Vriendin Angeliek aan het woord

Hoi Lieve Thanya,

 

Graag wil ik je vertellen waarom botox, fillers en draadjeslift, zoveel meer voor mij is dat buitenkant.

 

Toen ik 18 jaar was, werd ik wakker met een tintelend gevoel aan de rechterkant van mijn gezicht, binnen twee uur was die kant verlamd, ontzettend geschrokken zijn we naar de huisarts gegaan, die vertelde dat het vanzelf over zou gaan.  Inmiddels ben ik 43 en de verlamming is er nog steeds en die gaat ook niet meer weg.

 

Tot mijn 40ste heb ik mijn gezicht verstopt, wilde niet op foto’s en lachen maakte mij ontzettend onzeker. Ik ben voor mezelf gaan compenseren in het trainen en op voeding letten, daarin sloeg ik wat door maar heb inmiddels gelukkig een balans gevonden.

 

Wat jij voor mij hebt gedaan is meer balans in mijn gezicht aangebracht, met zorg en veel aandacht is het verschil tussen de linker en rechterkant steeds minder zichtbaar. Dat maakt mij zoveel vrijer, ik durf weer te lachen en durf nu ook met mijn gezicht op de foto i.p.v. half weggedraaid of in de schaduw.

 

Het is absoluut mooi meegenomen dat ik er door de behandelingen ietsjes jonger en frisser uitzie, en ik moet eerlijkheidshalve ook zeggen dat ik ook best wel eens wat puur cosmetische dingetjes  mee laat nemen door je, maar waarom niet als de mogelijkheid er is.  Ik ben hier ook ontzettend open in naar buiten toe en krijg steevast de opmerking “maar je hebt helemaal geen botoxhoofd”  waarop ik dan zeg, dat komt omdat Thanya heel zorgvuldig is en streeft naar een mooi en subtiel resultaat.

 

Lieverd je bent een kundig arts maar bovenal een ontzettend fijn persoon, mijn geest en lichaam komen steeds meer in balans en  ik ben je dankbaar dat je deel uitmaakt naar het terugvinden van mezelf, mijn lach en het vertrouwen in mezelf.

 

Veel liefs,

 

Angeliek

Ook interessant voor jou

tafel

Wanneer is het tijd voor een ooglidcorrectie?

Ooglidcorrectie Skin Surgery

Wat is een ooglidcorrectie?

bergschehoek kliniek

Winnaar Clinic Awards 2024

facelift instrumenten

Ik, een facelift?

Langdurige en mooier resultaat met Yuugii

Langdurige en mooier resultaat met Yuugii

Huidverbetering met Profhilo en Skinbooster voorfoto

Huidverbetering met Profhilo en Skinbooster