Vanaf mijn veertiende begon ik onzeker te worden over mijn schaamlippen’.

*Onze cliënt heeft een dagboek bijgehouden over haar persoonlijke ervaring met een schaamlipcorrectie bij Skin + Surgery. Zij heeft tijdens haar herstelperiode een dagboek bijgehouden hoe het herstelproces is verlopen, dit is een voorbeeld van een herstelproces en kan per persoon verschillen. Hoe jij een mogelijke schaamlipcorrectie ervaart, kunnen we van te voren niet exact voorspellen. Door middel van het lezen van onze bolg: Persoonlijke ervaring Labiacorrectie kan je helpen de stap met ons te maken. Laat je altijd goed informeren tijdens een persoonlijk consult, zodat jij je vragen kunt stellen en een weloverwogen keuze kunt maken.

Vanaf mijn veertiende begon ik onzeker te worden over mijn schaamlippen. Het voelde niet fijn op de fiets en ik voelde me niet comfortabel in mijn bikini.. een aantal jaar later ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in schaamlipcorrecties en ik wilde deze stap echt gaan zetten. Het ongemak en de schaamte werd alleen maar meer en ook tijdens seks voelde ik me hier niet fijn bij. Na veel lezen en onderzoek doen ben ik terecht gekomen bij Skin + Surgery Clinics.

Persoonlijke ervaring Labiacorrectie: Het consult

De reden dat ik voor Skin Surgery heb gekozen is omdat het contact hier heel persoonlijk is, er wordt goed geluisterd naar wat jij wilt en de nazorg is onwijs goed. Je krijgt na de operatie een telefoonnummer waarbij ze 24/7 bereikbaar zijn en je met alle vragen terecht kan. Na mijn operatie heb ik ook nog 2 keer foto’s gestuurd naar de arts omdat ik zeker wilde weten dat alles goed ging. Ze staan echt altijd voor je klaar!

 

Toen ik eenmaal het consult had gehad voelde alles goed en had ik heel veel zin in de operatie, het kon echt niet snel genoeg komen voor mij. De nasleep zag ik behoorlijk tegen op omdat je er echt even een paar weken uit ligt. Ze bereiden je goed voor op wat je kunt verwachten en wat je het beste in huis kunt halen.

Persoonlijke ervaring Labiacorrectie: De dag van de operatie

Eenmaal de dag van de operatie was ik heel zenuwachtig maar dat was echt niet nodig! Ik kreeg een verdovende zalf die ik zelf mocht opsmeren voordat we gingen beginnen. Drs Amra was heel lief en heeft stap voor stap verteld wat ze ging doen. Eerst krijg je een paar prikken voor de verdoving, dit was even vervelend maar deed geen pijn. Daarna heb ik helemaal niks meer gevoeld. Je hoort een apparaatje en je ruikt de geur van verbrand vlees wat even raar kan zijn, maar dat is ook alles. We hebben lekker gekletst en het was echt zo voorbij.

 

Daarna kon ik voor de spiegel gaan staan en wist ik gelijk dat dit een hele goede keus was geweest, ondanks dat het nog lang moest genezen was ik zo blij met het resultaat! Ik wist natuurlijk dat er een paar pittige weken aan zaten te komen want hier was ik goed op voorbereid tijdens mijn consult. Mijn moeder kwam mij ophalen en ik heb gelijk mijn spullen meegenomen om een week bij haar te zijn, zodat zij eten voor mij kon maken en ik zoveel mogelijk kon blijven zitten. Heel belangrijk om echt te zitten in plaats van liggen, dit is veel beter voor het herstelproces.

Persoonlijke ervaring Labiacorrectie: Het herstel

Tegendruk geven is super belangrijk, daarom heb ik gelijk na de operatie corrigerend ondergoed aangedaan wat ik mee had genomen. Dit heb ik zeker de eerste 4 weken gedragen. Vanaf het moment dat ik thuis kwam ben ik gelijk op een opgerolde handdoek gaan zitten voor de tegendruk. Dit heb ik de eerste week echt iedere dag de hele dag door gedaan, door de tegendruk hersteld het een stuk beter en sneller. Het is misschien even zwaar en ongemakkelijk om niks anders te doen dan zitten op een handdoek, maar het heeft zo goed geholpen met het proces dat de pijn mij enorm is mee gevallen. Ik vond het begin vooral mentaal best zwaar omdat je echt niks kan, de eerste 2 dagen ieder uur moet koelen en niet mag lopen. Ik kon maar 2 minuutjes douchen omdat te lang stil staan wel pijnlijk werd maar zodra ik weer zat was het goed. Wel heel belangrijk om 2 keer per dag toch even te douchen, dit houd het namelijk wel hygiënisch.
Ondanks dat deze dingen allemaal wat ongemakkelijk waren in de eerste week is de pijn mij heel erg mee gevallen.

 

Na de tiende dag ben ik 10 minuutjes buiten gaan lopen. Ik was enorm stijf geworden van het rechtop zitten de hele week en ik voelde aan mijn lichaam dat het wel kon. Dit ging allemaal goed dus ben daarna iedere dag eventjes gaan lopen, maar eenmaal thuis wel weer heel rustig aangedaan.

 

Na 2 weken voelde ik me eigenlijk weer redelijk oké. Ik was heel blij met hoe snel en goed alles verliep. Nog steeds deed ik rustig aan omdat ik niks wilde overhaasten of kans lopen op hechtingen die los gaan, dus ik ben pas na 3 weken weer gaan werken. Sindsdien is het alleen maar beter geworden.

Hoe het proces verloopt verschilt natuurlijk per persoon maar ik ben heel blij met hoe het is verlopen. Het was zwaar maar niet zwaarder dan wat ik had verwacht. als het moest zou ik het zo nog een keer over doen want het was het absoluut waard.

 

Inmiddels is mijn operatie zo’n 3 maanden geleden en ik ben onwijs gelukkig met het resultaat. Ik heb nog een laatste eind controle bij dr. Amra gehad die was ook enorm trots hoe goed het genezen was. Dit was voor mij echt de beste keus. Ik was nog een beetje bang dat seks misschien anders zou gaan voelen of minder fijn zou zijn, maar dit is zeker niet waar. Ik voel me zekerder en gemakkelijker waardoor het alleen nog maar fijner is geworden!

 

Wanneer je een vraag hebt tijdens het herstel, twijfel dan niet om contact op te nemen met Skin + Surgery. Ik heb tussendoor ook een aantal keer de kliniek gebeld en ben elke keer erg vriendelijk geholpen.

Wil je naar aanleiding van het verhaal van onze client (Blog: Persoonlijke ervaring Labiacorrectie) meer informatie over een schaamlipcorrectie of heb je vragen die je aan onze specialist wil stellen? We hebben veel informatie alvast voor je verzameld op deze pagina. Wil je liever direct persoonlijk advies? Vraag een gratis vrijblijvend consult aan om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen. Je kunt ook telefonisch contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

 

Ook hebben wij nog een blog op onze website staan van de herstelperiode na een Labiacorrectie.

 

Bergschenhoek: 010- 310 56 20

Den Haag: 070- 200 20 70

Prijs per behandeling vanaf: 1250.-

Let op: Labiacorrecties worden tegenwoordig veelvuldig door klinieken en zorgprofessionals aangeboden, vaak tegen scherpe tarieven en met hoge kortingen. Helaas betekent dit vaak dat de ingreep niet wordt uitgevoerd door een ervaren chirurg. Laat je daarom altijd goed informeren tijdens een persoonlijk consult en onthoud: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat het vaak ook.

Ook interessant voor jou

Alles over de collageen behandelingen Sculptra & Radiesse in combinatie met Yuugii

Alles over de collageen behandelingen Sculptra & Radiesse in combinatie met Yuugii

Collageen: Het beautygeheim voor een stralende huid!

Collageen: Het beautygeheim voor een stralende huid!

Skin_surgery_clinics_liquid

5 tips voor een frisse en stralende lente look

Aziatische ooglidcorrectie

Zo heb je het langste plezier van je filler behandeling

Winnaar Clinic Awards 2023

Winnaar Clinic Awards 2023

Hoe-bereidt-u-zich-voor-op-een-operatie-5-Tips-die-uw-herstellen-kunnen-bevorderen.-scaled-e1676644354247.jpg

5 tips voor een sneller herstel na uw operatie