van een 2e crème zodat de eerste crème is ingetrokken.
 • Gebruik tot 48 uur na iedere peelingsessie geen make-up (uitgezonderd geschikte minerale en zuurstof doorlatende make-up speciaal geschikt na intensieve behandelingen).
 • Direct na de eerste geelingsessie en tot twee weken na de laatste peeling adviseren wij u geen peelings of scrubs thuis te gebruiken of soortgelijke behandelingen te ondergaan.
 • Tot twee maanden na de laatste peelingsessie kunt u geen ontharingsbehandelingen (laten) uitvoeren op de gepeelde huid.
 • Vermijd tot 2 weken na een peeling behandeling hoge temperaturen (sauna, hamam).
 • Wanneer u een ongewenste reactie krijgt zoals uitslag, ernstige jeuk, koorts of koortsuitslag, neem dan contact op met uw behandelaar.

Voorbeelden

Mogelijk getoonde effecten van behandelingen en operaties zijn altijd persoonlijk.

Skin + Surgery Clinics | Peelings Foto voor
Skin + Surgery Clinics | Peelings Foto naCopyright © 2019 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved
Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (159 beoordelingen)
Website by Hello it's me hello it's me