3 stappen, 30 minuten, de mooiste glow!

Graag wil ik je kennis laten maken met iets nieuws! Vanaf augustus wordt er een bijzondere behandeling toegevoegd bij de skincenters van Skin+Surgery Clinics in Den Haag en Bergschenhoek. De HydraFacial-behandeling! Dit is een stimulerende spabehandeling met geavanceerde technologie om de conditie van de huid te verbeteren en optimaliseren. In 3 stappen, 30 minuten, een weldadige gezichtsbehandeling en de mooiste glow! Natuurlijk mocht ik de behandeling eerst testen en ervaren ?

Voor de behandeling heb ik een uitgebreide huidanalyse gekregen en werd mijn huid beoordeeld met de Skinscope. Zelf is mijn grootste huidwens een stralende huid zonder oneffenheden. Ook wil ik graag de conditie van mijn huid optimaliseren om vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan. Uit de huidanalyse is gebleken dat mijn huid momenteel vochtarm is, wat resulteert in een droog en trekkerig gevoel. De huidexpert heeft mij een productadvies van SkinCeuticals gegeven om mijn huid extra te ondersteunen en het maximale uit de behandeling te kunnen halen.

REINIGING + PEELING

De eerste stap van de HydraFacial™ behandeling is een uitgebreide reiniging en exfoliatie. De huidexpert gebruikt hiervoor het eerste handstuk. De unieke, spiraalvormige tip wordt in banen over mijn huid getrokken en de hermetische zuigkracht zorgt voor een intensieve reiniging en exfoliatie waarbij de dode huidcellen en talg worden weggenomen. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde, non-invasieve huidvernieuwing. Door deze stap is de huid in staat om het daglicht beter te reflecteren, waardoor de huid er nog stralender en gezonder uit ziet.

EXTRACTIES + HYDRATATIE

Bij de tweede stap van de HydraFacial™behandeling gebruikt de huidexpert een ander handstuk en wordt een niet irriterende, effectieve mix van glycolzuur en salicylzuur gebruikt om vuil en overblijfselen (diep in de poriën) los te maken. Dit voorkomt de vorming van onzuiverheden en acne. Door het sterk vacuüm zuigkracht-effect worden de onzuiverheden en verstopte poriën pijnloos verwijderd. Daarbij wordt de huid met intense vocht inbrengende middelen gehydrateerd.

INSLUIZEN + BESCHERMEN

Bij de laatste stap van de HydraFacial™ behandeling gebruikt de huidexpert een handstuk waarbij de pro-antioxidanten-formule met krachtige peptides en hyaluronzuur in de huid wordt aangebracht. Dit zorgt voor detoxificatie, verjonging en herstel. Het resultaat is een gezonde huid in structuur en functie, met een stralende gloed.

Direct na de behandeling voelt mijn huid heerlijk zacht aan en heb ik een egale, mooie glans. Mijn huid voelt gehydrateerd (minder droog en trekkerig) en comfortabel aan. Dit is dus de ideale behandeling om de huid een boost te geven. De huidexpert vertelt dat deze behandeling ook ideaal is in te zetten bij het verbeteren van fijne lijntjes&rimpels, de elasticiteit&stevigheid en een egale teint&huidtextuur. Daarbij kunnen probleemhuiden met bijvoorbeeld pigment en acne aangepakt worden. Kortom, de HydraFacial™is voor iedereen!

Ben jij ook benieuwd? De HydraFacial™ behandeling kan zowel in Den Haag als Bergschenhoek. Maak snel een afspraak voor de HydraFacial™ behandeling!

Lianne van Diggelen, huidtherapeute Skin+Surgery Clinics

Also of interest to you

All about the collagen treatments Sculptra & Radiesse combined with Yuugii

All about the collagen treatments Sculptra & Radiesse combined with Yuugii

Collagen: The beauty secret for glowing skin!

Collagen: The beauty secret for glowing skin!

Skin_surgery_clinics_liquid

5 tips for a fresh and radiant spring look

Asian eyelid surgery

This is how you get the longest enjoyment from your filler treatment

Winner Clinic Awards 2023

Winner Clinic Awards 2023

How-to-prepare-for-surgery-5-tips-that-can-promote-your-recovery-scaled-e1676644354247.jpg

5 tips for faster recovery after your surgery