Profhilo en Btx: Dé combinatie voor een frissere natuurlijke uitstraling

Bij Skin + Surgery Clinics streven we altijd naar een natuurlijke en frissere uitstraling, een holistische benadering van schoonheid is daarbij essentieel. In deze blog vertellen we de voordelen van Profhilo en Btx, om een frissere en stralende schoonheid te bereiken.

Profhilo: Diepe Hydratatie en Huidversteviging

Profhilo is een innovatieve huidverbeterende injectable behandeling die gebruikmaakt van de puurste vorm van hyaluronzuur, om de huid vanbinnen diepgaande hydratatie en huidversteviging te bieden. Omdat hyaluronzuur een natuurlijk bestanddeel van de huid is, wordt dit goed opgenomen door de huid. Tijdens de behandeling wordt het product door een ervaren gecertificeerd arts op verschillende plekken geïnjecteerd in het gezicht, waar hydratatie en versteviging nodig is. We zetten de voordelen even op een rijtje:

 

Verbeterde huidtextuur.

Meer elasticiteit en stevigheid.

Verminderde zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels.

Diepe hydratatie voor een stralende gezonde teint.

Btx: Dynamische rimpelvermindering

Een Btx behandeling richt zich op dynamische rimpels die ontstaan door herhaalde spierbewegingen. Hierbij kunt u denken aan het constant fronsen, knijpen van de ogen, of de wenkbrauwen optrekken. Hierdoor ontstaan kleine vouwen in ons gezicht wat uiteindelijk rimpels worden. De Btx ontspant de spier voor een bepaalde periode zodat de huid rust krijgt om te herstellen en de rimpel subtieler wordt. De voordelen van Btx zijn onder andere:

 

Vermindering van fronslijnen, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels.

Een jeugdige en ontspannen uitstraling.

Minder harde uitstraling

 

Waarom Profhilo en Btx combineren?

Profhilo richt zich op diepe hydratatie en huidversteviging, terwijl Btx dynamische rimpels aanpakt. Samen zorgen ze voor een frissere, stralende uitstraling waardoor uw gezicht weer meer in evenwicht is. Een ander voordeel van Profhilo in combinatie met Btx is dat u uw authentiek gezichtsuitdrukking behouden blijft maar u wel mooi zichtbaar resultaat ziet zonder dat iemand in uw omgeving direct ziet wat u gedaan heeft.

 

Een mooie bijeenkomstigheid is dat het resultaat langduriger aanhoudt wanneer u uw huid goed blijft verzorgen: Zowel Profhilo als Btx bieden langdurige effecten, waardoor u minder vaak naar de kliniek hoeft te gaan. Beide behandelingen zijn vrijwel pijnloos en vereisen geen langdurige herstelperiode.

Spring Glow Special: 425 euro

Omdat wij bij Skin + Surgery Clinics altijd voor het mooiste en meest natuurlijke resultaat gaan hebben we een unieke Spring Glow Special, speciaal voor u! Zodat u weer een gezonde, frisse en gehydrateerde huid de zomer in gaat. Iedere huid kan na de winterperiode wel een mooie oppepper gebruiken. Profhilo en Btx bieden de mogelijkheid om innerlijke en uiterlijke schoonheid in evenwicht te brengen, waardoor u weer een jeugdige en frisse uitstraling krijgt.

 

Vrijblijvend advies

Bent u benieuwd of deze combinatie wat voor u is? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in om te mogelijkheden met onze specialisten te bespreken ontdek hoe Profhilo en Btx u kunnen helpen uw natuurlijke schoonheid naar voren te brengen. Al onze artsen zijn NVCG gecertificeerd en hebben ruim ervaring met injectable behandelingen. Wij geven zijn transparant en geven altijd eerlijke en kundig advies. Wilt u direct een consult + behandeling inplannen? Klik dan hier. Wij verwelkomen u graag in onze kliniek in Den Haag of Bergschenhoek (Rotterdam). Telefonisch kunt u contact opnemen via 070 – 200 20 70 (dagelijks bereikbaar tot 22:00uur).

Ook interessant voor jou

tafel

Wanneer is het tijd voor een ooglidcorrectie?

Ooglidcorrectie Skin Surgery

Wat is een ooglidcorrectie?

bergschehoek kliniek

Winnaar Clinic Awards 2024

facelift instrumenten

Ik, een facelift?

Langdurige en mooier resultaat met Yuugii

Langdurige en mooier resultaat met Yuugii

Huidverbetering met Profhilo en Skinbooster voorfoto

Huidverbetering met Profhilo en Skinbooster