Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70

Skin + Surgery

Chirurgie

Je bent prachtig, zowel van binnen als van buiten. Soms voel je je echter niet helemaal lekker in je vel. Wanneer je eenmaal de keuze hebt gemaakt voor cosmetische chirurgie, zien wij het als onze taak om jou van begin tot eind te begeleiden naar een tevreden resultaat. We begrijpen dat het een spannende stap is, daarom nemen we graag de tijd en besteden we aandacht aan jouw verhaal. De artsen van Skin + Surgery Clinics zijn zeer gespecialiseerd en staan hoog aangeschreven. Tijdens een vrijblijvend eerste consult wordt een gedetailleerde analyse gemaakt van het te behandelen gebied. De arts beoordeelt de kwaliteit van de huid en adviseert of jouw wensen haalbaar en natuurlijk zijn. Er wordt ook aandacht besteed aan het gevoel. Als je het eng vindt, bespreek dit dan gerust met de chirurg. In overleg wordt een behandelplan opgesteld. Samen werken we aan een natuurlijk en mooi resultaat, zodat jouw welzijn en zelfvertrouwen een boost krijgen. Uiteindelijk houdt niet je meer tegen om de wereld te veroveren met die mooie glimlach.

Gratis adviesgesprek
8,8 / 10
De berekende score van Skin+Surgery Clinics in Bergschenhoek op basis van 195 ervaringen.

Dr. Thanya Tha-In

Surgeon and Certified Cosmetic Physician

Doctor Thanya Tha-In is a surgeon and certified cosmetic doctor known as one of the best in her field. Thanya looks beyond the area to be treated and is genuinely interested in you as a person. She explains the possibilities with care and attention and is realistic in the expected result. This applies to treatment with injectables, but just as well to a surgical procedure. Lees meer over onze specialisten

Buccaal vetverwijdering

Balans tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid

Breng je innerlijke welzijn en uiterlijke schoonheid weer in balans. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Free consultation

Contact us by phone
070-200 20 70
Mon to Sun 08:00 to 22:00

Copyright © 2021 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Website by Lead Tactics
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak