Facelift: Welke behandeling heb ik nodig?

Ben je geïnteresseerd in het ondergaan van een facelift, maar wil u eerst weten welke soorten Facelifts er zijn? Op deze pagina vindt u meer informatie over ons aanbod en kunt u zich alvast inlezen welke behandeling passend is aan uw wensen voorafgaand het consult.

De verschillende Faceliften die Skin+Surgery aanbiedt zijn uiteenlopend, iedereen is authentiek en heeft daarom een persoonlijke behandeling nodig. Welke Facelifts zijn er allemaal en welke techniek past bij mijn wensen? Onze Cosmetisch Chirurg Dr. Thanya Tha-in luistert naar uw verhaal geeft passend advies welke behandeling voor u geschikt is om het gewenste resultaat te behalen. De juiste behandeling kan er weer voor zorgen dat u weer uitziet zoals u zich voelt. 

Bent u benieuwd welke Facelift behandeling bij uw wensen past? Wij hebben informatie over de techniek die toegepast wordt hieronder samengevat. Heeft u vragen of wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? We bespreken graag uw wensen tijdens een consult, waarna we samen kijken wat het beste bij u past. De prijzen van onze Facelift behandelingen kunt u terugvinden op onze prijzenpagina.

Facelift: Welke behandeling heb ik nodig behandeling

Faceslimming

Een Faceslimming behandeling is een unieke behandeling die bestaat uit een combinatie van een liposuctie hals en buccaal vetverwijdering. Faceslimming is geschikt voor mensen met een vol gelaat die meer definitie in hun gezicht willen. Deze ingreep wordt aangeraden wanneer de huidkwaliteit stevig is. Door een uitgebreide liposuctie van de hals uit te voeren, gecombineerd met het buccaal vetverwijderen worden de juiste accenten in het gelaat aangebracht zodat uw gezicht er slanker en jeugdiger uitziet. Welke soorten Facelifts er zijn en welke lift er bij uw wensen aansluit adviseert onze cosmetisch chirurg graag tijdens een vrijblijvend consult.

facelift tekening illustratie 4

Facelift S-Lift

Bij een Facelift-S wordt alleen de huid van de wang gelift, daarom wordt de ingreep ook wel ‘minilift’ of ‘mini facelift’ genoemd. Deze techniek is geschikt tot een bepaalde leeftijd en als de verslapping zich heeft beperkt tot de bovenste laag van de huid. Als er ook sprake is van verslappen van de onderliggende weefsellagen, zal de MACS-Lift of een facelift een betere keuze zijn. Welke soorten Facelifts er zijn en welke lift er bij uw wensen aansluit adviseert onze cosmetisch chirurg graag tijdens een vrijblijvend consult.

Facelift – MACS Lift

Bij een MACS-Lift wordt niet alleen de huid van de wang gelift, zoals bij de S-Lift of minilift, maar wordt ook het onderliggende steunweefsel meegenomen ( de SMAS laag). Deze techniek is geschikt wanneer het gelaat op meerdere lagen verslapt is. Dit is vaak vanaf de leeftijd 45 tot 50 jaar. De kaaklijn en de hals worden bij een MACS-lift niet meegenomen. Welke soorten Facelifts er zijn en welke lift er bij uw wensen aansluit adviseert onze cosmetisch chirurg graag tijdens een vrijblijvend consult.

facelift tekening illustratie 3
facelift tekening illustratie 2

Facelift

Bij een facelift wordt een incisie gemaakt voor het oor en achter het oor. Hierbij worden de huid en de onderliggende bindweefsellaag (de SMAS laag) gelift. Een Facelift is een uitgebreidere lift dan een MACS lift. Bij een Facelift wordt namelijk de kaaklijn gelift. Deze lift kan volgens verschillende technieken worden gedaan zoals een plicatie van de SMAS laag of een deep plane Facelift. Onder chirurg zal u persoonlijk adviseren welk type het meest geschikt is voor u. Welke soorten Facelifts er zijn en welke lift er bij uw wensen aansluit adviseert onze cosmetisch chirurg graag tijdens een vrijblijvend consult.

Facelift – Face-/Halslift

Bij een Face-/Halslift wordt een incisie gemaakt voor het oor, achter het oor en onder de kin. Hierbij worden de wangen, de kaaklijn en de hals gelift. Tevens worden de onderliggende lagen namelijk de SMAS laag en de halsspieren (de platysmaspieren) gelift met een speciale techniek. Op deze manier worden de wangen, de kaaklijn en de hals op een natuurlijke en duurzame manier gelift zodat u langer kunt genieten van het resultaat. Welke soorten Facelifts er zijn en welke lift er bij uw wensen aansluit adviseert onze cosmetisch chirurg graag tijdens een vrijblijvend consult.

facelift tekening illustratie 1

Facelift – Dr. Tha-in Signature Lift

Last but definitely not least! Onze Signature lift is een unieke lift van het gelaat die uitgevoerd wordt door Dr. Tha-in. Dr. Tha-In combineert al haar ervaring en expertise dan ook in één ingreep. Hiermee kunnen meerdere probleemgebieden worden aangepakt en optimale, langdurige resultaten worden bereikt. Het bestaat uit een combinatiebehandeling van buccaal vetverwijderen, liposuctie van de hals en vervolgens liften van het gelaat en de hals. Deze lift geeft niet alleen een verstrakking van uw gelaat maar brengt ook op de juiste punten accenten die u op een gedefinieerde manier natuurlijk mooier maakt. Dr. Tha-in bespreekt dit persoonlijk graag met u. Welke soorten Facelifts er zijn en welke lift er bij uw wensen aansluit adviseert onze cosmetisch chirurg graag tijdens een vrijblijvend consult.

Wilt u meer weten over onze facelift in Bergschenhoek? Onze specialisten helpen je graag verder tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Wil je meer weten over de ervaringen van andere cliënten tijdens hun facelift bij Skin + Surgery? Bekijk onze reviews op KliniekErvaringen.nl en laat je overtuigen. Skin + Surgery Clinics is de winnaar van de Clinic Awards 2022. Dit betekent dat je niet alleen in goed handen bent, maar dat je in de beste handen bent!

Let op: chirurgische behandelingen worden tegenwoordig veelvuldig door klinieken en zorgprofessionals aangeboden, vaak tegen scherpe tarieven en met hoge kortingen. Helaas betekent dit vaak dat de ingreep niet wordt uitgevoerd door een ervaren chirurg. Laat je daarom altijd goed informeren tijdens een persoonlijk consult en onthoud: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat het vaak ook.

Ook interessant voor jou

tafel

Wanneer is het tijd voor een ooglidcorrectie?

Ooglidcorrectie Skin Surgery

Wat is een ooglidcorrectie?

bergschehoek kliniek

Winnaar Clinic Awards 2024

facelift instrumenten

Ik, een facelift?

Langdurige en mooier resultaat met Yuugii

Langdurige en mooier resultaat met Yuugii

Huidverbetering met Profhilo en Skinbooster voorfoto

Huidverbetering met Profhilo en Skinbooster