Behandeling

Fillers

Wil je er meer uitgerust en jeugdiger uitzien, het volume in je gezicht terug of vollere lippen? Met fillers krijgt je natuurlijke schoonheid een mooie boost.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
Hoogste kwaliteit
NVCG gecertificeerd
Persoonlijke aandacht
Innerbeauty
Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Fillers

We zijn gespecialiseerd in filler behandelingen. We werken met gerenomeerde producten die veilig en uitvoerig getest zijn. Soms kan een kleine fillerbehandeling voor jou al een wereld van verschil maken.

Overweeg je een subtiele verandering in je gezicht? Dan is een filler behandeling de geschikte beschikte behandeling voor jou. Fillers zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. De filler wordt gebruikt om rimpels in het gelaat te verfijnen. Soms gaat je gezicht tekenen na een stressvolle periode. Of worden de jaren zichtbaar op je gezicht, terwijl je nog jong en energiek door het leven gaat. Oplosbare niet-permanente fillers zijn ideaal om tekenen van veroudering en vermoeidheid te verminderen. Zo kun je het volume in bepaalde delen van je gezicht herstellen, denk aan het liften van de wangen, het verminderen van de neuslippenplooi en het liften van de mondhoekjes.

 

Ook wanneer je droomt van vollere lippen of je je schaamt voor de afhangende mondhoeken, kan een filler uitkomst bieden. Een filler is uiteindelijk niet meer dan hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature al voor in je lichaam en zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd wordt. Skin+Surgery Clinics heeft jarenlange ervaring met het injecteren van fillers, waarbij een natuurlijk resultaat voorop staat. Maak een afspraak met één van onze specialisten om je te laten adviseren. Soms kan een kleine touch-up voor jou al een wereld van verschil maken.

Fillers

Onze resultaten van fillerbehandelingen

Je ziet direct resultaat van de fillerbehandelingen. Lees de enthousiaste ervaringen van onze cliënten die bij Skin + Surgery fillers kregen voor onder meer de mondhoeken, oogwallen, neuslippenplooi, kaaklijn, slaap, kin, lippen, handen, hals of decolleté.

Fillers

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Bij Skin + Surgery Clinics wordt uitsluitend gewerkt met de beste fillers van gerenomeerde merken. De fillers zijn op basis van het lichaamseigen hyaluronzuur. Tijdens het adviesgesprek met de cosmetisch arts is er ruime mogelijkheid om de wensen te bespreken en zal de cosmetisch arts toelichten welke fillers voor jou het beste van toepassing zijn voor het meest natuurlijke resultaat.

Onze artsen werken met de Vectra 3D, een stimulatieapparaat waarmee een voor- en nafoto gemaakt kan worden nog vóór de behandeling. Zo krijg je een goede indruk van het resultaat.

Je krijgt goede uitleg over de behandeling, de nazorg, de risico’s, de kosten en het te verwachten eindresultaat. Zou je de behandeling willen ondergaan? Dan wordt alles in het dossier genoteerd. Er worden foto’s gemaakt, die later kunnen worden vergeleken met het eindresultaat.

In de meeste gevallen is verdoving voor de behandeling niet nodig. Vind je de behandeling spannend of is jouw huid gevoelig? Dan kan in overleg met de arts een verdoving aangebracht worden middels een verdovingscreme of een verdovingsprikje. We reken hier geen extra kosten voor. Vervolgens wordt de filler geplaatst met behulp van een hele smalle naald.  Indien nodig wordt het behandelde gebied na het plaatsen van de filler gekoeld met een icepack.

Na de behandeling mag je direct naar huis. In sommige gevallen is de huid een beetje rood, ontstaat er lichte zwelling of kleine blauwe plekjes. Dit gaat vanzelf over en is niet ernstig. Wij adviseren om de eerste 24 uur niet te sporten en geen alcohol te nuttigen. Stel de huid niet bloot aan hitte (zonnebank, sauna).

De kans op complicaties is zeer klein. Zoals bij elke ingreep is er een klein risico op infectie of allergie. Skin + Surgery clinics is 24 hr per dag bereikbaar voor vragen en eventuele noodsituaties.

Drs. Kim de Weijer

Dokter Kim is cosmetisch arts met inmiddels ruim 7 jaar ervaring. Gedurende deze tijd heeft zij meer dan vijfduizend cosmetische ingrepen verricht, waarbij haar cliënten hebben aangegeven zeer tevreden te zijn over de behandelingen. Daarnaast heeft zij werkervaring in de spoedeisende hulp en als huisarts. Vanuit haar artsenvisie kijkt ze naar de gehele persoon en niet alleen naar de behandeling. ‘Mijn behandelingen zijn gericht op het benadrukken van positieve gezichtskenmerken en het verbeteren van negatieve kenmerken. Het doel is een subtiel, natuurlijk en verfrissend resultaat.’ Lees meer over onze specialisten

Fillers

Prijzen en vergoedingen

Je krijgt bij Skin + Surgery transparante en eerlijke tarieven voor de verschillende fillerbehandelingen. De prijs verschilt per behandelvorm. Fillers om medische redenen (migraine, ernstige transpiratie) worden vaak vanuit de aanvullende zorgverzekering vergoed.

Hyaluronzuur filler 0,5 cc

€ 295,-

Hyaluronzuur filler 1,0 cc

€ 445,-

Hyaluronzuur filler 2,0 cc

€ 750,-

Hyaluronzuur (1 cc na afname 2 cc)

€ 250,-

Radiesse 1,5 cc

€ 550,-

skinbooster

€ 250,-

profhilo 2,0 cc

€ 375,-
Bekijk alle prijzen

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Fillers

Reken af met rimpels en volumeverlies

Fillers zijn een populaire behandeling tegen rimpels, ingevallen wangen, verslapte kaaklijn, hangende mondhoeken en voor vollere lippen. Maak een afspraak!

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2019 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (195 beoordelingen)
Website by Lead Tactics
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak