Bel direct: 070-200 20 70
Maak een afspraak
Gratis adviesgesprek
Change language

Filler behandeling ogen/wallen (traan oogjes)

Heb je last van wallen? Niets is vervelender dan wanneer je steeds gevraagd wordt of je moe bent, ook al voel je je juist uitgerust. Ook kan je er somber uitzien, terwijl dit niet zo is. Vaak zijn wallen betrekkelijk eenvoudig te verminderen, zonder dat je gelijk aan een onderooglidcorrectie hoeft te denken. Sommige mensen hebben last van een duidelijke overgang van het onderooglid naar de wang. Hierdoor krijg je snel een vermoeide uitstraling. Met behulp van fillers kan deze rand minder zichtbaar worden gemaakt en krijg je een meer open en frisse blik. Het gebied onder de ogen is delicaat. Het opvullen van dit gebied vraagt dan ook veel expertise en ervaring om van een mooi resultaat verzekerd te zijn.

 

Tarieven


  • Behandeling
    Prijs
  • Filler behandeling ogen/wallen (traan oogjes)
    € 445,-

FAQ

Waarvoor wordt een Filler gebruikt?

De filler wordt gebruikt om rimpels in het gelaat te verjongen. Vaak na een stressvolle periode, door bijvoorbeeld het afvallen of bij het ouder worden, gaat je gezicht tekenen. Oplosbare niet-permanente fillers zijn ideaal om tekenen van veroudering en vermoeidheid te vervagen. De naam zegt het eigenlijk al, namelijk opvullen. De filler zorgt ervoor dat bepaalde gedeeltes van je gezicht weer meer volume krijgen. Hierbij valt te denken aan het liften van de wangen, het verminderen van de neuslippenplooi en het liften van de mondhoekjes.

Fillers, wat is dit nou precies?

Een Filler is uiteindelijk niet meer dan hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature al voor in je lichaam en zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd wordt. Door deze te injecteren in de middelste en onderste huidlaag wordt de huid van binnenuit gehydrateerd, dit zorgt voor een langdurige verbetering van de huidkwaliteit. Ook kunnen Fillers door de diepe injectie in de huidlagen volume in het gezicht herstellen en een verjongend en liftend effect geven.

 

Hoelang is de werking van de Filler?

Het verschilt per Filler hoelang het resultaat zichtbaar is. Wij gaan uit van een gemiddelde werkingsduur tussen de 6 en 12 maanden.

 

Is het injecteren van de Filler veilig?

Er is veel onderzoek verricht naar het injecteren van een filler. Ook lees je in de media veel over de goede en minder goede ervaringen. Uit wetenschappelijk onderzoek en uit eigen ervaring is gebleken dat het gebruik van fillers volkomen veilig is. De fillers waarmee Tha-In Clinics werkt, zijn van hoge kwaliteit en volledig biologisch afbreekbaar. Hiernaast zorgen onze artsen altijd voor een subtiel resultaat en waken zij voor overvulling en een onnatuurlijke uitstraling. Onze artsen geven dan ook te allen tijde een eerlijk advies. Mochten we van mening zijn dat de door jouw gekozen behandeling zal leiden tot een onnatuurlijke look, dan bespreken we dit uitgebreid en zullen we in goed overleg besluiten de behandeling niet op deze manier uit te voeren.
Copyright © 2019 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved
Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (159 beoordelingen)
Website by Hello it's me hello it's me