Bel direct: 070-200 20 70
Maak een afspraak
Gratis adviesgesprek
Change language

Silhouette soft

De silhouette draad is ontwikkeld in Amerika en is FDA approved voor behandelingen van verzakkingen in je gelaat en hals. Het is geschikt voor de leeftijdscategorie vanaf 40 jaar. De Silhouette Soft draad werkt volgens een ander principe dan de PDO-draad en Happy Lift draad. In plaats van weerhaakjes bevatten de silhouette soft draden, cones die het weefsel liften. Door deze polymelkzuur cones wordt de collageenvorming gestimuleerd in de richting van de plaatsing van de draad. Door het liftende effect en de collageen vorming oogt het gezicht frisser en jonger.

 

Tarieven


  • Behandeling
    Prijs
  • Silhouette soft
    Vanaf € 1500,-

FAQ

Wat is een draadlift precies?

Er zijn verschillende typen draden op de markt die geschikt zijn voor verschillende leeftijden en verschillende mate van verzakkingen. Daarom is het heel belangrijk om de juiste draadtype te kiezen voor een gewenst resultaat. Dr. Thanya Tha-In werkt met alle typen draden die op de markt zijn en kan je goed adviseren over welk type draad bij jou past.

Hoelang is de werking van de draadlift behandeling zichtbaar?

Een draadlift heeft een kortere hersteltijd dan een operatie en je houdt er geen littekens aan over. Het resultaat zie je deels direct, maar het volledige resultaat ongeveer na 4-6 weken. De draadlift heeft een langdurig effect van 1-2 jaar, afhankelijk van de leeftijd en mate van collageenvorming. Om de collageen vorming van binnenuit te optimaliseren, adviseren wij het gebruik van voedingssupplementen zoals de Boost&Lift van Laviesage Nutricosmetics® of Innèov® versteviging 45+.

Hoe werkt het plaatsen van de draadlift?

Allereerst zal de arts je adviseren over welke draden het beste bij je passen en uitleggen welk resultaat je mag verwachten. Hierna dienen wij een plaatselijke verdoving toe, waardoor de behandeling geheel pijnloos is. Na de verdoving worden er met een naald meerdere hechtdraden in de diepere huidlaag geplaatst. De naald wordt weer verwijderd en de hechtdraad blijft achter in de huid. Deze hechtdraden zetten zich vast en dat zorgt ervoor dat de onderliggende huidlagen licht strak trekken. Je ziet direct het resultaat van de mechanische lifting. De draden zijn na zes tot twaalf maanden volledig opgelost. Tijdens het oplossen zal er zich collageen (bindweefsel) vormen rondom de hechtdraden. Het collageen zorgt voor een stevige, volle en elastische huid. De behandeling is meestal binnen een uur klaar en je kan direct na het plaatsen van de draadlift naar huis.

Is het plaatsen van de draden veilig?

Het plaatsen van een draadlift is zeer veilig bij Tha-In Clinics. Dokter Thanya Tha-In is de specialist op dit gebied. Hiernaast worden er hechtdraden gebruikt die langzaam oplossen. Er worden dus geen permanente draden geplaatst. Hierdoor is de kans op blijvende complicaties zeer klein.

Wie kunnen er niet met een draadlift worden behandeld?

Personen die allergisch zijn voor polydiaxone, polymelkzuur of coprolactone
Personen onder behandeling voor o.a. maligniteiten en autoimmuunziekten
Personen jonger dan 18 jaar
Personen die infecties of acute ontstekingen hebben in de te behandelen huidgebieden (acne, herpes, etc.).

Personen die vlak voor deze behandeling een tandheelkundige ingreep hebben ondergaan.

 

Personen die lijden aan een auto-immuunziekte en/of een immuuntherapie krijgen. Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Patiënten met een extreem slappe huid
Patiënten met een aanleg voor het vormen van hypertrofe (brede, roze) littekens. Patiënten met een extreme mate van verlies van vetweefsel in het gelaat of in de hals.

Wat kan ik doen voor een draadliftbehandeling?

Informeer je arts over eventueel medicijngebruik (met name als je cortison, antibiotica, slaappillen, kalmerende pillen, anticonceptie en dergelijke gebruikt)

 

Stop met het gebruik van geneesmiddelen die acetylsalicylzuur bevatten (zoals aspirine)
Informeer je arts als je verkouden bent, keelpijn hebt, hoest en/of last van een huidaandoening krijgt Was je haren de avond voor de behandeling
Draag geen nagellak of make-up op de dag van de behandeling
Rook niet

 

Hoe verloopt de nazorg van een draadliftbehandeling?

Esthetische (gelaats)behandelingen mogen alleen worden uitgevoerd met toestemming van de arts.
Vermijd het gebruik van haarkleurmiddelen en behandelingen met irriterende stoffen gedurende minimaal een maand.

 

Er mag drie dagen na de behandeling geen make-up worden gebruikt.

Lichamelijke activiteiten kunnen na twee of drie weken na de behandelingen worden hervat.

 

Vermijd gedurende minimaal een maand blootstelling aan direct (zon)licht of intense warmte (zoals bijvoorbeeld zonnebank en sauna’s).
Copyright © 2019 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved
Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (159 beoordelingen)
Website by Hello it's me hello it's me