Cosmetisch arts KNMG

Met ingang van 1 juli 2019 wordt de titel “COSMETISCH ARTS KNMG” een erkend profielspecialisme cosmetische geneeskunde. Hiermee schept de overheid een duidelijke erkenning voor het specialisme en ook een tool voor de patiënten ter herkenning van artsen die gecertificeerd en bekwaam zijn in het uitvoeren van cosmetische ingrepen zoals injectable behandelingen (botuline toxine en fillers), draadlift, intensieve laser behandelingen en peelings. . De titel “cosmetisch arts KNMG” is een door de KNMG gedeponeerde beschermde titel, die alleen mag worden gebruikt als de arts in het profielregister is ingeschreven. Een overzicht van alle gecertificeerde cosmetische artsen KNMG kunt u vinden via onderstaande link: https://nvcg.nl/gecertificeerde-artsen/.

 

 

De Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde (NVCG) is de van overheidswege erkende wetenschappelijk vereniging voor cosmetische geneeskunde en heeft als doel de kwaliteit en voorlichting van medisch cosmetische behandelingen te verbeteren. De NVCG is verantwoordelijk voor de opleiding en de certificering van de cosmetisch artsen KNMG en houdt toezicht op de nieuwe ontwikkelingen in de branche en ook bij het optreden van eventuele complicaties kunnen artsen en patiënten terecht bij de vereniging.

 

 

Door de beschermde profielerkenning kan niet ieder arts zich cosmetisch arts KNMG noemen en is voor iedereen direct zichtbaar wijze, welke artsen beschikken over de bekwaamheid van een cosmetisch arts KNMG. Persoonlijk vind ik dit een zeer mooie ontwikkelingen en ik hoop dat hiermee de kwaliteit en de veiligheid van het vak cosmetische geneeskunde beter kan worden gewaarborgd.

 

 

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en Cosmetisch arts KNMG

Skin+Surgery Clinics, Den Haag en Bergschenhoek

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak