Top 10 behandelingen om te stralen op jouw trouwdag

Ga jij binnenkort trouwen? Gefeliciteerd! Bij trouwen denken we vaak aan de standaard takenlijst die afgevinkt moet worden. Voorbeelden hiervan zijn de locatie, uitnodigingen, bloemen, taart en goede muziek mag zeker niet ontbreken. Uiteraard hele belangrijke onderdelen van een bruiloft. We willen er echter ook op ons best uitzien op deze mooie dag. Hier kunnen verschillende behandelingen aan bijdragen. Zo kan je onder andere denken aan injectables, schoonheidsbehandelingen of een chirurgische ingreep. Maar waar en wanneer start je hiermee? Maak je vooral geen zorgen, wij hebben een mooie Top 10 behandelingen om te stralen op jouw trouwdag.

 

Het is goed voor jezelf om een lijst te maken met wat je allemaal zou willen. Denk je bijvoorbeeld aan een operatieve behaneling, injectable behandeling of wil je je huid een echte oppepper geven? En wanneer kan je dat het beste inplannen? Wij hebben een top 10 gemaakt die jou een beeld geven welke behandelingen je kunt ondergaan om stralend het ja-woord te kunnen geven aan jouw aankomende man of vrouw.

skinceuticals facial

1. Skinceuticals facial

De huid een mooie oppepper geven en tegelijkertijd genieten van een relaxmoment? Deze gezichtsbehandeling, waarbij gebruik wordt gemaakt van de producten van Skinceuticals, is gericht op het hydrateren, verstevigen en verzachten van de huid waarbij ook aandacht wordt geschonken aan pigment, huidveroudering en het verwijderen van onzuiverheden.

Je kunt deze behandeling tot een week voor de bruiloft inplannen. Wist je dat op een schone en gehydrateerde huid je make-up beter blijft zitten.

azzalure

2. Rimpelrelaxer in de fronsrimpel, lachrimpels en/of voorhoofd

Veel bruiloften vinden plaats in de zomer, wat betekent: een scherp zonnetje. Door de zon gaan we automatisch veel fronsen waardoor een boze blik kan ontstaan. Een boze uitstraling op zo’n mooie dag is natuurlijk het laatste wat je wil! Daarbij wil je bij het terugkijken van de foto’s jezelf natuurlijk vrolijk terugzien.

Een Botulinetoxine heeft twee weken de tijd nodig om goed in te werken. Heb je nog niet eerder een Botulinetoxine behandeling gehad maar wil je wel kijken of het wat voor jou is? Dan adviseren wij om een half jaar voor de bruiloft een langs te komen en het te proberen. Zo weet je precies hoe het voelt en wat het doet voor jouw uitstraling. Wij adviseren je een Botulinetoxine behandeling 4 weken voor de bruiloft te ondergaan, mocht er nog een touch-up bij komen heb je genoeg tijd voor het mooiste resultaat.

 

chrono peptide

3. Hydrafacial-behandeling

Wie wil nou geen gladde en stralende huid op zijn of haar bruiloft? Een Hydrafacial is een mooie behandeling om jouw huid intensief te reinigen en voeden, zodat er een optimale hydratatie en opname van producten gerealiseerd kan worden. Naast het feit dat je een prachtige glow krijgt van de hydrafacial, is het ook een heerlijke ontspannende behandeling. Dat laatste is niet geheel onbelangrijk in een stressvolle periode voorafgaand aan de bruiloft. Het fijne aan deze behandeling is dat je hem het hele jaar door kunt ondergaan, er zit ook geen herstelperiode aan vast. Wil je een mooie glow op jouw trouwdag? Dan adviseren wij hem een week voor de bruiloft in te plannen. Ps. Als je een onrustige huid hebt adviseren wij je twee behandelingen te ondergaan, de eerste zes weken van tevoren en de tweede een week van tevoren.

lip filler behandeling

4. Lipfiller

Mooie en volle lippen, wie wil dat nou niet? Of de fijne lijntjes rondom de lippen laten behandelen? Een Lipfillerbehandeling is een mooie uitkomst hiervoor. Aan de hand van een aantal injecties met natuurlijk vorm van hyaluronzuur in en/of rondom de lippen zal er een subtiel en natuurlijk resultaat behaald worden. Wist je dat hyaluronzuur vocht aantrekt, naast dat jouw lippen een mooie vorm krijgen, worden ze tegelijkertijd gehydrateerd. Heb je nog niet eerder lipfillers gehad? Plan een behandeling ruim van tevoren in om kijken of het wat voor jou is, hierbij kun je denken aan 6 maanden voor de bruiloft. Als je wel al bekend ben met lipfillers adviseren wij het 2 maanden voor de bruiloft.

behandeling mommy facial

5. Mommy facial

Ben jij een bruid die gezegend is met kinderen? Dan is een¬†Mommy facial¬†perfect voor jou! Aan de hand van een gezichtsanalyse wordt een voor jou passende, luxegezichtsbehandeling uitgevoerd. Naast een heerlijke gezichtsbehandeling willen we jouw huid ook vanbinnen voeden voor het mooiste resultaat. Door middel van kleine injecties wordt er hyaluronzuur ge√Įnjecteerd, wat ervoor zorgt dat jouw huid collageen en elastine aanmaakt. Tot slot behoort een serum, wat passend is bij jouw huid, tot de Mommy facial. Deze behandeling adviseren wij een maand voor de bruiloft in te plannen.

vitamine infuus locatie

6. Vitamine Infuus

De periode voorafgaand aan de bruiloft kan veel energie van je vragen. Door onze verschillende infusen kunnen wij bijdragen aan de verhoging van jouw energielevel, zodat jij zonder moe en lusteloos gevoel kan genieten van jouw huwelijksdag. Hoe? Door de extra vitaminen, mineralen en antioxidanten die verwerkt zitten in de infusen krijg je op een natuurlijke manier een echte boost. Een vitamineinfuus komt altijd goed uit en kan ook het hele jaar helpen. En vergeet niet, een week voor de bruiloft slaap je minder goed. De behandeling geeft je naast een goede boost of even een moment van rust voor jezelf, een week voor de bruiloft kan het een goede boost geven!

traangootfilter

7. Traangootfiller

Heb je last van wallen en/of donkere kringen onder jouw ogen? Dit kan een vermoeide uitstraling geven. Soms kan je het mooi wegwerken met concealer, dit geldt helaas niet voor iedereen. Een traangootfiller kan een mooie oplossing hiervoor zijn. Zo heb je een uitgerust blik op jouw bruiloft én zal jouw make-up look nog mooier zijn. Omdat je in sommige gevallen soms wat blauwe plekjes kunt krijgen van een traangootfiller adviseren wij je deze behandeling minimaal 4 weken voor de bruiloft in te plannen. Deze behandeling is in combinatie met een wenkbrauwlift erg mooi, het verfrist en opent de ogen tegelijkertijd.

skinbooster

8. Skinbooster

Ben jij wat jonger en heb je wat fijne lijntjes in het gezicht die je zou willen behandelen? De Skinbooster zorgt, door hydratatie en het aantrekken van vocht, voor een soepelere en meer gehydrateerde huid. Ook krijg je een gezonde glow. De Skinbooster wordt door middel van meerdere kleine injecties ingebracht. Het is een goede verzorging van binnenuit en ondersteunt perfect bij een gezichtsbehandeling. Wij adviseren deze behandeling in een kuur te nemen omdat dit het mooiste resultaat geeft. Dit zijn 2/3 behandelingen waarmee je 12 weken voor de bruiloft kunt starten. Je zal stralen als nooit tevoren.

profhilo

9. Profhilo

Stoor jij je aan beginnende huidverslapping, oppervlakkige rimpels, een onrustige huid of roodheid in het gezicht, hals, handen of decollet√©? De¬†Profhilo¬†behandeling biedt een mooie uitkomst. Door middel van de puurste vorm van hyaluronzuur, wat wordt ge√Įnjecteerd in de huid, zal er cel vernieuwing plaatsvinden en wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Dit zorgt voor een frisse, diep gehydrateerde en beter doorbloede huid. Ook¬†Profhilo¬†adviseren wij in kuurvorm te nemen om het mooiste resultaat te garanderen. Dit zijn 3 behandelingen met tussenposes van 4 weken. Wij adviseren hier minimaal 12 weken voor de bruiloft mee te beginnen.

oog foto

10. Ooglidcorrectie

Heb jij last van overtollige huid bij de ogen, wat een negatieve invloed heeft op jouw uitstraling? Wij begrijpen dat je je hier best onzeker door kan voelen. Een¬†bovenooglidcorrectie¬†is een mooie uitkomst voor een frisse en open blik, waar je lang plezier van hebt. De operatie neemt 30 ‚Äď 45 minuten in beslag en het herstel duurt gemiddeld 3 weken. Inclusief het herstel van het litteken kan je na gemiddeld 6 weken gaan genieten van een mooie make-up look en een frisse blik tijdens jouw trouwdag.¬† Wij adviseren 4/5 maanden voor de bruiloft een ooglidcorrectie te ondergaan voor het mooiste resultaat!

Weet je niet zo goed waar je moet beginnen met plannen en welke behandelingen mooi op elkaar aansluiten? Plan gerust een vrijblijvend consult in bij één van onze specialisten om samen aan de hand van jouw wensen een persoonlijk behandelplan te maken. Zo weet je precies wanneer je welke behandeling het best kunt inplannen om te stralen als nooit tevoren, je verdient het.

 

Bergschenhoek, Leeuwenhoekweg 4: 010- 310 56 20      |      Den Haag, Laan van Meerdervoort 677: 070- 200 20 70

Ook interessant voor jou

tafel

Wanneer is het tijd voor een ooglidcorrectie?

Ooglidcorrectie Skin Surgery

Wat is een ooglidcorrectie?

bergschehoek kliniek

Winnaar Clinic Awards 2024

facelift instrumenten

Ik, een facelift?

Langdurige en mooier resultaat met Yuugii

Langdurige en mooier resultaat met Yuugii

Huidverbetering met Profhilo en Skinbooster voorfoto

Huidverbetering met Profhilo en Skinbooster