Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Borstvergroting Westland

Borst vooruit. Kin omhoog! Voel je weer mooi met de borsten die jij graag wil zien. Laat Skin + Surgery je helpen met een borstvergroting in Westland

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Borstvergroting Westland

Het zijn uw borsten, dus u kiest hoe ze eruit zien! Dit kunt u doen met de juiste BH, vulling, of trainen in de sportschool. Heeft een maatje kleiner dan u zou willen? Of misschien bent u wel bevallen van een kleine, en zijn ze niet meer zo perky als ze eerst waren. Ook kan het verliezen van gewicht ervoor zorgen dat uw borsten er anders uitzien. Gelukkig kunt u voor een borstvergroting in Westland kiezen met als resultaat, natuurlijke borsten en een prachtig decolleté.

Borstvergroting in Westland – Borsten… De meeste vrouwen hebben ze! Ieder vrouw is anders en zo zijn ook onze borsten uniek. Borsten behoren tot een van de kenmerken van feminiteit en worden vaak geassocieerd met schoonheid en vruchtbaarheid. Misschien bent u heel tevreden met uw borsten. Dat mag u ook zeker zijn. Op uw borsten mag u trots zijn!

 

Maar voor sommige vrouwen geldt het tegenovergestelde en zijn borsten een punt van onzekerheid. Daar is ook niets mis mee. Sommige vrouwen hebben kleine borsten en zien ze graag wat groter. Anderen waren ooit tevreden met hun borsten, maar herkennen ze niet meer terug naar een bevalling of gewichtsverlies. Borsten veranderen met de jaren en kunnen afnemen in volume en minder stevig worden wegens de afname van elasticiteit. Skin + Surgery wil dat u zich goed voelt in uw lichaam. Voor sommige betekent dat dat ze een borstvergroting in Westland willen ondergaan.

 

Borstvergroting in Westland – ook bekend als augmentatie mammoplastiek – is een operatie om de borstomvang te vergroten. Het gaat om het plaatsen van borstimplantaten onder borstweefsel of borstspieren. Een borstvergroting is dé manier om volle borsten te krijgen, of om asymmetrie tussen uw borsten te verhelpen. Bij Skin + Surgery in Westland bent u aan het juiste adres. Onze specialisten beschikken niet alleen over jarenlange ervaring, maar ook over een sterk esthetisch oog. Dat houdt in dat onze specialisten precies weten wat ‘mooi’ is bij u, wat aan uw wensen voldoet en wat het meest natuurlijke resultaat oplevert.

 

Twijfelt u of een borstvergroting in Westland de juiste keuze is voor u? We hebben hier een aantal voordelen op een rijtje gezet.

  1. Een borstvergroting in Westland verbetert u uiterlijk als u denkt dat uw borsten klein zijn of als de ene kleiner is dan de andere.
  2. Met een borstvergroting in Westland kunt u volume herstellen en afkomen van zogenoemde ‘hangborsten’.
  3. U kunt met een borstvergroting in Westland de resultaten van een andere borstoperatie corrigeren.
  4. U kunt meer zelfvertrouwen krijgen wanneer uw borsten eruit zien zoals u dat wil.

 

Het is uiteindelijk aan u om de afweging te maken, maar wij helpen u graag bij uw keuze. Als u meer informatie wil, dan kunnen wij u helpen tijdens een vrijblijvend adviesgesprek met onze vrouwelijke consulente en plastisch chirurge Dr. Elma van Rossen. Benieuwd naar hoe de cliënten die u voorgingen hun borstvergroting in Westland hebben ervaren? Bezoek dan Kliniekervaringen.nl en lees de reviews.

Woont u in de buurt, of komt u uit Rotterdam, Den Haag of uit de gemeente Westland (denk aan Naaldwijk, s’ Gravenzande, Wateringen, Monster of De Lier?) Heeft u altijd al een borstvergroting in Westland willen uitvoeren en bent u op zoek naar een kliniek die dicht bij huis is? Skin + Surgery biedt een borstvergroting in de omgeving Westland aan. Maar we hebben ook andere locaties waar u terecht kunt. 

 

Onze twee klinieken in Bergschenhoek en Den Haag zijn goed te bereiken vanuit Westland, of u nu met de auto komt of met het openbaar vervoer. U kunt hier uw reis plannen naar onze kliniek in Bergschenhoek in Rotterdam met behulp van Google Maps. Plan hier uw reis als u onze kliniek in Den Haag wil bezoeken.

Borstvergroting Westland

Onze resultaten na een borstvergroting Westland

Ben je benieuwd naar de resultaten van cliënten die je voorgingen? Je kunt de resultaten bekijken op deze pagina als je naar beneden scrolt. Wil je meer weten over de ervaringen van anderen die een borstvergroting in Westland ondergingen? Bezoek dan Kliniekervaringen.nl en lees de reviews van onze cliënten die onze professionele, veilige en effectieve borstvergroting in onze kliniek ervoeren.

Borstvergroting Westland

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

De borsten bestaan uit melkklieren die omringd zijn door vetweefsel en bedekt zijn met huid. Door het vetweefsel voelt de borst zacht aan. De vorm van uw borsten is afhankelijk van vetweefsel, maar ook van de elasticiteit van de huid.

Door bijvoorbeeld een zwangerschap of gewichtsverlies bestaat de kans dat het volume van de borst afneemt, wat een reden kan zijn om te kiezen voor een borstvergroting in Westland.

Naast de implantaatkeuze kan de manier van het plaatsen van de implantaten het resultaat bepalen. De plaatsing van de implantaten hangt vooral af van de dikte van het onderhuids weefsel.

U kunt kiezen voor een  subglandulaire plaatsing. Bij een subglandulaire plaatsing worden de implantaten boven de borstspier geplaatst en onder de borstklier. Meestal zullen er bij een subglandulaire plaatsing minder belemmeringen worden ondervonden. Of u kiest voor een Submusculaire plaatsing. Bij een submusculaire plaatsing worden de implantaten achter (of in) de borstspier geplaatst. Dit zorgt voor een extra bedenking van het implantaat. De incisie bepaalt de plaats van het litteken.

Mede door jarenlang onderzoek en ontwikkeling, biedt Skin+Surgery samen met Nagor® diverse mogelijkheden voor borstimplantaten. Onze plastisch chirurg kan hierdoor de resultaten bieden die gewenst zijn.

Borstimplantaten zijn er in twee verschillende basis vormen, rond en anatomisch. De keuze van een ronde of anatomische (druppelvormige) implantaat wordt in overleg bepaald. De vulling van uw borstimplantaat is belangrijk. Dit heeft invloed op de vorm en het aanvoelen van uw borst. Borstimplantaten gevuld met siliconengel zijn de meest gebruikte implantaten. De borstimplantaten van Nagor zijn vervaardigd met FDA goedgekeurde NuSil medische siliconen. Deze geven een natuurlijke look en feel.

Nagor® borstimplantaten bestaan uit twee verschillende oppervlakken; glad en micro getextureerd. Ze zijn vorm stabiel en beschikbaar in verschillende maten en profielen, zodat ze bij uw lichaamsbouw en persoonlijke verwachtingen aansluiten.

Nagor® borstimplantaten worden zo ontwikkeld dat ze sterk en elastisch zijn en een lange levensduur hebben. De elastische rekbaarheid (shell elongation test) conform de ASTM (American Society of Testing and Materials) standaard is minimaal 350%. Nagor® borstimplataten hebben een elastische rekbaarheid van 600%. Dit zorgt ervoor dat de prothese nog veiliger is.

Een borstvergroting in de omgeving van Westland wordt uitgevoerd onder algehele narcose in dagbehandeling. De ingreep duurt ongeveer 120 minuten. Skin+Surgery Clinics heeft een nauwe samenwerking met het Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft. Uw ingreep wordt uitgevoerd in dit ziekenhuis door Dr. Elma van Rossen. Dat is toch een veilig idee.

Uw nazorg is onze zorg. We werken met een speciaal ontwikkeld nazorg protocol, zodat u vlot herstelt met minimaal kans op complicaties.

Na een borstvergroting in Westland zijn optimale omstandigheden voor een snelle wondgenezing en een goed esthetisch resultaat belangrijk. Na elke operatie zal het borstweefsel opzwellen als reactie op de ingreep. Ondanks het gebruik van pijnstillende medicatie veroorzaakt beweging van de borst nog vaak pijn en is het van belang dat de borst zo min mogelijk bewegingsruimte krijgt. Om de zwelling aan te pakken en het genezingsproces te bevorderen raden we te allen tijde compressiekledingstuk aan. Doordat de zwelling vanwege de compressiekleding afneemt, zal ook de pijn verminderen.

Compressiekleding zorgt ervoor dat de druk rechtstreeks op het gezwollen gebied wordt uitgeoefend, waardoor ophoping van bloed en vloeistoffen wordt verminderd en de optimale omgeving wordt gecreëerd voor een snelle genezing. Bovendien draagt het bij aan het verminderen van het litteken en zal het de pijn verlichten doordat de bewegingsruimte op de juiste manier beperkt wordt.

Wat voor type compressiekleding u precies nodig heeft is altijd het best om met uw specialist te bespreken. Deze is op de hoogte van uw ingreep en kan op basis daarvan advies geven over kledingstukken die de juiste druk bieden op desbetreffende wond en/of littekengebied.

Een borstvergroting in Westland is een chirurgische ingreep uitgevoerd onder algehele narcose. Mogelijk kan u na de ingreep last krijgen van de narcose. Denk hierbij aan klachten zoals misselijkheid en overgeven. Overige complicaties kunnen een nabloeding, infectie of inkapseling van het implantaat. Deze complicatie zijn zeldzaam.

U kunt last hebben van lichte napijn na een borstvergroting die vanzelf of met een paracetamol overgaat. Neem bij twijfel altijd contact op met de specialisten van Skin + Surgery Clinics.

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Let op: een borstvergroting worden tegenwoordig veelvuldig door klinieken en zorgprofessionals aangeboden, vaak tegen scherpe tarieven en met hoge kortingen. Helaas betekent dit vaak dat de ingreep niet wordt uitgevoerd door een ervaren chirurg. Laat u daarom altijd goed informeren tijdens een persoonlijk consult en onthoud: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat het vaak ook.

Borstvergroting Westland

Prijzen en vergoedingen

Meer weten over de prijzen van een borstvergroting in Westland? Skin + Surgery Clinics biedt de hoogste kwaliteit aan tegenover een scherpe prijs. Onze prijzen zijn inclusief de voor- en nazorg van een borstvergroting in Westland. Skin + Surgery Clinics zal altijd zo transparant mogelijk zijn in haar prijzen. De kosten zijn afhankelijk van de grootte van de behandeling. Als u bijvoorbeeld alleen een borst laat vergroten wegens asymmetrie, vragen wij niet dezelfde prijs als voor twee borsten. We bespreken graag uw wensen en de bijbehorende prijzen tijdens een consult.

Borstvergroting met Nagor prothese

€ 4100,-

Borstvergroting Westland

Veelgestelde vragen

U denkt waarschijnlijk al een tijd na over een borstvergroting. Wat fijn dat u de stap durft te zetten. We begrijpen dat een borstvergroting een lichamelijk en psychisch grote veranderingen met zich meebrengt. We begeleiden u graag hierin.

Als u in de spiegel kijkt en constateert dat u niet blij bent met uw borsten. Dan begint uw zoektocht. De beste manier om uw zoektocht te beginnen, is door een vrijblijvend consult aan te vragen bij onze specialisten.

Compressiekleding is heel belangrijk. Het zorgt ervoor dat de druk rechtstreeks op het gezwollen gebied wordt uitgeoefend, waardoor ophoping van bloed en vloeistoffen wordt verminderd en de optimale omgeving wordt gecreëerd voor een snelle genezing. Bovendien draagt het bij aan het verminderen van het litteken en zal het de pijn verlichten doordat de bewegingsruimte op de juiste manier beperkt wordt.

Wat voor type compressiekleding u precies nodig heeft is altijd het best om met uw specialist te bespreken. Deze is op de hoogte van uw ingreep en kan op basis daarvan advies geven over kledingstukken die de juiste druk bieden op desbetreffende wond en/of littekengebied.

Staat uw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Borstvergroting Westland

Straal weer met vol zelfvertrouwen.

Wilt u graag volle borsten? Of misschien had u die al, maar zijn ze veranderd na uw bevalling of nadat u bent afgevallen. Wat de reden ook mag zijn, Skin + Surgery helpt u graag verder met een borstvergroting in Westland. Uw borsten, uw keuze! We bespreken graag uw wensen tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak