Persoonlijke ervaring: Lipolaser behandeling

Een Lipolaser behandeling is zowel voor mannen als vrouwen geschikt om een strakkere en meer definieerde kaaklijn te krijgen. Door deze unieke techniek wordt er door middel van een laser vetweefsel als het ware ‚Äėgesmolten‚Äô waardoor het makkelijker weggeleid kan worden, naast dat het overtollige vet verwijderd wordt verstrakt het de huid en stimuleert het je natuurlijke collageen aanmaak. Mensen subtiele mooier maken doen wij met veel liefde en passie, wij hechten veel waarde aan een persoonlijke ervaringen. Onze client Jeffrey heeft bij Skin+Surgery Clinics een Lipolaser behandeling ondergaan, uitgevoerd door cosmetisch arts/ chirurg Dr. Thanya Tha-In. Ben je benieuwd naar Jeffrey zijn ervaring? Lees zijn persoonlijke blog hieronder!

 

*Jeffrey deelt zijn ervaring voor en na zijn Lipolaser behandeling bij Skin + Surgery Clinics. Ook is de behandeling gefilmd om een beter beeld te krijgen van de operatie zelf. Iedereen is echter uniek en ervaart de ingreep anders, het verhaal van Jeffrey is een voorbeeld van hoe het herstel kan zijn. Hoe jij een mogelijke Lipolaser behandeling ervaart, kunnen we van te voren niet exact voorspellen. Laat je daarom altijd goed informeren tijdens een persoonlijk consult, zodat jij je vragen kunt stellen en een weloverwogen keuze kunt maken.

 

‚ÄėDoor het duidelijke consult had ik de behandeling ingepland‚Äô

Ik heb voor de Lipolaser behandeling gekozen omdat ik graag wilde dat het stukje overtollig vet onder mijn kin strakker werd gemaakt en ik meer een kaaklijn zichtbaar zou worden. Ik stoorde mij nogal aan mijn onderkin dus deze behandeling sloot goed aan mijn wensen aan. Wanneer je je ergens aan stoort of onzeker over bent kan je het laten verbeteren, ook als het geen medische reden heeft. Op internet kwam ik al snel bij Skin+Surgery Clinics uit en had ik een afspraak gemaakt voor een vrijblijvend consult. Het team bij Skin+Surgery Clinics had mij warm ontvangen wat mij al gelijk een vertrouwt gevoel gaf. Tijdens het consult werd mij alles verteld over de behandeling en werd er gekeken of ik de juiste indicatie had. De specialist gaf mij een realistisch beeld van hoe de operatie zou verlopen en welk resultaat ik kon verwachten. Door het duidelijke consult had ik de behandeling ingepland bij Dr. Thanya Tha-In. Ik vind het belangrijk dat je een goed gevoel moet hebben bij de chirurg waardoor je geopereerd wordt, het blijft toch je gezicht.

Een arts moet je begrijpen en aanvoelen wat jouw wensen zijn.

Er zijn tegenwoordig zoveel klinieken in Nederland dat het soms lastig is om bij de juiste uit te komen. Ik vind het belangrijk dat een kliniek goed is aangeschreven, de artsen gecertificeerd zijn, de communicatie transparant is en dat er een fijne sfeer hangt. Uiteindelijk was ik uitgekomen bij Skin+Surgery Clinics. Ik heb voor Skin+Surgery Clinics gekozen omdat ik denk dat dit de beste kliniek in Nederland is, met de beste cosmetisch artsen. Vooral in het bijzonder cosmetisch arts/ chirurg¬†Dr. Thanya Tha-In. Ik vertrouw haar 100% en zij begrijpt welk resultaat ik wil behalen, dat is voor mij het belangrijkste als cli√ęnt. Een arts moet je begrijpen en aanvoelen wat jouw wensen zijn.

 

‚Äėik had er alle vertrouwen in dat het zou gaan‚Äô

Op de dag van de operatie was ik best gespannen. Toen ik de kliniek binnenkwam ontstond er al gelijk een gezellig gesprek waardoor de zenuwen minder werden. Dit voelde fijn en vertrouwt, alsof ze mij al kende. Ik werd al snel opgehaald door de assistent om naar de OK te gaan. Eenmaal boven werd ik door de operatieassistent stap voor stap meegenomen in het proces. Ik was toen ook helemaal niet meer zenuwachtig omdat ik wist dat ik in goede handen was, ik wist duidelijk wat mij te wachten stond en het resultaat wat behaald kon worden. Ik denk als je je heel erg druk gaat maken, het juist alleen maar averechts kan gaan werken, ik had er alle vertrouwen in dat het goed zou gaan.

 

 

‚ÄėDoe vooral waar je zelf gelukkig van wordt‚Äô

Als je ergens onzeker over bent of je wilt iets verbeteren aan jezelf waardoor je je beter gaat voelen zou ik het zeker doen. Het is normaal dat je er even over na moeten denken, maar doe vooral waar je zelf gelukkig van wordt. Dit is naar mijn mening het aller belangrijkste, bij vrouwen wordt het sneller goedgekeurd terwijl mannen soms ook wat willen verbeteren aan zichzelf. Ik raad Skin+Surgery Clinics daarom ook zeker aan, de service is tot nu toe heel fijn en ik ben duidelijk ge√Įnformeerd. Tijdens het consult kan je vragen stellen en leggen ze alles uit over de behandeling, maar ook de voor- en nazorg.

 

Bekijk de video van Jeffrey zijn behandeling, uitgevoerd door Dr. Thanya Tha-In Cosmetisch arts/chirurg, het eindresultaat zullen we delen op ons social media kanaal. Volg jij ons al? Klik hier!

Graag nodigen wij u uit in onze kliniek in Bergschenhoek of Den Haag. U kunt via onze website het pre-analyse formulier invullen om passend en persoonlijk advies te krijgen. Tijdens het consult kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden en aan de hand van uw wensen een behandelplan maken. Wij zullen u van alle informatie voorzien en eventuele vragen en kunnen eventueel direct behandelen. Kom een keer langs, tot snel!

 

Ook interessant voor jou

tafel

Wanneer is het tijd voor een ooglidcorrectie?

Ooglidcorrectie Skin Surgery

Wat is een ooglidcorrectie?

bergschehoek kliniek

Winnaar Clinic Awards 2024

facelift instrumenten

Ik, een facelift?

Langdurige en mooier resultaat met Yuugii

Langdurige en mooier resultaat met Yuugii

Huidverbetering met Profhilo en Skinbooster voorfoto

Huidverbetering met Profhilo en Skinbooster