Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Sculptra

Wil je meer volume, een strakke huid en verbeterde textuur? Sculptra is een langdurige, natuurlijke oplossing tegen huidveroudering.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

De dermaceutic behandeling

Als je last hebt van volumeverlies in je gezicht, kan dit je gezicht tekenen. Lijnen worden meer zichtbaar en de huid rondom je wangen gaat wat meer hangen. Sculptra stimuleert de collageen aanmaak en maakt je huid steviger, dikker en gladder.

Dermaceutic is een Frans merk dat al meer dan 30 jaar koploper is in de esthetische, dermatologische geneeskunde. Als één van de eerste laboratoria is Dermaceutic gaan werken met ingrediënten als hyaluronzuur, stabiele vitame C, vitamine A en glycolzuur; ingrediënten die vandaag de dag onmisbaar zijn in de formules van kwalitatieve huidverzorging. Door middel van klinische studies en samenwerking met wereldwijde marktleiders ontwikkelde Dermaceutic wetenschappelijk onderbouwde en zeer efficiënte producten met een ongeëvenaarde concentratie aan actieve bestanddelen.

 

Naast de ontwikkeling van producten is Dermaceutic wereldleider op het gebied van peelings die toepasbaar zijn op alle huidtypes. Of je nu last hebt van melasma, acné, rimpels of een verslechterde huidtextuur: Dermaceutic heeft een peeling die je kunt helpen.

 

Dermcaeutic is opgericht voor en door dermatologen, artsen en esthetische specialisten. De producten en behandelingen zijn dus exclusief voor artsen en huidtherapeuten beschikbaar en mogen niet zomaar worden verkocht door niet-kwalificeerde verkooppunten.

Bij een chemische peeling wordt een zure oplossing op de huid aangebracht. Zo worden beschadigde toplagen van de huid verwijderd, wordt cel vernieuwing versnelt en de groei van collageen gestimuleerd. Het resultaat is een helderdere, gelijkmatigere teint. Door de huid zeer gecontroleerd te beschadigen, stimuleren chemische peelings nieuwe huidgroei. Dit verbetert de huidtextuur, verminderd rimpels en verheldert de teint. Dit kan op verschillende dieptes worden gedaan, afhankelijk van de sterkte van de peel, de conditie van de huid en de gewenste resultaten.

 

Peelings kunnen problemen zoals acne, acnelittekens, ouderdomsvlekken, melasma, hyperpigmentatie, slechte huidtextuur, schade door de zon, fijne lijntjes en rimpels effectief behandelen. Hoewel ze voornamelijk voor het gezicht zijn, kunnen ze ook op de nek, borst en handen worden aangebracht. De diepte van de peeling en hoeveel hersteltijd je vervolgens nodig hebt na de behandeling, hangt af van het type en zuurpercentage dat wordt aangebracht.

 

Oppervlakkige peelings zijn ideaal voor beginners en mensen met een gevoelige huid. Milde peelings – meestal met melkzuur, salicylzuur en / of een laag gehalte glycolzuur – exfoliëren te huid, verfijnen de poriën te verwijderen, maken de huid gladder en geven meer glans. Oppervlakkige peelings kunnen ook actieve acne behandelen. Behandelend specialisten stellen vaak voor om een ​​aantal herhaalbehandelingen van lichte peelings te plannen voor het beste resultaat.

 

Middel sterke peelings zijn van invloed op zowel de epidermis (oppervlaktelaag van de huid) als de bovenste lagen van de onderliggende dermis, en zijn het beste voor het behandelen van pigmentatie, acnelittekens en matige schade door de zon, inclusief diepere rimpels. TCA peelings en hogere percentages glycolzuur worden vaak gebruikt voor middel sterke peelings.

 

Diepe peelings zijn vaak op fenolbasis en dringen diep door tot in de onderste huidlagen. Zo bestrijden ze  ernstige schade door de zon en kunnen ze littekens (waaronder acnelittekens) aan pakken en de huid strakker te maken. Diepe peelings gaan gepaard met meer hersteltijd – ongeveer twee weken van vervelling, schilfering en korstvorming. De gevoeligheid van de huid wordt verhoogd, dus strikte vermijding van de zon na de peeling is een must. De resultaten van een diepe chemische peeling zijn echter heel goed zichtbaar.

 

Onze specialisten kunnen je tijdens een vrijblijvend adviesgesprek adviseren over de verschillende type peelings en welke het meeste geschikt is voor u.

Dermaceutic is koploper in huidverzorging. Zo kwam dit laboratoria als één van de eerste met formules die ingrediënten bevatten als hyaluronzuur, vitamine C, Retinol en glycolzuur. De producten van Dermaceutic zijn wetenschappelijk onderbouwd en bewezen efficiënt, dankzij haar hoge concentratie aan actieve bestanddelen.

 

De producten van Dermaceutic kunnen niet gekwalificeerd worden als standaard verzorgingsproducten, het zijn producten met hoge concentraties sterke, werkzame ingrediënten. Met deze producten haal je een ware behandeling in huis. Wil je de werking van producten versterken of dieper laten doorwerken in de huid, dan zijn de peelings van Dermaceutic de perfecte aanvulling.

Dermaceutic

Onze resultaten met Dermaceutic

Bekijk de resultaten van de verschillende Dermaceutic producten die we in onze kliniek aanbieden, of vraag verzorgingsadvies aan een specialist. Zij helpen je graag.

Dermaceutic

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Dermaceutic

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery Clinics levert de hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs. De kosten van de verschillende Dermaceutic producten en behandelingen zijn transparant en duidelijk. Wat jij precies nodig hebt om jouw droomresultaat te bereiken, overleggen onze specialisten graag met je. Een Dermaceutic product of behandeling wordt doorgaans niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Dermaceutic Milk Peel

€ 95,-

Dermaceutic TCA peeling 12%

€ 125,-

Dermaceutic TCA peeling 15%

€ 125,-

Dermaceutic TCA peeling 18%

€ 175,-

Dermaceutic TCA peeling 20%

€ 185,-

Dermaceutic cosma Peel Forte (inclusief de nodige producten)

€ 695,-

Dermaceutic Mela Peel met Milk Peel

€ 195,-

Dermaceutic Mela Peel met TCA

€ 195,-

Dermaceutic Needling facial met vitamine C Peel

€ 195,-

Dermaceutic

Veelgestelde vragen

Een Sculptra behandeling bestaat uit een aantal injecties die worden uitgevoerd door een arts. Voor de behandelingen worden je doelen besproken en bekeken welke gebieden moeten worden behandeld. Aan de hand hiervan worden de injectieplaatsen gemarkeerd waar de Sculptra geprikt wordt. Het is voor veel mensen een pijnloze, snelle behandeling die zo’n 30 minuten duurt. Na het injecteren wordt het gebied kort gemasseerd zodat de Sculptra goed kan verspreiden en eventuele bobbeltjes worden voorkomen. Je mag de eerste week na de behandeling het gebied zelf blijven masseren. De arts laat je zien hoe.

 

Je kunt vaak direct na je behandeling je dagelijkse activiteiten weer oppakken. Het is normaal om extra volume te zien op de plekken waar geïnjecteerd is. Dit trekt binnen enkele dagen weg. Hetzelfde geldt voor eventuele blauwe plekken en zwelling. Indien nodig kun je deze met wat make-up camoufleren.

Na je Sculptra behandeling moet je lichaam het werk gaan doen om meer collageen aan te maken. De eerste zichtbare veranderingen zijn gemiddeld drie maanden na je behandeling zichtbaar. Na vier tot zes maanden na je behandeling zijn de resultaten vaak optimaal.

 

Je hebt vervolgens 2-3 jaar plezier van je Sculptra behandeling.

Je kunt direct na de behandeling bobbeltjes voelen onder de huid. Vaak is dit zwelling en trekt dit binnen vier weken weg. Blijft het bobbeltje langer voelbaar, dan kan het een kleine opeenhoping zijn van het gebruikte materiaal (polu-L-melkzuur) die niet gelijkmatig heeft kunnen verdelen. Deze bobbeltjes hebben langer de tijd nodig om helemaal te verdwijnen.

 

Mocht er een Sculptra-bobbeltje ontstaan, dan kunnen ze verkleuring van de huid veroorzaken. Er zijn gevallen bekend waarbij deze bobbeltjes, ook bekend als granulomen, een jaar na de behandeling zijn ontstaan. Ze kunnen voorkomen bij een verkeerde injectietechniek of wanneer het gebied niet voldoende gemasseerd is. Er zijn echter verdunningsmassagetechnieken, waardoor Sculptra bijwerkingen kunnen worden verholpen indien ze optreden. Verder is het daarom uiterst belangrijk om je Sculptra behandeling door een gespecialiseerd cosmetisch arts uit te laten voeren.

 

Tot slot kunnen keloïdvorming en hypertrofische littekens voorkomen na een Sculptra behandeling. Sculptra werkt door collageen te stimuleren; de grootste oorzaak van keloïdvorming. Ben je hier gevoelig voor, overleg dan met je behandelend arts of een Sculptra behandeling geschikt is voor jou.

Wil je meer volume in de beweeglijke gebieden van het gezicht zoals je lippen of traangootjes? Dan is een klassieke hyaluronzuur filler geschikt voor jou. Deze geeft direct volume en blijft goed op z’n plek.

 

Sculptra daarentegen heeft langer te tijd nodig om zichtbaar effect te geven, zo’n 3-4 maanden, maar is eveneens ideaal voor meer volume. Het is een goede behandeling voor mensen met veel volume verlies, en verouderde huid en ingevallen wangen of slapen. Sculptra stimuleert de collageenaanmaak en verstevigd de huid, verbeterd de textuur en geeft je weer een jongere uitstraling.

 

Rimpel relaxers zijn goed in te zetten bij dynamische lijnen die ontstaan door onze expressie en mimiek. Denk hierbij aan de voorhoofdslijnen, de fronsrimpel en de kraaienpootjes.

Sculptra, filler en rimpel relaxers: alledrie hebben ze een andere werking en doel. Waar de rimpel relaxer de spiertjes die voor rimpels zorgen ontspant, zorgen de filler en Sculptra juist voor meer volume en shape. Ze zijn echter goed te combineren met elkaar en zorgen juist voor een ‘totaal plaatje’. Uitgevoerd door een goede arts, die goed luistert naar jouw wensen en kijkt naar jouw gezicht, kunnen alle behandelingen goed op elkaar aansluiten en toch heel natuurlijk zijn. Door de behandelingen te combineren haal het beste uit je huid, geef weer volume aan je zicht en verzacht je rimpels.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Facelift na gewichtsverlies

Je verdient het

Bij Skin + Surgery begrijpen we dat een facelift een spannende stap is. Je wordt dan ook persoonlijk begeleid gedurende het hele proces.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Meer informatie

Download de brochure

Wil je meer informatie over een facelift, of alles nog eens rustig nalezen? Download nu gratis onze brochure.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*Als je je e-mailadres invult, sturen we je ook onze maandelijkse nieuwsbrief. Je kunt je hier op ieder gewenst moment weer voor afmelden.

Dit is wat onze klanten van ons vinden

De berekende score van Skin+Surgery Clinics in Bergschenhoek op basis van 182 ervaringen is 8,8 / 10

10/10
Vanaf het begin, het consult, tot de behandeling zelf ben ik zo goed geholpen. Esther de assistent, en Thanya de chirurg zijn echt toppers. Schone mooie locatie, een erg goede behandeling en na drie weken zie ik er weer helemaal tip en top uit. Ik ben echt heel erg tevreden en kan iedereen Thanya en deze kliniek aanraden.
Frank van den Bichelaer
10/10
Nadat mijn vriend een ooglidoperatie heeft ondergaan, ben ik dat ook gaan doen. Alles verliep makkelijk. De operatie ging gemakkelijk. De assistente liep zelfs mee naar de auto. Een ice-pack nam ik mee de auto in. Dat was erg lekker. Direct urenlang koelen. Tip: 24uur liggen met zakjes diepvries erwten en de volgende dag geen blauwe plekken.
Ze hebben me 's morgens direct gebeld over voorgang. Alles keurig. Ben heel blij met resultaat! Gisteren eindcontrole. Dank je Tanya!
Saskia
9/10
Vakkundig en zeer professioneel. Zeer fijne kliniek en totaal geen blauwe plekken of bulten, mijn angst heb ik overwonnen door goed personeel en luisterend oor.
Wendy
Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak