Bel direct: 070-200 20 70
Maak een afspraak
Gratis adviesgesprek
Change language

SkinCeuticals Facial de luxe

Heb je onze professionele, luxe gezichtsbehandeling van SkinCeuticals al geprobeerd? SkinCeuticals is ontwikkeld op basis van hoge concentraties werkzame stoffen gebaseerd op jarenlange wetenschappelijke studie die gericht zijn op het beschermen en corrigeren van huidveroudering. We zijn ontzettend trots dat we als kliniek deze behandeling aan onze klanten kunnen aanbieden. Laat je adviseren door onze SkinCeuticals specialist en ga voor een stralende huid.

 

 

Tarieven


 • Behandeling
  Prijs
 • Bovenlip Harsen
  € 20,-
 • Wenkbrauw Compleet - Verven| epileren |Trimmen
  € 30,-
 • Gezichtsbindweefsel Massage
  € 50,-
 • SkinCeuticals Facial de luxe incl. Gezichts Bindweefsel Massage 1,5 uur
  € 135,-

FAQ

Voor wie is de SkinCeuticals Facial de Luxe?

De SkinCeuticals Facial is geschikt voor iedereen die de huid een boost wil geven, maar zeker ook voor de huid die meer nodig heeft. Denk hierbij aan een op maat gemaakte behandeling gericht op intensieve hydratatie, versteviging en verzachting. Ook een behandeling corrigerend op onzuiverheden, pigment of huidveroudering behoort tot de mogelijkheden. Naast het verbeteren van je huid is de behandeling ook een moment van ontspanning en even tijd voor jezelf.

 

Wat kan je verwachten van de SkinCeuticals Facial de Luxe?

Sommige huidcondities zijn zichtbaar, maar het is ook belangrijk om onderliggende huidproblemen vroegtijdig te ontdekken. Met behulp van de Skinscope doen wij altijd eerst een uitgebreide huidanalyse, om zo de behoeftes van de huid in kaart te brengen. De gezichtsbehandeling zal hier op worden aangepast. Daarbij volgen wij tijdens de gezichtsbehandeling de filosofie van SkinCeuticals: voorkomen, corrigeren én beschermen.

Voorkomen

Producten met antioxidanten, waarvan klinisch is bewezen dat ze schadelijke vrije radicalen neutraliseren, beschermen de huid en voorkomen huidproblemen. De eventueel aanwezige huidproblemen worden aangepakt.

Corrigeren

Producten met hoge concentraties werkstoffen zijn ontwikkeld om een breed scala aan huidproblemen aan te pakken. Bij regelmatig gebruik dragen deze producten bij aan een gezond en jeugdig uiterlijk.

Beschermen

Producten die de huid zowel tegen uv-a als uv-b straling beschermt. Dagelijks gebruik biedt een goede, uitgebreide bescherming van het huidmilieu en voorkomt snelle huidveroudering.

 

Er wordt tijdens de behandeling uitsluitend gewerkt met de hoogwaardige producten van SkinCeuticals. Na afloop krijg je een huid- en productadvies om ook thuis te kunnen werken aan een verbetering van de huidgezondheid en zo het effect van de behandeling te versterken.

Voorbereidingen?

Om het meeste uit de behandeling te halen en om het effect van de behandeling te continueren adviseren wij graag welke producten je thuis het beste kunt gebruiken.

Hoeveel behandelingen?

Afhankelijk van de wensen adviseren wij een behandeling eens in de 4-6 weken. De huidregeneratie, de huidvernieuwing, vindt normaal gesproken eens in de 28 dagen plaats. Naarmate de huid ouder wordt of door externe factoren (zoals overmatig zongebruik of roken) vertraagt dit proces. Hier kunnen de SkinCeuticals Facials hulp bieden.

Nazorg?

Er is geen specifieke nazorg. Houd er rekening mee dat het mogelijk is dat je direct na de behandeling een goede doorbloeding hebt en de huid een rode gloed heeft
Copyright © 2019 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved
Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (159 beoordelingen)
Website by Hello it's me hello it's me