Blog van Joke: ‘Ik ben zo ongelofelijk blij met mijn facelift!’

Blog van Joke: ‘Ik ben zo ongelofelijk blij met mijn facelift!’

 

Vele jaren heb ik nagedacht over een facelift en er alles over gelezen wat er maar op internet te vinden was. Als iemand op een verjaardag of een feestje over een facelift of halslift sprak, dan luisterde ik aandachtig mee. Ik ben 63 jaar en ik heb altijd gevonden dat ik er best mag zijn. Alleen die hals- en die kaaklijn maakten me zo oud. Mijn kleinzoon zei zelfs: “Oma, je bent echt heel mooi, maar die kipfiletjes onder je kin, die zien er raar uit.” Nou, een eerlijkere mening kun je niet krijgen, toch? Na veel nadenken, heb ik met mijn man over een facelift gesproken. Tot mijn verbazing zei hij: “Ja schat, als je er blij van wordt moet je het laten doen.” Natuurlijk is zo’n ingreep kostbaar en ik moest er echt even voor sparen. Maar na het gesprek met mijn man, wist ik dat ik de facelift wilde laten doen.   

 

‘Welke cosmetische kliniek kies je?’

 

Maar ja, waar moet je naartoe? Welke kliniek? Welke chirurg? Er zijn natuurlijk heel veel cosmetische klinieken. En ja, ik heb mijn onderzoek gedaan voor de beste kliniek en de beste chirurg qua facelifts. Ik ben naar meerdere klinieken geweest voor een gesprek en uiteindelijk heb ik gekozen voor Dr. Tha-In van Skin+Surgery Clinics. Vanwege de goede reviews en de goede verhalen, maar ook omdat ze mij direct geruststelde.

 

Ze nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden en ik had een voorkeur voor een vrouwelijke chirurge. Ik wilde een strakker gezicht en strakkere hals, maar niet onnatuurlijk, gewoon wat bij mij past. Na het gesprek met Dr. Tha-In, ik zeg inmiddels dokter Thanya, en het zien van voor- en na foto’s heb ik een afspraak ingeboekt. Alle informatie vooraf en de voorbereidingen met vitamines en arnica waren perfect verzorgd. Met vol vertrouwen zag ik mijn operatie tegemoet.

 

‘De facelift operatie is mij alles meegevallen’

 

En ik moet zeggen, de facelift operatie is mij alles meegevallen. Wat ik mij vooral kan herinneren is dat iedereen zo aardig was en dat dokter Thanya zelf aan mijn bed stond en vertelde dat de operatie helemaal goed was gegaan. Ik was zo benieuwd! Twee dagen later mocht mijn verband eraf en nou, mijn reactie zag je op internet. Ik moest huilen. Zo blij, zo mooi, de kipfiletjes waren helemaal weg. Wat mooi! Als ik het er over heb, word ik er weer emotioneel van. Het verdere herstel na de operatie viel erg mee en twee weken later stond ik al op een bruiloft en kreeg ik van iedereen te horen hoe prachtig ze het vonden. Grappig genoeg, zien veel mensen niet dat ik een facelift heb ondergaan. Ze zeggen alleen dat ik er goed uitzie, maar die nek was hen nooit opgevallen. Ook wel mooi, want dit betekent dat mijn gezicht natuurlijk is gebleven na de facelift en dat ik er nog steeds uitzie als mijzelf.

 

Nu is het vier weken na mijn facelift operatie en ik ben ontzettend blij en dankbaar. Ik wilde het graag even op papier zetten en het delen met iedereen. Je leest zoveel op internet en door de bomen zie je vaak het bos niet meer. Ik raad deze kliniek echt aan iedereen aan. Het is zo bijzonder dat ik de facelift mijzelf heb gegund. Ik heb altijd voor iedereen gezorgd en nu was het gewoon even mijn tijd!

 

 

Voor en na 4 weken foto’s

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vlog’s van Joke

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2020 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (195 beoordelingen)
Website by Lead Tactics
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak