Bel direct: 070-200 20 70
Maak een afspraak
Gratis adviesgesprek
Change language

Wallen verminderen

Heb je last van wallen? Het verminderen van wallen kan op verschillende manieren. Niets is vervelender dan wanneer je steeds gevraagd wordt of je moe bent, ook al voel je je juist uitgerust. Ook kan je er somber uitzien, terwijl dit niet zo is. Soms zijn wallen betrekkelijk eenvoudig te verminderen, zonder dat je gelijk aan een onderooglidcorrectie hoeft te denken.

SkinCeuticals producten

Naast een eventuele behandeling raden wij ook het gebruik van hoogwaardige huidverzorgingsproducten aan. Skin + Surgery werkt met de producten van SkinCeuticals. De oorsprong van dit merk ligt in de USA, maar inmiddels wordt SkinCeuticals geadviseerd en gebruikt door dermatologen, esthetisch artsen en huidexperts wereldwijd voor dagelijks gebruik en om klinische behandelingen te ondersteunen. Voor het verminderen van wallen, adviseren wij de A.G.E. Eye Complex te gebruiken. Deze oogcrème zorgt voor vermindering van donkere kringen en wallen door de antioxidatieve effect met Vitamine C. [lees meer]

Fillers tegen wallen

Wallen kunnen optreden door volume verlies onder de ogen. Wanneer je last hebt van een duidelijke overgang van het onderooglid naar de wang, kun je een vermoeide uitstraling krijgen. Met behulp van fillers [link naar behandeling] kan deze rand minder zichtbaar worden gemaakt, zodat je een meer open en frisse blik krijgt.

Ooglidcorrectie

Overhangende oogleden geven een vermoeide blik. Wallen en verslapte huid onder de ogen kunnen je jaren ouder maken. Door met precisie de wallen en de overtollige huid chirurgische te verwijderen, kun je werkelijk de leeftijd en de vermoeidheid van je gezicht afhalen. Ben je benieuwd of een ooglidcorrectie iets voor jou is, vraag het aan onze specialisten. [Lees meer]

 

De hieronder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.

Tarieven


  • Behandeling
    Prijs
  • Fillers tegen wallen
    € 445,-
  • Ooglidcorrectie
    vanaf € 950,-
Copyright © 2019 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved
Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (159 beoordelingen)
Website by Hello it's me hello it's me