Bel direct: 070-200 20 70
Maak een afspraak
Gratis adviesgesprek
Change language

Vampire facelift

Bij het ouder worden zijn rimpels of huidverzakking helaas onvermijdelijk. Toch hoef je niet gelijk aan een chirurgische ingreep te denken, er zijn ook meer natuurlijke behandelingen mogelijk. De vampire facelift is een medische behandeling ter huidverbetering, waarbij je gezicht wordt geïnjecteerd met hyaluronzuur gemengd met eigen bloed. Een groot voordeel is dat er niet gesneden wordt in de huid. Vele internationale sterren zweren bij deze behandeling en wij begrijpen waarom. Gun je huid een echte boost en je huid zal je danken door meer te stralen als ooit tevoren.

 

 

Tarieven


  • Behandeling
    Prijs
  • Vampire facelift
    € 450,-

FAQ

Doeleinde

De vampire facelift is een behandeling ter huidverbetering, waarbij PRP (bloedplaatjes- rijk plasma) en hyaluronzuur worden gecombineerd met medische micro needling. De behandeling maakt gebruik van natuurlijke bestanddelen uit uw eigen bloed. Door het aanbrengen van deze bestanddelen/groeifactoren in de huid met behulp van de needling pen, wordt de huid op een natuurlijke manier gestimuleerd om meer collageen en elastine aan te maken. Zo kunnen probleem huiden als gevolg van acne, roken of veroudering er weer jonger er stralend uitzien.

Hoelang is de werking van de vampire facelift?

Het effect blijft ongeveer een jaar zichtbaar. De resultaten van de behandeling zijn nar 4 tot 8 weken het beste zichtbaar. Afhankelijk van de kwaliteit van de huid dient meerdere behandelingen herhaalt te worden.

 

De procedure van de vampire facelift

Allereerst wordt er een kleine hoeveelheid bloed afgenomen uit een bloedvat van je arm, dit is meestal 10 cc. Hierna wordt er in het desbetreffende centrifuge apparaat de PRP gescheiden van de rest van het bloed. Na 10 tot 15 minuten is de PRP klaar om vermengd te worden met hyaluronzuur. Wanneer deze gemengd zijn is de dokter klaar om het te injecteren met de needling pen. De behandeling zelf duurt ongeveer een half uur.

Is de vampire facelift veilig?

De vampire facelift is volkomen veilig, dit omdat er niet gesneden wordt in de huid. Hiernaast wordt er gebruik gemaakt van lichaamseigen stoffen, namelijk eigen bloed gemengd met hyaluronzuur. Er is dus ook weinig tot geen kans op allergische reacties of infecties.

Wat kunt u verwachten na de behandeling?

Na de behandeling zal de huid er roze/rood uit gaan zien en is de huid gevoelig. Tevens kan de huid prikkelend en warm aanvoelen en kan er tijdelijk wat zwelling ontstaan. De roodheid houdt gemiddeld een of twee dagen aan.

Nazorg na de vampire facelift behandeling

Het is noodzakelijk om de huid goed te beschermen na de behandeling met een SPF en uw huid goed te ondersteunen met huidverzorgende producten. Laat u adviseren door onze beauty advisors. We adviseren de post laser creme van Viliv. Deze heeft een kalmerende en voedende werking op de huid

 

Vermijd het gebruik van make-up tot een half uur na de behandeling.
Maak geen gebruik van zonnebank, sauna, stoombaden en vermijd extreme temperaturen de eerste paar dagen.
Copyright © 2019 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved
Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (159 beoordelingen)
Website by Hello it's me hello it's me