5 tips for a radiant Mother's Day gift

Nu het zonnetje weer vaker tevoorschijn komt, voelen wij toch echt die lentekriebels opkomen! De bloesem aan de boom, vogels die vrolijk tjilpen en de eerste krokussen die gaan bloeien: de lente staat voor een fris en nieuw begin. Dat betekent dat ook de huid wat extra aandacht verdiend, zodat je deze lente en zomer een mooie, egale en stralende huid hebt. In onze blog: 5 tips voor een stralend moederdagcadeau hebben onze specialisten speciaal voor moederdag een top 5 gemaakt.

Dore & Rose zijde kussenslopen

Niets is aantrekkelijker dan een vrolijke uitstraling, juist nu de zon weer vaker tevoorschijn komt en we meer naar buiten gaan. Factoren van binnen- of buitenuit kunnen de huid irriteren zonder dat je het het in eerste instantie doorhebt. Het 100% Zijde kussensloop van Dore & Rose is ontworpen om je huid te herstellen, gemaakt van de hoogste kwaliteit moerbeizijde om je de beste nachtrust te bezorgen. Een schoonheidsslaapje is geen mythe, want de huid herstelt terwijl je slaapt. Made by nature, backed by science.

DoreRose_Champagne_4-300x300.jpg-1.webp

Dermaceutic Sun Ceutic

Oh wat is het heerlijk, het zonnetje op je gezicht, de wind door je haren…Maar hoe fijn de zon ook is, ze is niet goed voor je huid. Als je goede een goede zonnefactor smeert en met regelmaat kan je alsnog heerlijk genieten van het zonnetje. Voor je gezicht adviseren we de zonnebescherming van Dermaceutic Sun Ceutic. Deze anti-aging zonnecrème biedt de huid hoge bescherming als ze wordt blootgesteld aan UV-stralen. De huid wordt herteld en beschermd tegen de gevolgen van photoaging: vlekken, fijne lijntjes en uitdroging.

Schermafbeelding-2023-04-28-om-13.51.35-300x300-1.png

Perris anti-aging gift set

Je huid is je grootste orgaan. Ze beschermt je lichaam tegen stoten en tegen invloeden van buitenaf zoals bacteriën en UV-stralen. De conditie van je huid zegt veel over hoe het met je gaat, van binnen en van buiten. Luister dus naar je huid en probeer te achterhalen wat er niet goed gaat in je lichaam of met je huidroutine. De Perris gift set is een een complete anti-aging gezichtsverzorging set, door de krachtige ingrediënten krijgt de huid de juiste verzorging en een krachtige boost.

PERRIS-GESCHENSET-SKIN-SURGS-300x300-1.png

Een heerlijke Hydrafacial or Skin Ceuticals facial

Zeker met de lente en zomer in aantocht is optimale hydratatie en verzorging van de huid van essentieel belang. Een heerlijke gezichtsbehandeling is naast een ‘een momentje voor jezelf’ ook essentieel om je huid in goede conditie te houden. Bij Skin + Surgery Clinics geeft onze huidspecialist passend advies op maat. Een stralende look wil iedereen toch? Boek een heerlijke Hydrafacial or Skin Ceuticals facial behandeling voor jezelf of als cadeau speciaal voor moederdag.

Een frissere look met een Botulinetoxine behandeling

Fijne lijntjes in het gezicht kunnen je een vermoeide, boze of bezorgde uitstraling geven. Niet is vervelender dat iemand zegt dat je er moe of boos uitziet terwijl je je helemaal niet zo voelt. Gun jij jouw moeder ook weer een frisse en jongeren uitstraling? Een Botulinum toxin behandeling kan een mooie uitkomst bieden om weer een stralende blik je krijgen. Onze cosmetisch specialisten geven persoonlijk en kundig advies en adviseren een passende behandeling.

 

Beste-filler-kliniek-skin-surgery-clinics-2-scaled-e1650977519636-300x300.jpeg.webp

Free advice

Heb je vragen aan de hand van onze blog of wil je meer informatie? Onze specialisten helpen je graag en geven passend advies aan de hand van je wensen om je zo goed mogelijk voor te bereiden op een behandeling. Wij verwelkomen je graag in onze kliniek in The Hague or Bergschenhoek (Rotterdam). You can contact us by phone at 070 - 200 20 70 (Available daily until 10pm).

Also of interest to you

All about the collagen treatments Sculptra & Radiesse combined with Yuugii

All about the collagen treatments Sculptra & Radiesse combined with Yuugii

Collagen: The beauty secret for glowing skin!

Collagen: The beauty secret for glowing skin!

Skin_surgery_clinics_liquid

5 tips for a fresh and radiant spring look

Asian eyelid surgery

This is how you get the longest enjoyment from your filler treatment

Winner Clinic Awards 2023

Winner Clinic Awards 2023

How-to-prepare-for-surgery-5-tips-that-can-promote-your-recovery-scaled-e1676644354247.jpg

5 tips for faster recovery after your surgery