Bel direct: 070-200 20 70
Maak een afspraak
Gratis adviesgesprek
Change language

Filler behandeling voor een runners face

Joggen en hardlopen is een ideale manier om je hoofd even leeg te maken. Wist je dat het ook veel gezondheidsrisico’s tegengaat? Denk aan een hoge bloeddruk, overgewicht en het zorgt voor een optimale conditie van de bloedvaten en longen. Helaas zit er ook een nadeel aan hardlopen, het kan ervoor zorgen dat je meer gaat tekenen in je gezicht. Zo hebben mensen die intensief hardlopen, vaak meer rimpels in het gezicht (vaak te zien bij 40+). Dat is jammer. Je voelt je fit door het harde sporten, maar je gezicht ziet er juist vermoeid uit. We kunnen dit verhelpen door middel van fillers. Een ingevallen gezicht kan op een natuurlijke manier worden opgevuld en zo krijg je een voller gezicht en een jongere uitstraling. Niets staat je gezonde levensstijl meer in de weg. Voel je fit en straal dit naar de wereld uit.

 

Tarieven


  • Behandeling
    Prijs
  • Filler behandeling voor een runners face
    € 750,-

FAQ

Waarvoor wordt een Filler gebruikt?

De filler wordt gebruikt om rimpels in het gelaat te verjongen. Vaak na een stressvolle periode, door bijvoorbeeld het afvallen of bij het ouder worden, gaat je gezicht tekenen. Oplosbare niet-permanente fillers zijn ideaal om tekenen van veroudering en vermoeidheid te vervagen. De naam zegt het eigenlijk al, namelijk opvullen. De filler zorgt ervoor dat bepaalde gedeeltes van je gezicht weer meer volume krijgen. Hierbij valt te denken aan het liften van de wangen, het verminderen van de neuslippenplooi en het liften van de mondhoekjes.

Fillers, wat is dit nou precies?

Een Filler is uiteindelijk niet meer dan hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature al voor in je lichaam en zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd wordt. Door deze te injecteren in de middelste en onderste huidlaag wordt de huid van binnenuit gehydrateerd, dit zorgt voor een langdurige verbetering van de huidkwaliteit. Ook kunnen Fillers door de diepe injectie in de huidlagen volume in het gezicht herstellen en een verjongend en liftend effect geven.

Hoelang is de werking van de Filler?

Het verschilt per Filler hoelang het resultaat zichtbaar is. Wij gaan uit van een gemiddelde werkingsduur tussen de 6 en 12 maanden.

Is het injecteren van de Filler veilig?

Er is veel onderzoek verricht naar het injecteren van een filler. Ook lees je in de media veel over de goede en minder goede ervaringen. Uit wetenschappelijk onderzoek en uit eigen ervaring is gebleken dat het gebruik van fillers volkomen veilig is. De fillers waarmee Tha-In Clinics werkt, zijn van hoge kwaliteit en volledig biologisch afbreekbaar. Hiernaast zorgen onze artsen altijd voor een subtiel resultaat en waken zij voor overvulling en een onnatuurlijke uitstraling. Onze artsen geven dan ook te allen tijde een eerlijk advies. Mochten we van mening zijn dat de door jouw gekozen behandeling zal leiden tot een onnatuurlijke look, dan bespreken we dit uitgebreid en zullen we in goed overleg besluiten de behandeling niet op deze manier uit te voeren.
Copyright © 2019 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved
Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (159 beoordelingen)
Website by Hello it's me hello it's me