Hoe kom je van je donkere wallen af?

Wat goed dat deze vraag wordt gesteld. We horen het vaak. Je slaapt slecht, je raakt snel uitgedroogd en je voelt je minder energiek. Dit alles heeft een weerslag op je lichaam gehad en niet alleen je ogen. Op gegeven moment kijk je in de spiegel en heb je wallen.

 

Wat we hier adviseren is geen kant en klare oplossing voor je wallen probleem, maar we zijn van mening dat verschillende combinaties van factoren je kunnen helpen.

 

  1. Zorg dat je hormonen in balans zijn en dat je voldoende rust hebt. Stress verhoogt je cortisol level, waardoor je slecht slaapt. Ontspannende yoga of meditatie oefeningen kunnen je slaap en energie niveau weer herstellen.

 

  1. Drink voldoende water en vermijd zout. Donkere kringen zijn tekenen van dehydratie. Zorg dat je voldoende drinkt 2-3 liter per dag en je zal zien dat je lichaam vanzelf reinigt.

 

  1. Lach veel, huil weinig. Door de zwelling onder je ogen na het huilen, rekt de huid onder je ogen op. Gezien de huid onder je ogen 6x dunner is dan de rest van je lichaam, komt de elasticiteit niet meer snel terug. Je hebt waarschijnlijk al meerdere oogcremes geprobeerd, zo niet probeer oogcremes die vitamine C en E bevatten die de huid voedt en stevig maakt. Een goede oogcreme is de A.G.E. eyecomplex van SkinCeuticals.

 

  1. Fillers is ook een mooie optie als behandeling van de wallen als er duidelijk volume verlies is onder je ogen. Door de filler ter plaatse van de wallen te plaatsen, is de huid beter gehydrateerd en raakt het minder snel verslapt. Niet alle wallen zijn geschikt voor filler behandeling. Soms kan een filler juist de wallen accentueren. Laat je goed adviseren door een cosmetisch arts, voordat je tot deze behandeling over gaat.

 

  1. Wanneer de huid onder je ogen heel erg verslapt zijn en de elasticiteit niet meer terugkomt, is het een goede indicatie om een onderooglidcorrectie te doen. Tijdens deze ingreep verwijderen de overtollige huid en verstevigen we de onderlaag, waardoor de huid onder je ogen weer glad oogt. Of een ooglidcorrectie bij jou nodig is ter correctie van je wallen is afhankelijk van de huid slapte en stevigheid van de onderlaag. Ook in dit geval is het belangrijk je te laten adviseren door een cosmetisch chirurg.

 

Wallen hebben is een vaak voorkomend probleem. Gelukkig kunnen we ook heel veel aan doen. Heb je vragen of wil je een persoonlijk advies? Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend consult.

 

Team Skin + Surgery Clinics

Den Haag en Bergschenhoek (dichtbij Rotterdam)

 

 

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak