SkinSurgery tilt huidverbetering naar een hoger niveau met Lipofilling SEFFILLER®

Bij Skin Surgery Clinics begrijpen we dat ware schoonheid van binnenuit komt. Ons streven is om onze cliënten een natuurlijke en effectieve oplossing te bieden voor het verbeteren van de huidkwaliteit en het herstellen van een jeugdige uitstraling. Daarom introduceren we met trots onze innovatieve behandeling van lipofilling SEFFILLER®, een methode die gebruikmaakt van je eigen lichaamseigen vetweefsel om veroudering tegen te gaan zonder toevlucht te nemen tot synthetische producten.

Lipofilling SEFFILLER® bij Skin Surgery Clinics: Herstel uw Jeugdige Uitstraling op een Natuurlijke Wijze

Bij Skin Surgery Clinics begrijpen we dat ware schoonheid van binnenuit komt. Ons streven is om onze cliënten een natuurlijke en effectieve oplossing te bieden voor het verbeteren van de huidkwaliteit en het herstellen van een jeugdige uitstraling. Daarom introduceren we met trots onze innovatieve behandeling van lipofilling SEFFILLER®, een methode die gebruikmaakt van je eigen lichaamseigen vetweefsel om veroudering tegen te gaan zonder toevlucht te nemen tot synthetische producten.

Wat is Lipofilling SEFFILLER®?

Lipofilling, ook bekend als een SEFFILLER® behandeling, is een geavanceerde cosmetische ingreep waarbij oppervlakkig vetweefsel wordt weggenomen uit gebieden zoals de heup of buik. Dit vetweefsel wordt vervolgens zorgvuldig geoogst en met behulp van een kleine canule geïnjecteerd in het gezicht of andere delen van het lichaam. Het doel van deze behandeling is om de natuurlijke regeneratie van de huid en het onderliggende weefsel te stimuleren, wat resulteert in een verbeterde huidkwaliteit en jeugdige uitstraling.

Waarom Lipofilling met SEFFILLER®?

Als u op zoek bent naar een natuurlijke en effectieve manier om de kwaliteit van uw huid te verbeteren zonder overmatig volume toe te voegen, is lipofilling de oplossing waar u naar op zoek bent. In tegenstelling tot andere procedures maakt lipofilling gebruik van uw eigen lichaamseigen vetweefsel, waardoor het een volledig natuurlijke benadering is zonder gebruik te maken van lichaamsvreemde producten.

De SEFFILLER® Procedure

De SEFFILLER® behandeling begint met het oogsten van oppervlakkig vetweefsel, een proces dat onder plaatselijke verdoving plaatsvindt. Met behulp van een kleine canule wordt het vetweefsel nauwkeurig verwijderd uit gebieden waar het overtollig is. Vervolgens wordt dit vetweefsel met precisie geïnjecteerd in de gewenste gebieden van het gezicht of het lichaam. Aangezien de procedure met een canule wordt uitgevoerd, zijn er slechts minimale prikgaatjes nodig.

Veiligheid en Comfort

De SEFFILLER®-procedure is niet alleen effectief, maar ook veilig en comfortabel. Omdat er gebruik wordt gemaakt van uw eigen weefsel, is er vrijwel geen risico op bijwerkingen. De behandeling wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving in steriele omstandigheden, waardoor de duur minder dan één uur is. Bovendien is de behandeling vrijwel pijnloos en is er geen downtime te verwachten, zodat u snel kunt genieten van de resultaten.

Ontdek de voordelen

Neem vandaag nog contact met ons op om een consult te plannen en ontdek hoe lipofilling uw jeugdige uitstraling kan herstellen en uw zelfvertrouwen kan vergroten. Skin Surgery Clinics staat klaar om u te begeleiden op uw reis naar een natuurlijke, stralende schoonheid van binnenuit.

Gratis online pre-analyse

Ben je benieuwd of je een geschikte kandidaat zou zijn voor onze Lipofilling behandeling? Doe dan de gratis online pre-analyse, lever uw foto’s aan en en onze artsen zullen u eerlijk en persoonlijk advies geven.

Wij geven u graag persoon advies op maat. Al onze artsen zijn NVCG gecertificeerd en hebben ruim ervaring. Wij zijn transparant en geven altijd eerlijke en kundig advies. Wilt u direct een consult + behandeling inplannen? Klik dan hier. Wij verwelkomen u graag in onze kliniek in Den Haag of Bergschenhoek (Rotterdam). Telefonisch kunt u contact opnemen via 070 – 200 20 70 (dagelijks bereikbaar tot 22:00uur).

Ook interessant voor jou

tafel

Wanneer is het tijd voor een ooglidcorrectie?

Ooglidcorrectie Skin Surgery

Wat is een ooglidcorrectie?

bergschehoek kliniek

Winnaar Clinic Awards 2024

facelift instrumenten

Ik, een facelift?

Langdurige en mooier resultaat met Yuugii

Langdurige en mooier resultaat met Yuugii

Huidverbetering met Profhilo en Skinbooster voorfoto

Huidverbetering met Profhilo en Skinbooster