Bel direct: 070-200 20 70
Maak een afspraak
Gratis adviesgesprek
Change language

SkinCeuticals Facial 1 uur

Heb je onze professionele, luxe gezichtsbehandeling van SkinCeuticals al geprobeerd? SkinCeuticals is ontwikkeld op basis van hoge concentraties werkzame stoffen gebaseerd op jarenlange wetenschappelijke studie die gericht zijn op het beschermen en corrigeren van huidveroudering. We zijn ontzettend trots dat we als kliniek deze behandeling aan onze klanten kunnen aanbieden. Laat je adviseren door onze SkinCeuticals specialist en ga voor een stralende huid.

Tarieven


 • Behandeling
  Prijs
 • Bovenlip Harsen
  € 20,-
 • Wenkbrauw Compleet - Epileren | Trimmen | Verven
  € 30,-
 • Gezichtsbindweefsel Massage
  € 50,-
 • SkinCeuticals Facial
  € 75,-

FAQ

Voor wie is de SkinCeuticals Facial?
De SkinCeuticals Facial is geschikt voor iedereen die graag iets meer zou willen doen voor de huid dan alleen het gebruik van thuisproducten. Kom tot rust, ontspan en ervaar het totale wellness gevoel. Elke SkinCeuticals Facial is een op maat gemaakte behandeling, gericht op intensieve hydratatie, versteviging en verzachting. Maar ook een behandeling corrigerend op onzuiverheden, pigment of huidveroudering behoort tot de mogelijkheden. Echt een moment van even tijd voor jezelf.
Wat kan je verwachten van de SkinCeuticals Facial?
Sommige huidcondities zijn zichtbaar, maar het is ook belangrijk om onderliggende huidproblemen vroegtijdig te ontdekken. Met behulp van de Skinscope doen wij altijd eerst een uitgebreide huidanalyse, om zo de behoeftes van de huid in kaart te brengen. De gezichtsbehandeling zal hier op worden aangepast. Daarbij volgen wij tijdens de gezichtsbehandeling de filosofie van SkinCeuticals: voorkomen, corrigeren én beschermen.
De behandeling zal bestaan uit het reinigen en exfoliëren van de huid, gevolgd door het verwijderen van eventuele onzuiverheden en het bijwerken van de wenkbrauwen. Verven van de wenkbrauwen en/of wimpers kan indien gewenst toegevoegd worden aan de behandeling. De huid zal beschermt worden met een antioxidant en extra gevoed worden met maskers speciaal afgestemd op de conditie van de huid. Met een ontspanningsmassage zal de behandeling afgesloten worden.
Hoeveel behandelingen?
Afhankelijk van de wensen adviseren wij een behandeling eens in de 4-6 weken. De huidregeneratie, de huidvernieuwing, vindt normaal gesproken eens in de 28 dagen plaats. Naarmate de huid ouder wordt of door externe factoren (zoals overmatig zongebruik of roken) vertraagt dit proces. Hier kunnen de SkinCeuticals Facials hulp bieden.
Nazorg?
Er is geen specifieke nazorg. Houd er rekening mee dat het mogelijk is dat je direct na de behandeling een goede doorbloeding hebt en de huid een rode gloed heeftCopyright © 2019 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved
Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (159 beoordelingen)
Website by Hello it's me hello it's me