Wat is de schaamlipcorrectie incl. V-lift?

Schaamlipcorrectie incl. V-lift – Er zijn verschillende soorten vulva’s en zo zijn er ook verschillende soorten schaamlipcorrecties. Sommige vrouwen hebben last van zeer lange schaamlippen en veel overtollige huid boven hun clitoris. Voor hen biedt Skin + Surgery de schaamlipcorrectie inclusief clitoriskapcorrectie aan. Anderen hebben last van overtollige huid rondom de vulva en clitoris, wat kan hangen. Skin + Surgery heeft hier ook een oplossing voor: een schaamlipcorrectie inclusief een V-lift. Maar wat doet de schaamlipcorrectie inclusief de V-lift precies? We leggen je graag uit hoe deze behandeling eruit ziet en waarom onze Skin + Surgery specialisten sommige vrouwen aanraden de schaamlipcorrectie inclusief V-lift te ondergaan.

Wat is de schaamlipcorrectie inclusief V-lift?

Skin + Surgery biedt drie verschillende soorten schaamlipcorrecties aan:

  1. Een ‘reguliere’ schaamlipcorrectie
  2. Een schaamlipcorrectie inclusief clitoriskapcorrectie
  3. Een schaamlipcorrectie inclusief  V-lift

 

Bij een reguliere schaamlipcorrectie (labiacorrectie) worden de binnenste schaamlippen verkleind. Hiervoor kan worden gekozen vanuit cosmetische, maar ook vanuit medische redenen. De binnenste schaamlippen (labia minora) worden operatief verkleind zodat ze binnen de buitenste schaamlippen (labia majora) vallen en hierdoor beter beschermd worden. Sommige vrouwen ondergaan ook een clitoriskapcorrectie. Deze optie is voor vrouwen die last hebben van overtollige huid boven de clitoris. Overtollige huid boven de clitoris kan leiden tot minder gevoel, moeite met stimulatie, of zelfs pijn bij het dragen van strakke kleding of bij sportactiviteiten. Daarnaast kan de clitoriskapcorrectie ook overwogen worden wegens cosmetische redenen. De ingreep past de vorm aan en verbetert de symmetrie van de vulva.

Schaamlipcorrectie inclusief V-lift

 

De schaamlipcorrectie inclusief de V-lift begint eigenlijk al tijdens een consult. De Skin + Surgery specialist bekijkt de vulva en stelt vast of een V-lift nodig is. Je kunt er dus niet voor kiezen om geen V-lift te ondergaan als de specialist vaststelt dat dit wel nodig is. Skin + Surgery belooft namelijk de hoogste kwaliteit en een natuurlijk resultaat en dit kunnen we alleen waarmaken wanneer onze adviezen worden opgevolgd. Maar wat maakt de schaamlipcorrectie inclusief V-lift zo anders van de reguliere schaamlipcorrectie?

 

Schaamlipcorrectie werkwijze

Er zijn verschillende manieren om de kleine schaamlippen te verkleinen en het uiterlijk van de vulva te veranderen. Skin + Surgery gebruikt de randresectie of de wigresectie. Dit gebeurt onder lokale verdoving. De randresectie omvat het trimmen van de “overtollige” uitstekende randen van de schaamlippen. Een wigresectie houdt de oorspronkelijke labiale randen in stand door wigvormige huidschilfers uit het midden van de kleine schaamlippen te snijden, waardoor de resterende huid samenkomt met oplosbare hechtingen. Ook voor de grote schaamlippen zijn er twee procedures. Men kan het weefsel wegsnijden of liposuctie gebruiken op schaamlippen die langer of voller zijn dan gewenst. Men kan er ook voor kiezen vet of een ander vulmateriaal te injecteren om de schaamlippen te vullen die niet zo vol zijn als gewenst.

 

Voor de schaamlipcorrectie inclusief V-lift wordt ook de overtollige huid rondom de vulva, inclusief de huid naast de clitoris, meegenomen. Dit is een volledig andere techniek omdat er meer gedaan wordt dan alleen de huid weghalen van de binnenste schaamlippen. Een schaamlipcorrectie inclusief V-lift zorgt ervoor dat de vulva er strak en gelift uit ziet waardoor het een mooi geheel vormt.

Voor en na foto’s van schaamlipcorrecties inclusief V-lift

Onze cliënten lopen enorm uiteen en zo ook hun vulva’s. De voor en na foto’s hieronder laten precies zien wat het effect van de V-lift is. De binnenste schaamlippen en het overtollige vet aan de zijkanten van de clitoris worden meegenomen zodat de vulva er gestroomlijnd uitziet.

voor schaamlipverkleining
na schaamlipverkleining

Ben je benieuwd naar wat Skin + Surgery voor je kan betekenen? Dan kun je ervoor kiezen een vrijblijvend adviesgesprek te plannen. Onze specialisten luisteren graag naar jouw verhaal, geven passend advies en maken een persoonlijk behandelplan aan de hand van jouw wensen. Wil je lezen wanneer andere clienten ervoor kozen hun schaamlipcorrectie ondergaan? Sommige delen het in hun reviews op kliniekervaringen.nl.

Ook interessant voor jou

tafel

Wanneer is het tijd voor een ooglidcorrectie?

Ooglidcorrectie Skin Surgery

Wat is een ooglidcorrectie?

bergschehoek kliniek

Winnaar Clinic Awards 2024

facelift instrumenten

Ik, een facelift?

Langdurige en mooier resultaat met Yuugii

Langdurige en mooier resultaat met Yuugii

Huidverbetering met Profhilo en Skinbooster voorfoto

Huidverbetering met Profhilo en Skinbooster