Alles over de collageen behandelingen Sculptra & Radiesse in combinatie met Yuugii

Naarmate we ouder worden verliest onze huid geleidelijk aan collageen en elastine, twee essentiële eiwitten die de stevigheid en elasticiteit van de huid ondersteunen. Gelukkig zijn er verschillende behandelingen beschikbaar om de jeugdige uitstraling van de huid te behouden en te herstellen. In deze blog bespreken we twee populaire collageen behandelingen, Sculptra en Radiesse in combinatie met Yuugii’s Collagen Active.

Sculptra: de ultieme collageen opbouwende behandeling

Sculptra is een collageenboostende injectable behandeling die zeer geschikt is om op langere termijn rimpels op te vullen en langdurig volumeverlies te herstellen. Sculptra wordt bijvoorbeeld veel gebruikt voor ingevallen wangen en slapen. De injectable voegt niet direct volume toe, maar zet je eigen lichaam aan het werk om langdurig collageen aan te maken. Daardoor kan het langer duren voordat je resultaat ziet, maar het uiteindelijke resultaat houdt daarentegen wel extra lang aan, tot wel 2 jaar. Doordat de huid na een Sculptra behandeling geleidelijk aan collageen opbouwt, krijg je een heel natuurlijk resultaat.

Radiesse: de filler met direct én langdurig resultaat

Radiesse is een filler die direct volume toevoegt, maar ook op de langere termijn werkt. In tegenstelling tot Sculptra is het met Radiesse een om bijvoorbeeld direct ingevallen wangen op te vullen voor meer volume, terwijl ook op langere termijn collageen opgebouwd wordt. De resultaten zijn vaak iets minder langdurig dan met Sculptra, maar dus wel snel zichtbaar. Beide injectables hebben een mooie overeenkomst: het zijn beide collageen behandelingen die een extra geboost worden wanneer ze gebruikt worden in combinatie met Yuugii Collagen Active.

Collageen behandelingen in combinatie met Yuuggii Collagen Active

Yuugii Collagen Active is een innovatief product dat speciaal is ontworpen om de huid te verbeteren en de collageenproductie een boost te geven. Dit krachtige supplement bevat een hoogwaardige collageenformule die de natuurlijke collageenproductie in de huid ondersteunt, waardoor het een ideale combinatie is met een Sulptra of Radiesse behandeling. De Yuugii Collagen Active versterkt de collageenstimulerende werking van Sculptra en Radiesse waardoor je het maximale uit je injectable behandeling kunt halen. Het zorgt voor een intensieve hydratatie van de huid van binnenuit. Yuugii Collagen Active is er in poedervorm waardoor je het makkelijk door een glas water, yoghurt of een smoothie kunt doen. Het bevat hoogwaardig viscollageen, hyaluronzuur, antioxidanten, vitamines en mineralen.

Vrijblijvend advies op maat!

Wilt u meer weten over onze collageen behandelingen in combinatie met Yuugii supplementen? Wij geven u graag persoon advies op maat zodat u kunt genieten het mooiste en meest langdurige resultaat.. Al onze artsen zijn NVCG gecertificeerd en hebben ruim ervaring met injectable behandelingen. Wij geven zijn transparant en geven altijd eerlijke en kundig advies. Wilt u direct een consult + behandeling inplannen? Klik dan hier. Wij verwelkomen u graag in onze kliniek in Den Haag of Bergschenhoek (Rotterdam). Telefonisch kunt u contact opnemen via 070 – 200 20 70 (dagelijks bereikbaar tot 22:00uur).

Ook interessant voor jou

tafel

Wanneer is het tijd voor een ooglidcorrectie?

Ooglidcorrectie Skin Surgery

Wat is een ooglidcorrectie?

bergschehoek kliniek

Winnaar Clinic Awards 2024

facelift instrumenten

Ik, een facelift?

Langdurige en mooier resultaat met Yuugii

Langdurige en mooier resultaat met Yuugii

Huidverbetering met Profhilo en Skinbooster voorfoto

Huidverbetering met Profhilo en Skinbooster