Bel direct: 070-200 20 70
Maak een afspraak
Gratis adviesgesprek
Change language

Huidoneffenheden verwijderen

Ondanks intensieve huidverzorging, gezonde voeding en effectieve bescherming van de huid is het mogelijk dat er ongewenste huidoneffenheden ontstaan zoals spider naevi, couperose, hemangiomen, fibromen, pigmentvlekken en rimpels. Deze onschuldige huidoneffenheden worden vaak als cosmetisch storend ervaren, maar daar is nu een oplossing voor. De Onetec is de nieuwste technologische innovatie op het gebied van onmiddellijke verwijdering van huidoneffenheden, met verbazingwekkende behandelresultaten.

 

De nieuwe RWS (Radio Wave Spectrum) methode maakt het mogelijk om cosmetische huidproblemen makkelijk, veilig en met direct resultaat te verwijderen. De technologie is gebaseerd op speciaal gemoduleerde hoogfrequente energiepulsen. Door de huid met de applicator een gecontroleerde energiepuls te geven wordt deze omgezet in een warmtepuls, waardoor huidoneffenheden nauwkeurig verwijderd kunnen worden.

 

 

Tarieven


  • Behandeling
    Prijs
  • Premium Aesthetic Onetec
    Vanaf € 75,-

FAQ

Wat is een spider naevus?

Een spider naevus (ook wel naevus araneus, spider, spinnetje, spinnenkop) zijn rode bloedvaatjes met één centrale kern en hebben een spin-vormige of stervormig patroon. Het wordt veroorzaakt door verwijde bloedvaatjes en komt vaak voor in het gezicht. Spider naevi zijn niet kwaadaardig en alleen cosmetisch storend. Het is mogelijk om spider naevi te behandelen.

Wat is couperose?

Couperose (ook wel erythrosis facialis) wordt gekenmerkt door een diffuse roodheid met teleangiëctasiën (rode vaatjes) in het gelaat. Indien er ook ontstekingen en pustels aanwezig zijn is er sprake van Acne Rosacea. Couperose wordt met name gezien bij vrouwen uit Noordwest-Europa. De oorzaak is onbekend maar mogelijk spelen klimatologische factoren, alcoholgebruik, hete spijzen en dranken een rol. Het is mogelijk om couperose te behandelen.

Wat is een haemangioma senilis?

Een haemangioma senilis (ook wel angioma senilis, cherry angioma) is een klein goedaardig bloedgezwel, kleiner dan 1 centimeter. De felrode, vlakte tot bolronde huidoneffenheden kunnen over het hele lichaam voorkomen en ontstaan meestal op oudere leeftijd. De oorzaak is onbekend. Het is mogelijk om de onschuldige haemangioma te behandelen.

 

Wat is een fibroom?

Een fibroom (ook wel steelwratje) is een gesteelde, zachte goedaardige huidtumor. De huidkleurige, soms licht gepigmenteerde huidaandoening komt vaak voor in de hals, oksels, liezen en op het ooglid. Het voorkomen neemt met de leeftijd toe. Het is mogelijk om een fibroom te behandelen.

 

Wat is een pigmentvlek?

Er zijn veel verschillende soorten pigmentvlekken, waarbij er een onderscheid gemaakt kan worden in een te veel aan pigment in de huid (hyperpigmentatie) of een tekort aan pigment in de huid (hypopigmentatie). Daarbij kan er een verdeling gemaakt worden in pigment wat bij de geboorte al aanwezig is of pigment wat gedurende de jaren ontstaat.

 

Lentigo solaris (ook wel lentigo senilis, ouderdomsvlek, levervlek) is een goedaardige pigmentvlek die vaak ontstaat lichaamsdelen aan zonlicht zijn blootgesteld. Voorkeurslocaties zijn in het gelaat en op de handruggen. Deze vorm van pigment ontstaat meestal op oudere leeftijd en komt vooral voor bij mensen met een licht huidtype.

 

Afhankelijk van het soort pigmentvlek is deze goed te behandelen. Vraag de huidtherapeut om advies.
Copyright © 2019 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved
Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (159 beoordelingen)
Website by Hello it's me hello it's me