Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

buccaal vetverwijdering Leidsche Rijn

Wil jij graag meer definitie in je gezicht en een gestroomlijnde look? Skin + Surgery kan je helpen met de buccaal vetverwijdering behandeling in Leidsche Rijn.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Buccaal vetverwijdering Leidsche Rijn

Heb jij last van bolle hamsterwangen en heb je liever een ‘upswept’ of gestroomlijnde look? Met buccaal vetverwijdering in Leidsche Rijn kom jij van je hamsterwangen af en krijg je een slanker gezicht.

Buccaal vetverwijdering Leidsche Rijn –  Hamsterwangen kunnen je een stuk dikker doen lijken dan je bent. Daarnaast hebben jonge meisjes vaak hamsterwangen, maar verliezen ze dit vet naarmate ze ouder worden. Wanneer je na de pubertijd nog steeds last hebt van hamsterwangen en het niet ligt aan gewicht, dan is de kans groot dat jouw hamsterwangen genetisch bepaald zijn. Buccaal vetverwijdering in Leidsche Rijn is de oplossing voor dit probleem. Lees hier de reviews van onze tevreden cliënten.

 

Buccaal vetverwijdering in Leidsche Rijn is dé ingreep die hamsterwangen permanent verwijdert. Je hebt hamsterwangen omdat je waarschijnlijk een grote hoeveelheid buccaal vet in de onderwang hebt opgeslagen. Daar kies je niet zelf voor en dit vet heeft ook niets met gewicht te maken. Buccaal vet verschilt per persoon en is afhankelijk van je genen en je afkomst. Mensen met een Aziatische afkomst of mensen uit het Midden-Oosten hebben over het algemeen meer buccaal vet.

 

Buccaal vetverwijdering in Leidsche Rijn is een relatief veilige ingreep. Via een kleine incisie in de mond wordt het buccaal vet verwijderd. Je hebt dus geen last van zichtbare littekens. De eerste twee weken na de ingreep zijn je wangen wat voller door de zwelling. Het lijkt alsof je kiezen hebt laten trekken of gestoken bent door een aantal muggen. Na eerste twee weken begin je het resultaat te zien. Na 6 maanden zie je het volledige resultaat van buccaal vetverwijdering in Leidsche Rijn. Een van onze clienten, Samira, deelt graag haar ervaring met je.

 

Buccaal vetverwijdering in Leidsche Rijn kan met een hoop andere behandelingen gecombineerd worden. Je kunt bijvoorbeeld voor Dr. Tha-In Signature Lift kiezen als je last hebt van huidverslapping. Heb je last van een vol gelaat en denk je dat de buccaal vetverwijdering behandeling niet genoeg verandering brengt? Dan is de face slimming behandeling een mooie aanvulling. Onze specialisten bespreken graag met je wat het beste bij je past tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Buccaal vetverwijdering in Leidsche Rijn helpt jou meer gedefinieerde gezichtscontouren te krijgen en van je hamstervangen af te komen. Skin + Surgery heeft alle pros en cons voor je verzameld zodat je een weloverwogen keuze kan maken

 

Pros:

 • De effecten van buccaal vetverwijdering in Leidsche Rijn zijn permanent. Je hoeft het resultaat niet bij te houden door middel van injecties of iets dergelijks.
 • De procedure is vaak binnen een uur voltooid, wat snel is in vergelijking to andere chirugische ingrepen
 • Het resultaat van de behandeling is een slanker gezicht
 • Jouw natuurlijke, jeugdige contouren van het gezicht worden benadrukt
 • Je gezicht en contouren ogen ‘gelift’ en je hebt geen bolle wangen meer
 • Deze behandeling is een favoriet van vele modellen, wat de betekent dat de behandeling bijdraagt aan modellen ‘look’.
 • Bolle wangen of hamsterwangen kunnen voor veel onzekerheid zorgen. Buccaal vetverwijdering in Leidsche Rijn kan helpen jouw gevoel van zelfvetrouwen te vergroten

 

Nadelen:

 • Je hebt last van zwelling gedurende twee weken. Deze zwelling is te vergelijken met hoe je eruit ziet na een goede tandartsbeurt. De eerste resultaten zie je na 2 weken. Na 6 maanden is het complete resultaat te zien.
 • Zoals met elke chirugische ingreep bestaat het risico op blauwe plekken en infecties, hoewel dit voor deze procedure uiterst zeldzaam is.

Bolle wangen, ook wel hamsterwangen genoemd, behoren tot een van de belangrijkste kenmerken van een ‘baby  face’. Mensen met een ‘baby gezicht’ hebben de trekken van een kindergezicht. Hierdoor lijken ze jong, ook al zijn ze meestal ouder dan ze eruitzien. Veel van de belangrijkste kenmerken die een baby gezicht definiëren, zijn een ronde gezichtsvorm, volle wangen, grote ogen en volle lippen.

 

Hier is niets mis mee en dit wordt vaak zelfs als mooi gezien! Maar sommigen zijn niet tevreden met de bolle wangen die onderdeel uitmaken van hun gezicht. Vaak zie je er snel dikker door uit, ook al heb je een normaal gewicht. Dit kan soms invloed hebben op het zelfvertrouwen. Bij Skin + Surgery willen we dat je je mooi voelt in eigen vel. Of dat nou met of zonder bolle wangen is. Onze buccaal vetverwijdering procedure in Leidsche Rijn zorgt ervoor dat je een keuze hebt.

 

Wil je dit verder bespreken? En ben je benieuwd naar hoe je eruit zou zien zonder bolle wangen? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan en we bespreken graag alle opties.

Ben je woonachtig in de regio Utrecht? Kom je uit Leidsche Rijn, Zeist, Amersfoort, of Veenendaal? Skin + Surgery is de specialist bij jouw in de buurt. Wij helpen je van je hamsterwangen af te komen met onze buccaal vetverwijdering behandeling in Utrecht.

 

De centrale ligging van onze kliniek in Leidsche Rijn zorgt ervoor dat we goed te bereiken zijn met de auto maar ook met het openbaar vervoer. Plan hier je reis met Google Maps. Ben je woonachtig in de omgeving van Rotterdam en Den Haag? Onze klinieken in Den Haag en Bergschenhoek zijn dan beter te bereiken.

Buccaal vetverwijdering Leidsche Rijn

Resultaten van buccaal vetverwijdering

Buccaal vetverwijdering is dé behandeling tegen hamsterwangen. Momenteel is Skin + Surgery de enige die dit aanbiedt in Nederland. Je kunt ons vinden in Rotterdam, Bergschenhoek (in de buurt van Den Haag) en Utrecht. Ben je benieuwd hoe anderen de behandeling hebben ervaren? Lees de reviews hier.

Review

Buccaal vetverwijdering Leidsche Rijn

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

De behandeling om buccaal vet te verwijderen in Leidsche Rijn wordt altijd voorafgegaan door een vrijblijvend adviesgesprek. Je kunt in een persoonlijk gesprek met onze chirurgen in een ontspannen setting al je vragen stellen, je wensen bespreken en je verwachtingen over de behandeling uitspreken.

 

Onze betrokken specialist beoordeelt of je in aanmerking komt voor buccaal vet verwijderen en geeft je heldere uitleg over de behandeling, de nazorg, de risico’s, de kosten en het te verwachten natuurlijke eindresultaat. Er worden vóór de behandeling foto’s gemaakt die later naast foto’s ná de behandeling worden gelegd.

 

We begrijpen heel goed hoe je je voelt. We begeleiden je graag in het proces van A tot Z. Met een speciaal ontwikkeld na zorg protocol, herstel je vlot met minimale zwelling en blauwe plekken.

Ben je nieuwsgierig geworden of heb je persoonlijke vragen voor de chirurg? Boek vrijblijvend een consult gesprek in voor jou buccaal vetverwijdering in Leidsche Rijn. We staan je graag te woord.

Deze ingreep is geschikt voor cliënten die bolle en ovale gezichten hebben met de typische hamsterwangen. Dit kan door gewichtstoename komen dan wel door een genetische oorzaak worden bepaald. De ingreep wordt uitgevoerd na een kleine verdoving in de mond en via een kleine incisie in de wangslijmvlies wordt het vet verwijderd. Het geeft dus geen zichtbare littekens. De ingreep duurt ongeveer 45-60 minuten. Zwelling en blauwe plekken zijn minimaal. Je zou de volgende dag weer kunnen werken.

Voordelen van Buccaal vetverwijdering in Leidsche Rijn:

 • Verbetering van gezichtscontour en symmetrie
 • Verjonging van het aangezicht
 • Geen zichtbare littekens
 • Korte hersteltijd

Het duurt gemiddeld 2 weken om het uiteindelijke effect van de ingreep te zien. Na afname van de zwelling (duur 1-2 weken) gaat het weefsel zich settelen en de wangen ogen meer gedefineerd en gecontoured.

Na de ingreep adviseren wij:

– In de eerste week na de behandeling mag u niet drukken, persen, tillen of bukken.
– Wij raden je aan om niet te roken. Roken verhoogt de kans op complicaties.
– Vermijd intensief kauwen van vast voedsel.
– Drink geen warme dranken, zoals thee of koffie, eerste 24 hr na uw ingreep
– Onderneem geen zwaar en inspannend werk en ook geen sportactiviteiten gedurende de eerste weken.

De ingreep kent weinig risico’s en gebeurt onder lokale verdoving.

Mogelijke complicaties zijn zwelling, nabloeding, pijn bij het kauwen en heel zeldzaam een zenuwbeschadiging.

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Buccaal vetverwijdering prijzen in Leidsche Rijn

Prijzen en vergoedingen

Bij Skin + Surgery ben je aan het juiste adres voor je buccaal vetverwijdering behandeling in Leidsche Rijn. Momenteel is Skin + Surgery de enige in heel Nederland die deze behandeling aanbiedt. Met de perfecte prijs-kwaliteitverhouding weet je dat je waar krijgt voor je geld. Buccaal vetverwijdering wordt in de meeste gevallen niet door de zorgverzekeraar vergoed.

Buccaal vetverwijdering

€ 1750,-

Mijn ervaring: buccaal vetverwijdering

“Nu mijn hamsterwangen weg zijn merk ik pas hoeveel invloed het heeft gehad op mijn zelfbeeld.”

Ben je benieuwd naar buccaal vetverwijdering? En wil je weten hoe deze ingreep in zijn werk gaat? Veel mensen zijn je voor gegaan en delen graag hun ervaring met je. Lees nu het blog van Samira, waarin zij schrijft hoe zij de behandeling heeft ervaren en wat ze vindt van het resultaat. Heb je naar aanleiding van de ervaring van Irene nog vragen? We beantwoorden ze graag tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Buccaal vetverwijdering Leidsche Rijn

Veelgestelde vragen

Buccaal vet verwijdering is een ingreep die vaak wordt uitgevoerd in Azie, het midden oosten en USA. Om definitie in het gezicht te brengen is het soms nodig om de  wangen te contouren. Dit kan je doen met make-up. Of door het ‘buccaal vetkussentje’ te verwijderen, neemt de wangvolume af en ogen de jukbeenderen en de wangen meer gedefinieerd.

 

De ingreep wordt uitgevoerd na een kleine verdoving in de mond en via een kleine incisie in het wangslijmvlies wordt het vet verwijderd. Het geeft dus geen zichtbare littekens.

 

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.

De behandeling waarbij het buccaal vet wordt verwijderd gaat voor meer contour en definitie zorgen in je gezicht. Je jukbeenderen worden prominenter, je bolle wangen worden minder en je kaaklijn krijgt meer definitie. Soms kan er echter sprake zijn van een hardnekkige onderkin, een onderkin die je niet weg kun sporten of diëten. Ondanks dat een buccaal vetverwijdering helpt om meer shape te geven aan je gezicht, is het wellicht niet onvoldoende om helemaal het resultaat te krijgen wat je zoekt. Juist voor mensen die net wat meer definitie wensen en naast bolle wangen ook last hebben van een onderkin, kun je bij ons terecht voor een unieke face slimming behandeling.  Deze behandeling is uniek omdat deze in geen andere kliniek in Nederland wordt aangeboden. Het is een behandeling waarbij de behandeling om het buccale vet te verwijderen gecombineerd wordt met liposuctie van de hals om zo ook het vet van de onderkin te verhelpen. Het geeft natuurlijk, maar langdurig resultaat: het vet komt doorgaans niet terug, mits een gezonde levensstijl wordt behouden. Wil je meer informatie of deze, of een andere behandeling? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in, onze specialisten bespreken graag de mogelijkheden met je.

Buccaal vetverwijdering is een goede behandeling voor patiënten die vinden dat hun gezicht te rond of mollig is, of last hebben van hamsterwangen. Het zorgt voor een slanker gezicht met meer contouren en meer shape in het onderste gedeelte van het gezicht.

 

Hoewel je mollige wangen of rond gezicht kunt hebben zonder dat het betekent dat je te zwaar bent, is het goed om vast te stellen of overgewicht niet de oorzaak is van de bollere wangen. In dat geval is deze behandeling namelijk minder geschikt, omdat het verwijderen van het buccale vet waarschijnlijk niet de gewenste resultaten gaat geven.

 

Je kunt ook brede wangen hebben door over ontwikkelde kaakspieren. In dat geval zou het verwijderen van buccaal vet niet perse helpen, maar kunnen we middels een injectable de kauwspier laten ontspannen, waardoor je gezicht na verloop van tijd afslankt. Dit is echter een behandeling die geen permanente resultaten geeft, en die herhaalt zou moeten worden.

 

Heb je naast hamsterwangen ook last van een hardnekkige onderkin? In dat geval zat de face slimming behandeling beter bij je passen. Bij face slimming wordt niet alleen het buccale vet verwijderd, maar ook het vet rondom de kaaklijn wat zorgt voor een onderkin. Uiteraard bespreken onze specialisten tijden een persoon consult graag de verschillende behandelingen en welke het beste bij je past.

Je houdt geen zichtbare littekens over aan deze ingreep, omdat het buccale vet via de binnenkant van de mond wordt verwijderd.

De uiteindelijke resultaten zijn permanent, zelfs als je gewicht toeneemt.

De hersteltijd is minimaal, de meeste patiënten gaan na drie dagen weer aan het werk.

Door het volume van het buccaal vetkussentje te verwijderen, neemt de wangvolume af en ogen de jukbeenderen en de wangen meer gedefinieerd. Dat maakt dit een ideale ingreep voor volwassenen die last hebben van een baby face of hamsterwangen.

Je kunt wat last hebben van zwelling, waardoor het aanvankelijk lijkt alsof je juist bollere wangen hebt gekregen. Dit trekt weg na verloop van tijd.

 

Er is een klein risico op beschadiging van de buccale zenuw die ervoor zorgt dat je je lippen goed kunt tuiten. Deze risico’s worden vanzelfsprekend kleiner als je de behandeling laat uitvoeren door een gekwalificeerde, ervaren chirurg.

De ingreep wordt uitgevoerd met een plaatselijke verdoving. De chirurg maakt dan kleine incisies aan de binnenkant van je wangen.

 

Vervolgens wordt het vet gezocht en verwijderd. Dit kan een trekkerig gevoel geven, maar is niet pijnlijk. Als het vet is verwijderd worden de incisies gehecht met oplosbare hechtingen.

 

De meeste mensen ondergaan de ingreep goed en vergelijken het met een behandeling bij de tandarts, waarbij je ook met je mond open moet liggen.

 

Je wordt naar huis gestuurd met antibiotica ter preventie van infectie en het advies om de mond regelmatig te spoelen met mondspoelen.

Je kunt een week na de ingreep wat gezwollen zijn en je wangen kunnen beurs aanvoelen. Je voelt je verder niet ziek, dus je zou je dagelijkse activiteiten na een paar dagen prima moeten kunnen hervatten. Indien je veel last hebt van zwelling kun je wat rust nemen en je wangen koelen met cold packs. Alle zwelling zou binnen twee tot drie weken volledig verdwenen moeten zijn.

 

Voorkom het intensief kauwen van vast voedsel en vermijd ten minste 24 uur alles dat te warm of pittig is, om irritatie van de incisies in je wangen te voorkomen.

 

Je mag de eerste weken niet drukken, persen, tillen of bukken. Sporten mag weer na 2 weken.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Buccaal vetverwijdering door Dr. Thanya Tha-In

De kliniek in Bergschenhoek

Buccaal vetverwijdering Leidsche Rijn

Geen bolle wangen meer!

Hamsterwangen zien er aandoenlijk uit en kunnen heel mooi zijn. Toch kun je je er ook aan storen. De kans op asymmetrie is groter want de hoeveel vet er opgeslagen is, verschilt per wang. Je kunt meer contouren, definitie en vorm in je gezicht krijgen door voor de buccaal vetverwijdering bij Skin + Surgery in Leidsche Rijn te kiezen. Krijg je gezicht weer in balans en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Meer informatie

Download de brochure

Wil je meer informatie over buccaal vetverwijdering, of alles nog eens rustig nalezen? Download nu gratis onze brochure.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*Als je je e-mailadres invult, sturen we je ook onze maandelijkse nieuwsbrief. Je kunt je hier op ieder gewenst moment weer voor afmelden.

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak