Behandeling

Injectables

Ben je je rimpels en lijntjes in je gezicht, ingevallen wangen en sombere uitstraling zat? Met de rimpel relaxer zie je een frisser en jeugdiger uiterlijk in de spiegel.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
Hoogste kwaliteit
NVCG gecertificeerd
Persoonlijke aandacht
Innerbeauty
Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Rimpel Relaxer

Een behandeling met de Rimpel Relaxer biedt uitkomst bij zowel cosmetische wensen als verscheidene medische ongemakken.

Of je nu last hebt van een te diepe fronsrimpel of juist een steeds terugkerende migraine, de Rimpel relaxer biedt uitkomst bij zowel cosmetische wensen als verscheidene medische ongemakken. Rimpel Relaxer is een toxine en werkt als een spierontspanner die ervoor zorgt dat de behandelde spier tijdelijk niet meer kan samentrekken. Dit zorgt er o.a. voor dat de huid strakker wordt en rimpels vervagen. Anders dan bij fillers, waar rimpels opgevuld worden.

 

Overweeg je een rimpel relaxer behandeling, dan ben je bij Skin + Surgery Clinics aan het juiste adres. Onze artsen zijn specialisten op het gebied van injectable en hebben aandacht voor jouw verhaal. Vraag een vrijblijvend consult aan of klik op een van onze behandelingen voor meer informatie.

 

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.

Injectables

Onze resultaten van de rimpel relaxer

Skin + Surgery boekt snelle, zichtbare resultaten met rimpel relaxer. Zie hoe tevreden onze cliënten zijn met een behandeling tegen frons- en voorhoofdsrimpels, verzakte wenkbrauwen, overmatig transpireren, littekens, kraaienpootjes, vierkante kaken, migraine en meer.

Injectables

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Er zijn zowel medische als cosmetische redenen voor het injecteren van toxines (= Rimpel Relaxer). De cosmetisch arts neemt tijdens het adviesgesprek alle tijd voor je om jouw verwachtingen en wensen te bespreken. Voor de behandeling zullen er foto’s gemaakt worden om het dossier compleet te maken.

Je krijgt goede uitleg over de behandeling, de nazorg, de risico’s, de kosten en het te verwachten eindresultaat. Zou je de behandeling willen ondergaan? Vaak is het mogelijk om direct behandeld te worden. De behandeling duurt ongeveer 15 minuten.

Het injecteren met de rimpel relaxer wordt gedaan met een kleine, smalle naald. Verdoving hiervoor is niet nodig. De meesten cliënten ervaren deze behandeling als een prettige en snel, soms een beetje gevoelig maar niet pijnlijk.

Na de behandeling mag je direct naar huis. In sommige gevallen is de huid een beetje rood op de plekken waar de cosmetisch arts geïnjecteerd heeft. Dit trekt vanzelf weg en is niet ernstig. Wij adviseren om de eerste 24 uur niet te sporten en de huid niet bloot te stellen aan hitte (zonnebank, sauna).

De kans op complicaties is zeer klein. Zoals bij elke ingreep is er een klein risico op infectie of allergie.

Drs. Kim de Weijer

Dokter Kim is cosmetisch arts met inmiddels ruim 7 jaar ervaring. Gedurende deze tijd heeft zij meer dan vijfduizend cosmetische ingrepen verricht, waarbij haar cliënten hebben aangegeven zeer tevreden te zijn over de behandelingen. Daarnaast heeft zij werkervaring in de spoedeisende hulp en als huisarts. Vanuit haar artsenvisie kijkt ze naar de gehele persoon en niet alleen naar de behandeling. ‘Mijn behandelingen zijn gericht op het benadrukken van positieve gezichtskenmerken en het verbeteren van negatieve kenmerken. Het doel is een subtiel, natuurlijk en verfrissend resultaat.’ Lees meer over onze specialisten

Injectables

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery hanteert transparante en eerlijke prijzen, die gekoppeld zijn aan de behandelplek en het aantal behandelingen. De Toxine behandeling om medische redenen worden vaak deels of volledig vergoed vanuit de zorgverzekering. Informeer hiernaar bij je zorgverzekeraar.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Rimpel Relaxer

Uiterlijke schoonheid weer in balans

De Rimpel Relaxer Toxines herstellen de balans tussen je innerlijke welzijn en je uiterlijke schoonheid. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2019 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (195 beoordelingen)
Website by Lead Tactics
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak