Bel direct: 070-200 20 70
Maak een afspraak
Gratis adviesgesprek
Change language

Mommy facial

De ene zwangere ziet er stralend uit tijdens haar zwangerschap met een jaloersmakende zwangerschapsgloed, de ander ziet haar huid juist verslechteren met huidoneffenheden of zwangerschapspigmentatie. Het verloop ná de zwangerschap is echter vrijwel gelijk voor elke nieuwe moeder. Met het verlaten van de zwangerschapshormonen uit je lichaam, verdwijnt ook de gloed op je huid. De huid wordt onrustig en zelfs je volle haardos moet eraan geloven. Tel daar de slapeloze nachten bij op en wat overblijft is een doffe, vale en soms onrustige huid die wel een boost kan gebruiken. Net als jij, want je gunt jezelf de benodigde me-time niet meer, terwijl je het drukker hebt dan ooit.

 

Speciaal voor moeders hebben we bij Skin+Surgery Clinics ‘de mommy facial’. Een combinatie van behandelingen om je huid weer prachtig te maken en je uitgeruste look terug te krijgen. We leggen je in de watten, zodat je even een moment hebt om weer op te laden. Zo zie je er niet alleen beter uit, je voelt je ook beter. En daar profiteert je gezin weer van!

 

Wat houdt de mommy facial in

  • Allereerst doen we een uitgebreide gezichtsanalyse. Aan de hand daarvan bekijken we hoe het met jouw huid gesteld is en wat je huid nodig heeft. In onze Advanced Medical Spa krijg je een luxe gezichtsbehandeling met de hoogwaardige producten van SkinCeuticals. Niet alleen goed voor je huid, maar ook een heerlijk ontspanningsmoment.
  • Met behulp van de Profhilo filler geven we je huid van binnenuit een boost. Door pure onbewerkte hyaluron te injecteren wordt de eigen huid aan het werk gezet, om weer collageen en elastine aan te maken. De huid wordt gaver, voller en krijgt een prachtige gloed. Het resultaat is niet direct zichtbaar, de huid zal met de dag verbeteren.
  • We adviseren je om thuis dagelijks een vitamine C serum van SkinCeuticals te gebruiken. De hoogwaardige producten van SkinCeuticals bevatten alleen pure werkzame stoffen en zijn parabeen-vrij. Om die reden kunnen ze ook tijdens de borstvoeding gebruikt worden. De C E ferulic van SkinCeuticals is een antioxidant, waarmee je vroegtijdige huidveroudering voorkomt. De Phloretin helpt daarnaast tegen oneffenheden en pigmentatie. Naar aanleiding van de persoonlijke gezichtsanalyse kijken we naar het serum wat het beste bij jouw huid past

Optioneel: Micro-Injectable

  • Tijdens een zwangerschap zijn alle organen, en dus ook de huid, beter doorbloed. Je huid is vaak iets roder en voelt gezond aan. Ook omdat je in kilo’s aankomt, zullen rimpels in het gezicht minder te zien zijn. Wanneer de rimpels na de zwangerschap wel weer zichtbaar worden in je gezicht, kun je het ineens als storend ervaren. Je ziet er vermoeid of droevig uit. Met een kleine hoeveelheid kunnen we beginnende rimpels tegengaan, waardoor ze niet de kans krijgen om dieper te worden. Je blik wordt direct meer open en je ziet er frisser uit.

Naast de mommy facial geven we je graag advies op het gebied van levensstijl. Hoe creëer je rustmomenten voor jezelf, in de dagelijkse hectiek van het gezinsleven. We kunnen o.a. kijken naar je voedingspatroon en we hebben speciale voedingssupplementen van Laviesage om niet alleen je huid te verbeteren, maar ook je weerstand te verhogen en energielevel op peil te houden. Zo krijgt niet alleen je kind, maar ook jij wat je verdient.

 

Disclaimer: De filler- en Injectable behandelingen kunnen pas worden gestart wanneer je volledig bent gestopt met borstvoeding. De facial en serum zijn wel geschikt wanneer je nog borstvoeding geeft.

 

 

 

Tarieven


  • Behandeling
    Prijs
  • Mommy facial
    € 495,-

FAQ
Copyright © 2019 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved
Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (159 beoordelingen)
Website by Hello it's me hello it's me