Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

buccaal vetverwijdering Utrecht

Niet blij met je hamsterwangen? Wil jij strakkere contouren en een 'upswept' look? Skin + Surgery is de kliniek in Utrecht voor buccaal vetverwijdering.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Buccaal vetverwijdering in Utrecht

Wil jij strakke, gedefinieerde contouren in je gezicht, maar heb je nu vooral bolle, volle wangen? Met buccaal vetverwijdering in Utrecht kom jij van je hamsterwangen af en krijg je een slanker gezicht.

Buccaal vetverwijdering Utrecht – Bolle wangen, ook wel hamsterwangen genoemd, kunnen je soms voller doen ogen dan je bent. Je kunt namelijk altijd hamsterwangen hebben, zelfs als je dun bent! Heb je last van je hamsterwangen en vind je ze niet bij de rest van je lichaam passen? Dan kunnen je kiezen voor buccaal vetverwijdering in Utrecht bij Skin + Surgery. Momenteel zijn wij de enige kliniek die buccaal vet verwijderen aanbiedt in Nederland en volgens onze cliënten doen we dat zeer goed. Je kunt hier de reviews lezen.

 

Buccaal vetverwijdering, ook wel bekend wang vet verwijdering of buccaal lipectomie, verwijdert het vet in de onderwang waardoor je gezicht direct meer definitie en strakkere contouren krijgt. Dit is dé ingreep die hamsterwangen permanent verwijdert. De grootte van het buccale vet verschilt per persoon en is afhankelijk van verschillende factoren, zoals genen en afkomst. Gewicht heeft geen invloed op dit vet. Over het algemeen hebben mensen met een Aziatische afkomst of uit het Midden-Oosten meer last van grote hoeveelheden buccaal vet.

 

Buccaal vetverwijdering in Utrecht is een minimaal invasief en een relatief veilige ingreep. Je hebt geen last van littekens die te zien zijn, want het vet wordt via een kleine incisie in de mond verwijderd. De eerste twee weken na de ingreep kunnen de wangen nog wat gezwollen ogen. Het lijkt alsof je een goede tandarts hebt gehad. Na twee weken begin je het mooie resultaat te zien. Een gezicht dat slank meer gedefinieerd oogt. Na 6 maanden zie je het volledige resultaat van buccaal vetverwijdering in Utrecht.

 

Buccaal vetverwijdering in Utrecht kan goed gecombineerd worden met andere behandelingen. Dit is afhankelijk van jouw wensen en wat bij gezicht past en kan. Als je last hebt van huidverslapping, is het een mogelijk de Dr. Tha-In Signature Lift toe te voegen aan de ingreep. Heb je naast hamsterwangen ook een prominente onderkin? Dan is de face slimming behandeling een mooie aanvulling. Onze specialisten kijken graag met je mee en naar welke behandelingen geschikt zullen zijn om jou het mooiste resultaat gaat geven.

Buccaal vetverwijdering in Utrecht kan de oplossing zijn om je volle gezicht te verminderen en meer gedefinieerde gezichtscontouren te krijgen. Skin + Surgery heeft alle voor-en nadelen voor je verzameld.

 

Voordelen:

 • De procedure is permanent
 • Buccaal vetverwijdering in Utrecht is een snelle procedure die binnen een uur voltooid is.
 • Het resulteert in een slanker gezicht
 • Jouw natuurlijke, jeugdige contouren van het gezicht worden benadrukt
 • Het vermindert bolle wangen aanzienlijk en kan een modellen ‘look’ creëren.
 • Buccaal vetverwijdering in Utrecht kan helpen jouw gevoel van eigenwaarde te vergroten
 • De procedure kan voor een meer gelifte uitstraling zorgen

 

Nadelen:

 • Je hebt last van zwelling gedurende twee weken. Het lijkt erop dat je verstandkiezen eruit getrokken zijn. Na twee weken kun je de eerste resultaten zien. Na 6 maanden is het volledige resultaat te zien.
 • Er bestaat altijd risico op blauwe plekken en infecties, hoewel dit voor deze procedure uiterst zeldzaam is.

Ben je woonachtig in de regio Utrecht? Kom je uit Leidsche Rijn, Zeist, Amersfoort, of Veenendaal? Skin + Surgery is de specialist bij jouw in de buurt. Wij helpen je van je hamsterwangen af te komen met onze buccaal vetverwijdering behandeling in Utrecht.

 

De centrale ligging van onze kliniek in Leidsche Rijn zorgt ervoor dat we goed te bereiken zijn met de auto maar ook met het openbaar vervoer. Plan hier je reis met Google Maps. Ben je woonachtig in de omgeving van Rotterdam en Den Haag? Onze klinieken in Den Haag en Bergschenhoek zijn dan beter te bereiken

Buccaal vetverwijdering resultaten in Utrecht

Resultaten van buccaal vetverwijdering

Skin + Surgery Clinics is momenteel de enige kliniek in heel Nederland die buccaal vetverwijdering aanbiedt als behandeling tegen hamsterwangen. Dit doen wij in drie verschillende klinieken: Rotterdam, Bergschenhoek (in de buurt van Den Haag) en Utrecht. Buccaal vetverwijdering is een populaire en permanente behandeling die wij in Utrecht aanbieden. Wil je lezen over de ervaringen van cliënten die je voorgingen? Vind de reviews hier.

Review

Buccaal vetverwijdering Utrecht

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

De behandeling om buccaal vet te verwijderen in Utrecht wordt altijd voorafgegaan door een vrijblijvend adviesgesprek. Je kunt in een persoonlijk gesprek met onze chirurgen in een ontspannen setting al je vragen stellen, je wensen bespreken en je verwachtingen over de behandeling uitspreken.

 

Onze betrokken specialist beoordeelt of je in aanmerking komt voor buccaal vet verwijderen en geeft je heldere uitleg over de behandeling, de nazorg, de risico’s, de kosten en het te verwachten natuurlijke eindresultaat. Er worden vóór de behandeling foto’s gemaakt die later naast foto’s ná de behandeling worden gelegd.

 

We begrijpen heel goed hoe je je voelt. We begeleiden je graag in het proces van A tot Z. Met een speciaal ontwikkeld na zorg protocol, herstel je vlot met minimale zwelling en blauwe plekken.

Ben je nieuwsgierig geworden of heb je persoonlijke vragen voor de chirurg? Boek vrijblijvend een consult gesprek in voor jou buccaal vetverwijdering in Utrecht. We staan je graag te woord.

Deze ingreep is geschikt voor cliënten die bolle en ovale gezichten hebben met de typische hamsterwangen. Dit kan door gewichtstoename komen dan wel door een genetische oorzaak worden bepaald. De ingreep wordt uitgevoerd na een kleine verdoving in de mond en via een kleine incisie in de wangslijmvlies wordt het vet verwijderd. Het geeft dus geen zichtbare littekens. De ingreep duurt ongeveer 45-60 minuten. Zwelling en blauwe plekken zijn minimaal. Je zou de volgende dag weer kunnen werken.

Voordelen van Buccaal vetverwijdering in Utrecht:

 • Verbetering van gezichtscontour en symmetrie
 • Verjonging van het aangezicht
 • Geen zichtbare littekens
 • Korte hersteltijd

Het duurt gemiddeld 2 weken om het uiteindelijke effect van de ingreep te zien. Na afname van de zwelling (duur 1-2 weken) gaat het weefsel zich settelen en de wangen ogen meer gedefineerd en gecontoured.

Na de ingreep adviseren wij:

– In de eerste week na de behandeling mag u niet drukken, persen, tillen of bukken.
– Wij raden je aan om niet te roken. Roken verhoogt de kans op complicaties.
– Vermijd intensief kauwen van vast voedsel.
– Drink geen warme dranken, zoals thee of koffie, eerste 24 hr na uw ingreep
– Onderneem geen zwaar en inspannend werk en ook geen sportactiviteiten gedurende de eerste weken.

De ingreep kent weinig risico’s en gebeurt onder lokale verdoving.

Mogelijke complicaties zijn zwelling, nabloeding, pijn bij het kauwen en heel zeldzaam een zenuwbeschadiging.

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Buccaal vetverwijdering prijzen in Utrecht

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery is de specialist op het gebied van buccaal vetverwijdering. De prijs van een buccaal vetverwijdering behandeling in Utrecht, vind je hiernaast. Skin + Surgery biedt een transparant en vast tarief met de perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Deze behandeling wordt in de meeste gevallen niet door de zorgverzekeraar vergoed.

Buccaal vetverwijdering

€ 1750,-

Mijn ervaring: buccaal vetverwijdering

“Nu mijn hamsterwangen weg zijn merk ik pas hoeveel invloed het heeft gehad op mijn zelfbeeld.”

Ben je benieuwd naar buccaal vetverwijdering? En wil je weten hoe deze ingreep in zijn werk gaat? Veel mensen zijn je voor gegaan en delen graag hun ervaring met je. Lees nu het blog van Samira, waarin zij schrijft hoe zij de behandeling heeft ervaren en wat ze vindt van het resultaat. Heb je naar aanleiding van de ervaring van Irene nog vragen? We beantwoorden ze graag tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Buccaal vetverwijdering Utrecht

Veelgestelde vragen

Buccaal vet verwijdering is een ingreep die vaak wordt uitgevoerd in Azie, het midden oosten en USA. Om definitie in het gezicht te brengen is het soms nodig om de  wangen te contouren. Dit kan je doen met make-up. Of door het ‘buccaal vetkussentje’ te verwijderen, neemt de wangvolume af en ogen de jukbeenderen en de wangen meer gedefinieerd.

 

De ingreep wordt uitgevoerd na een kleine verdoving in de mond en via een kleine incisie in het wangslijmvlies wordt het vet verwijderd. Het geeft dus geen zichtbare littekens.

 

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.

De behandeling waarbij het buccaal vet wordt verwijderd gaat voor meer contour en definitie zorgen in je gezicht. Je jukbeenderen worden prominenter, je bolle wangen worden minder en je kaaklijn krijgt meer definitie. Soms kan er echter sprake zijn van een hardnekkige onderkin, een onderkin die je niet weg kun sporten of diëten. Ondanks dat een buccaal vetverwijdering helpt om meer shape te geven aan je gezicht, is het wellicht niet onvoldoende om helemaal het resultaat te krijgen wat je zoekt. Juist voor mensen die net wat meer definitie wensen en naast bolle wangen ook last hebben van een onderkin, kun je bij ons terecht voor een unieke face slimming behandeling.  Deze behandeling is uniek omdat deze in geen andere kliniek in Nederland wordt aangeboden. Het is een behandeling waarbij de behandeling om het buccale vet te verwijderen gecombineerd wordt met liposuctie van de hals om zo ook het vet van de onderkin te verhelpen. Het geeft natuurlijk, maar langdurig resultaat: het vet komt doorgaans niet terug, mits een gezonde levensstijl wordt behouden. Wil je meer informatie of deze, of een andere behandeling? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in, onze specialisten bespreken graag de mogelijkheden met je.

Buccaal vetverwijdering is een goede behandeling voor patiënten die vinden dat hun gezicht te rond of mollig is, of last hebben van hamsterwangen. Het zorgt voor een slanker gezicht met meer contouren en meer shape in het onderste gedeelte van het gezicht.

 

Hoewel je mollige wangen of rond gezicht kunt hebben zonder dat het betekent dat je te zwaar bent, is het goed om vast te stellen of overgewicht niet de oorzaak is van de bollere wangen. In dat geval is deze behandeling namelijk minder geschikt, omdat het verwijderen van het buccale vet waarschijnlijk niet de gewenste resultaten gaat geven.

 

Je kunt ook brede wangen hebben door over ontwikkelde kaakspieren. In dat geval zou het verwijderen van buccaal vet niet perse helpen, maar kunnen we middels een injectable de kauwspier laten ontspannen, waardoor je gezicht na verloop van tijd afslankt. Dit is echter een behandeling die geen permanente resultaten geeft, en die herhaalt zou moeten worden.

 

Heb je naast hamsterwangen ook last van een hardnekkige onderkin? In dat geval zat de face slimming behandeling beter bij je passen. Bij face slimming wordt niet alleen het buccale vet verwijderd, maar ook het vet rondom de kaaklijn wat zorgt voor een onderkin. Uiteraard bespreken onze specialisten tijden een persoon consult graag de verschillende behandelingen en welke het beste bij je past.

Je houdt geen zichtbare littekens over aan deze ingreep, omdat het buccale vet via de binnenkant van de mond wordt verwijderd.

De uiteindelijke resultaten zijn permanent, zelfs als je gewicht toeneemt.

De hersteltijd is minimaal, de meeste patiënten gaan na drie dagen weer aan het werk.

Door het volume van het buccaal vetkussentje te verwijderen, neemt de wangvolume af en ogen de jukbeenderen en de wangen meer gedefinieerd. Dat maakt dit een ideale ingreep voor volwassenen die last hebben van een baby face of hamsterwangen.

Je kunt wat last hebben van zwelling, waardoor het aanvankelijk lijkt alsof je juist bollere wangen hebt gekregen. Dit trekt weg na verloop van tijd.

 

Er is een klein risico op beschadiging van de buccale zenuw die ervoor zorgt dat je je lippen goed kunt tuiten. Deze risico’s worden vanzelfsprekend kleiner als je de behandeling laat uitvoeren door een gekwalificeerde, ervaren chirurg.

De ingreep wordt uitgevoerd met een plaatselijke verdoving. De chirurg maakt dan kleine incisies aan de binnenkant van je wangen.

 

Vervolgens wordt het vet gezocht en verwijderd. Dit kan een trekkerig gevoel geven, maar is niet pijnlijk. Als het vet is verwijderd worden de incisies gehecht met oplosbare hechtingen.

 

De meeste mensen ondergaan de ingreep goed en vergelijken het met een behandeling bij de tandarts, waarbij je ook met je mond open moet liggen.

 

Je wordt naar huis gestuurd met antibiotica ter preventie van infectie en het advies om de mond regelmatig te spoelen met mondspoelen.

Je kunt een week na de ingreep wat gezwollen zijn en je wangen kunnen beurs aanvoelen. Je voelt je verder niet ziek, dus je zou je dagelijkse activiteiten na een paar dagen prima moeten kunnen hervatten. Indien je veel last hebt van zwelling kun je wat rust nemen en je wangen koelen met cold packs. Alle zwelling zou binnen twee tot drie weken volledig verdwenen moeten zijn.

 

Voorkom het intensief kauwen van vast voedsel en vermijd ten minste 24 uur alles dat te warm of pittig is, om irritatie van de incisies in je wangen te voorkomen.

 

Je mag de eerste weken niet drukken, persen, tillen of bukken. Sporten mag weer na 2 weken.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Buccaal vetverwijdering door Dr. Thanya Tha-In

De kliniek in Bergschenhoek

Buccaal vetverwijdering Utrecht

Geen hamsterwangen meer!

Bolle wangen kunnen enorm mooi zijn, maar je kunt je ook aan ze storen. Daarnaast is de kans op asymmetrie groter omdat de hoeveelheid opgeslagen vet kan verschillen per wang. Als je graag meer contouren in je gezicht wilt, kun je kiezen voor buccaal vetverwijdering bij Skin + Surgery in Utrecht. Krijg je gezicht weer in balans en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Meer informatie

Download de brochure

Wil je meer informatie over buccaal vetverwijdering, of alles nog eens rustig nalezen? Download nu gratis onze brochure.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*Als je je e-mailadres invult, sturen we je ook onze maandelijkse nieuwsbrief. Je kunt je hier op ieder gewenst moment weer voor afmelden.

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak