Nieuwe behandeling: Magic Jawline

De hoge jeukbeenderen en volle wangen maken plaats voor de definieerde kaaklijnen, Hello Magic Jawline!

 

Vollere lippen¬†en wangen met volume waren de laatste jaren niet weg te denken. Toch zien we dat het schoonheidsideaal drastisch is veranderd. Door de lippen te accentueren gaat er minder aandacht naar de rest van het gezicht. De kaaklijn kreeg bijvoorbeeld niet meer dan een snelle behandeling als ‚Äėonderhoud‚Äô of alleen een schoonheidsbehandeling. Maar de geschiedenis herhaalt zich, er wordt plek gemaakt voor de strakke kaaklijnen en smallere gezichten. Skin + Surgery heeft een nieuwe behandeling samengesteld voor het mooiste en meest natuurlijke resultaat. Nieuw behandeling: Magic Jawline.

 

Natuurlijk is iedereen authentiek, wat inhoudt dat het per persoon verschillend is met welke behandeling je het juiste en gewenste effect behaald. Cosmetisch artsen merken tijdens de consulten dat de vraag naar verstrakking, het verwijderen van overtollig vet (onder de kin of wang vet) en definitie als drie belangrijkste gebieden worden benoemd. Het is een trend die zeker nog even blijft bestaan.

Waarom ligt de focus ineens op de kaaklijn?

Uit een onderzoek van de American Society for Dermatologic Surgery uit 2017 bleek dat 67 procent van de ondervraagden last had van overtollig vet rond de kin en nek. In combinatie met het feit dat video‚Äôs en foto‚Äôs die vanuit alle hoeken voor sociale media zijn gemaakt, nu deel uitmaken van het dagelijkse leven, was de kans groot dat we geobsedeerd zouden raken door een ander deel van het gezicht. Vanuit Skin+Surgery vinden wij het belangrijk om een eerlijk beeld te geven. Sociale media laten vaak een onrealistisch beeld zien van het ‚Äėschoonheidsideaal‚Äô. Bij Skin+Surgery kijken wij naar wat er bij jouw gezicht past, ieder gezicht is namelijk authentiek. Bij Skin+Surgery Clinics gaan uiterlijke en innerlijke schoonheid hand in hand met elkaar. Bespreek daarom goed met jouw cosmetisch arts wat jouw wensen, er is veel mogelijk, maar niet alles. Wij hebben met liefde een gecombineerde behandeling toegevoegd: The Magic Jawline! Wij vertellen graag meer!

Nieuwe behandeling: Magic Jawline inspiratie

Nieuwe behandeling: The Magic Jawline

Bij Skin+Surgery Clinics geloven we in gouden combinaties. Elke behandeling heeft haar eigen kracht. Sommige behandelingen kun je daarom uitstekend combineren om een nog mooier en natuurlijker resultaat te behalen. Dit geldt ook voor een strakkere kaaklijn. Met een filler zetten wij de kin en de kaaklijn scherper aan en de rimpelrelaxer zorgt ervoor dat de kin minder naar beneden getrokken wordt, maar juist wordt gelift. Het resultaat? De Magic Jawline behandeling resulteert een strakke, gedefinieerde kaaklijn, maar wel met een natuurlijk resultaat.

Welk resultaat geeft The Magic Jawline behandeling?

Bij deze behandeling wordt meer een V-shape gerealiseerd, wat ook wel ‚Äėde driehoek van de jeugd‚Äô wordt genoemd. Er ontstaat een sterke, gedefinieerde kaaklijn, wat niet alleen een jeugdige uitstraling geeft, het is tevens de basis voor het hele gezicht. Door ervoor te zorgen dat het stevig is, kan de huid langer gelift blijven. Tegenwoordig willen de meeste mensen die een cosmetische behandeling ondergaan hun natuurlijke uitstraling behouden, waar wij zeker een voorstander van zijn. Mannen willen voornamelijk een ‚Äėgebeitelde en sterke kaaklijn‚Äô hebben, terwijl vrouwen willen dat hun kaaklijn delicaat en stevig is.

 

Tip: Wist je dat je een diepe weefselmassage gedurende 10 minuten per dag zal helpen om de kaaklijn vorm te geven en de zware spanning los te laten die in de grote kauwspier zit, die ook nek en hoofdpijn veroorzaakt.

 

“Buig je wijs- en middelvinger aan je rechterhand en begin in het midden van je kin, plaats de knokkel van je wijsvinger onder de kin en je middelvinger bovenop de kin. Knijp nu samen en laat je vingerknokkels langs de kaak glijden, met een diepe druk en eindigend achter het oor. Herhaal aan beide kanten in een langzame, krachtige beweging, 10 keer, waardoor je huid roze en rood wordt, met een verbeterde bloedcirculatie en stevige, strakke spieren. Ook kun je bij onze huidspecialist een heerlijke bindweefselmassage boeken van een half uur.

Nieuwe behandeling: Magic Jawline behandeling

Let op: Fillerbehandelingen worden tegenwoordig veelvuldig door klinieken en zorgprofessionals aangeboden, vaak tegen scherpe tarieven en met hoge kortingen. Helaas betekent dit vaak dat de ingreep niet wordt uitgevoerd door een ervaren chirurg. Laat je daarom altijd goed informeren tijdens een persoonlijk consult en onthoud: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat het vaak ook.

tafel

Wanneer is het tijd voor een ooglidcorrectie?

Ooglidcorrectie Skin Surgery

Wat is een ooglidcorrectie?

bergschehoek kliniek

Winnaar Clinic Awards 2024

facelift instrumenten

Ik, een facelift?

Langdurige en mooier resultaat met Yuugii

Langdurige en mooier resultaat met Yuugii

Huidverbetering met Profhilo en Skinbooster voorfoto

Huidverbetering met Profhilo en Skinbooster