Bel direct: 070-200 20 70
Maak een afspraak
Gratis adviesgesprek
Change language

Detox & Voedingsupplementen

Je voelt je beter wanneer je gezond eet en sport. Dagelijks worden we blootgesteld aan chemicaliën en E-nummers in ons voedsel. Geen wonder dat het je lichaam zoveel energie kost om alles te verwerken. Tegelijkertijd word je overspoeld met dieetadviezen. Wat mogen we wel en wat mogen we niet eten?

 

Zit je met vragen zoals: Hoe kan ik mijn dieet gezonder en lekkerder maken? Hoe krijg ik meer energie? Hoe eet ik mijn huid mooier? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Zo kan je een afspraak maken met onze detox coach. Zij zal je vertellen wat er mogelijk is op voedingsgebied en stelt met  jou een eetpatroon samen dat bij je past.

 

Ons voedsel bevat steeds minder hoogwaardige voedingsstoffen die nodig zijn voor een fit en gezond lichaam. Daarom adviseren we specialistische voedingssupplementen voor cosmetische doeleinden om je huid optimaal te verbeteren en om verschillende huidproblemen zoals acne, allergie en veroudering op te lossen. We adviseren LaViesage Nutricosmetics®.

 

 

Laviesage Nutricosmetics®

Laviesage Nutricosmetics® is een bijzonder voedingssupplement dat zorgt voor een mooie, gezonde en stralende huid. Alle supplementen zijn gemaakt van natuurlijke en duurzame voedingsingrediënten. Met behulp van krachtige antioxidanten zoals spirulina, bètacaroteen, vitamine C en E, zink, selenium en groene thee extract, wordt de huid beschermd tegen vrije radicalen en ioniserende stralingen. Met de boost&lift anti-aging formule wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd, met als resultaat het effect van een facelift en een prachtige volle uitstraling van binnenuit.

Tarieven


  • Behandeling
    Prijs
  • Detox & Voedingsupplementen
Copyright © 2019 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved
Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (159 beoordelingen)
Website by Hello it's me hello it's me