Bewust van je eigen uiterlijk

We hebben nog nooit zo vaak naar onszelf gekeken als in deze tijd. En dan hebben we het niet over kijken in de spiegel, maar het zien van jezelf in je beeldscherm tijdens het videobellen voor werk of met familie. Stoor jij je ook aan die ene rimpel?

 

Normaal gesproken stond je even voor de spiegel tijdens het doen van je haar en make-up.  En we hebben allemaal die speciale ‘spiegel-blik’, waarmee we ons het knapst voelen. Nu staren we ineens dagelijks naar onszelf via een beeldscherm. De virtuele meetings zijn een dagelijkse bezigheid in de tijd van social distancing. Plotseling ben je je bewust van je mimiek tijdens een discussie of een moeilijke kwestie. Of wanneer je het gemis van je familie voelt of juist schaterlacht tijdens de digitale vrijdagmiddag borrel met je vrienden.

 

En dan merk je dat je je begint te storen aan bepaalde aspecten. De bedenkelijke fronsrimpel lijkt dieper geworden, of de lachrimpels rondom je ogen vallen meer op. Wellicht heb je het idee dat je huid wat dof is en wel een glow kan gebruiken. Of de wallen onder je ogen zijn donkerder en dieper geworden en dat valt je nu ineens op.

De mooiste combinatiebehandelingen

Wanneer je je eenmaal bewust bent van die ene te diepe rimpel of donkere wallen, lijkt het ineens alsof je nergens anders meer naar kunt kijken. Je stoort je eraan en het maakt je onzeker. Dat is zonde, want dit soort dingen zijn vaak eenvoudig op te lossen. Zo kunnen we een te diepe rimpel verminderen of verhelpen met een rimpel relaxer en zijn donkere wallen vaak te verhelpen met een lichaamseigen hyaluron filler. Je doffe huid kan een teken zijn van stress en te weinig vocht. Met een behandeling als de Hydrafacial heb jij binnen mum van tijd je fantastische glow terug. Speciaal daarom het we combinatie behandelingen bedacht, die optimaal op elkaar aansluiten voor de mooiste resultaten. Het is namelijk niet nodig om onzeker te blijven over je uiterlijk, we laten ook jou weer stralen. We hebben met veel liefde combinaties samengesteld voor verschillende behoeftes:

Glow You: Een klein beetje hulp om jouw huid te laten stralen.

Love You: Voor het blije, verliefde gevoel.

Happy You: Omdat je tijd voor jezelf verdient hebt.

Grateful You: Zodat je kunt uitstralen hoe je je van binnen voelt.

 

Alle pakketten zijn erop gericht om jou weer verliefd te maken op jezelf en op het leven. Want hoewel onze wereld een stuk kleiner is geworden in de Corona-tijd is één ding niet veranderd: Geluk begint bij jezelf en zit ‘m in de kleine dingen. Zoals zelfverzekerd in de spiegel kunnen kijken én in je beeldscherm. Je zult van het beeldscherm af spatten tijdens je volgende video call…

Contact

Wil je meer informatie of wil je weten welke combinatie aan behandelingen geschikt is voor jou? Bel naar 070-2002070 of stuur een e-mail naar info@skin-surgery.nl

Ook interessant voor jou

Alles over de collageen behandelingen Sculptra & Radiesse in combinatie met Yuugii

Alles over de collageen behandelingen Sculptra & Radiesse in combinatie met Yuugii

Collageen: Het beautygeheim voor een stralende huid!

Collageen: Het beautygeheim voor een stralende huid!

Skin_surgery_clinics_liquid

5 tips voor een frisse en stralende lente look

Aziatische ooglidcorrectie

Zo heb je het langste plezier van je filler behandeling

Winnaar Clinic Awards 2023

Winnaar Clinic Awards 2023

Hoe-bereidt-u-zich-voor-op-een-operatie-5-Tips-die-uw-herstellen-kunnen-bevorderen.-scaled-e1676644354247.jpg

5 tips voor een sneller herstel na uw operatie