Behandeling

Vampire facelift

Huidrimpels en volumeverlies. Iedereen krijgt er mee te maken. Een Vampire facelift geeft een mooie huidverjonging en verbetering, met natuurlijk resultaat.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
Hoogste kwaliteit
NVCG gecertificeerd
Persoonlijke aandacht
Innerbeauty
Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Vampire facelift

Gun je huid een echte boost en je huid zal meer stralen dan ooit tevoren.

Bij het ouder worden zijn rimpels of huidverzakking helaas onvermijdelijk. Toch hoef je niet gelijk aan een chirurgische ingreep te denken, er zijn ook meer natuurlijke behandelingen mogelijk. De vampire facelift is een medische behandeling ter huidverbetering, waarbij je gezicht wordt geïnjecteerd met hyaluronzuur gemengd met eigen bloed. Een groot voordeel is dat er niet gesneden wordt in de huid. Vele internationale sterren zweren bij deze behandeling en wij begrijpen waarom. Gun je huid een echte boost en je huid zal je danken door meer te stralen dan ooit tevoren.

Vampire facelift

Onze resultaten van een Vampire facelift

Verbeter de structuur en conditie van je huid met een Vampire facelift. Je hebt er ongeveer een jaar plezier van. Bekijk de uitstekende resultaten van onze cliënten de eerder hun rimpelende en verzakkende huid een boost gunden en nu als nooit tevoren stralen.

Vampire facelift

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Met zorg en aandacht legt ze je de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Vampire facelift

Prijzen en vergoedingen

Vele internationale sterren gingen je al voor met een Vampire facelift. Dankzij de transparante en eerlijke prijzen van Skin + Surgery is deze huidverjonging en verbetering voor een brede doelgroep bereikbaar. De natuurlijke facelift valt buiten de basisverzekering.

Vampire facelift

€ 450,-

Vampire facelift

Veelgestelde vragen

De vampire facelift is een behandeling ter huidverbetering, waarbij PRP (bloedplaatjes- rijk plasma) en hyaluronzuur worden gecombineerd met medische micro needling. De behandeling maakt gebruik van natuurlijke bestanddelen uit uw eigen bloed. Door het aanbrengen van deze bestanddelen/groeifactoren in de huid met behulp van de needling pen, wordt de huid op een natuurlijke manier gestimuleerd om meer collageen en elastine aan te maken. Zo kunnen probleem huiden als gevolg van acne, roken of veroudering er weer jonger er stralend uitzien.

Het effect blijft ongeveer een jaar zichtbaar. De resultaten van de behandeling zijn nar 4 tot 8 weken het beste zichtbaar. Afhankelijk van de kwaliteit van de huid dient meerdere behandelingen herhaalt te worden.

Allereerst wordt er een kleine hoeveelheid bloed afgenomen uit een bloedvat van je arm, dit is meestal 10 cc. Hierna wordt er in het desbetreffende centrifuge apparaat de PRP gescheiden van de rest van het bloed. Na 10 tot 15 minuten is de PRP klaar om vermengd te worden met hyaluronzuur. Wanneer deze gemengd zijn is de dokter klaar om het te injecteren met de needling pen. De behandeling zelf duurt ongeveer een half uur.

De vampire facelift is volkomen veilig, dit omdat er niet gesneden wordt in de huid. Hiernaast wordt er gebruik gemaakt van lichaamseigen stoffen, namelijk eigen bloed gemengd met hyaluronzuur. Er is dus ook weinig tot geen kans op allergische reacties of infecties.

Na de behandeling zal de huid er roze/rood uit gaan zien en is de huid gevoelig. Tevens kan de huid prikkelend en warm aanvoelen en kan er tijdelijk wat zwelling ontstaan. De roodheid houdt gemiddeld een of twee dagen aan.

Het is noodzakelijk om de huid goed te beschermen na de behandeling met een SPF en uw huid goed te ondersteunen met huidverzorgende producten. Laat u adviseren door onze beauty advisors. We adviseren de post laser creme van Viliv. Deze heeft een kalmerende en voedende werking op de huid

 

Vermijd het gebruik van make-up tot een half uur na de behandeling.
Maak geen gebruik van zonnebank, sauna, stoombaden en vermijd extreme temperaturen de eerste paar dagen.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vampire facelift

Een mooie huid zonder operatie

Een Vampire facelift is een effectieve manier om zonder operatie tot een verjonging en verbetering van de huid te komen. Maak nu een afspraak.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2019 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (195 beoordelingen)
Website by Lead Tactics
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak