Huidspecialist Michelle Kok verwelkomd bij Skin+Surgery Clinics

Bij Skin+Surgery Clinics hebben we altijd gestreefd naar het bieden van de allerbeste zorg op het gebied van huidverbetering en esthetische behandelingen. Met grote trots kondigen we aan dat we ons team hebben versterkt met de komst van de getalenteerde Michelle Kok als onze nieuwe schoonheidsspecialiste. Met meer dan 8 jaar ervaring bij Parfumerie Mooi Delft brengt Michelle een schat aan kennis en expertise met zich mee naar onze kliniek.

Een erfenis van schoonheid

Michelle Kok‚Äôs¬†indrukwekkende carri√®re begon in een wellness resort en heeft daarna ook een tijd in de cosmetica branche gewerkt. Vervolgens is zij gaan werken bij Parfumerie Mooi Delft, waar zij gedurende 8 jaar haar vaardigheden verfijnde en een ware passie ontwikkelde voor het verfraaien en verbeteren van de huid. Haar toewijding aan het vak en haar vermogen om cli√ęnten een onge√ęvenaarde ervaring te bieden, maken haar een waardevolle aanwinst voor het Skin+Surgery Clinics-team.

Uitgebreide expertise

Vanaf 1 januari 2024 zal Michelle Kok bij Skin+Surgery Clinics een scala aan behandelingen aanbieden om uw huid naar nieuwe hoogten te tillen. Met haar diepgaande kennis zal ze zich toeleggen op behandelingen zoals Hydrafacial, peelings, bindweefselmassage en de geprezen skinceutical facials. Deze behandelingen zijn ontworpen om uw natuurlijke schoonheid te verbeteren en uw huid te laten stralen.

Persoonlijke aanpak

Bij Skin+Surgery Clinics geloven we in de kracht van persoonlijke aandacht.¬†Michelle¬†begrijpt het belang van elke cli√ęnt zijn unieke behoefdeen zal samen met u een op maat gemaakt behandelplan opstellen om de beste resultaten te bereiken. Haar vriendelijke benadering en professionele deskundigheid zorgen ervoor dat u zich comfortabel en zelfverzekerd voelt tijdens elke behandeling.

Boek nu een behandeling en ontvang persoonlijk huidadvies!

We nodigen u van harte uit om een afspraak te maken met Michelle en te ontdekken wat Skin+Surgery Clinics voor uw huid kan betekenen. Stap het nieuwe jaar in met een stralende huid en een vernieuwd gevoel van zelfvertrouwen.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw afspraak in te plannen en de eerste stap te zetten naar een prachtigere versie van uzelf. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij Skin+Surgery Clinics, waar schoonheid een erfenis is en deskundigheid een belofte!

Ook interessant voor jou

tafel

Wanneer is het tijd voor een ooglidcorrectie?

Ooglidcorrectie Skin Surgery

Wat is een ooglidcorrectie?

bergschehoek kliniek

Winnaar Clinic Awards 2024

facelift instrumenten

Ik, een facelift?

Langdurige en mooier resultaat met Yuugii

Langdurige en mooier resultaat met Yuugii

Huidverbetering met Profhilo en Skinbooster voorfoto

Huidverbetering met Profhilo en Skinbooster