Ga jij binnenkort trouwen?

Het trouwseizoen is weer in volle gang. Veel bruiloften zijn vorig jaar door de Corona maatregelen noodgedwongen verplaatst, in beginnen her en daar langzaam opnieuw gepland te worden. Als je binnenkort gaat trouwen, dan wil je er natuurlijk op je allerbest uitzien. Een prachtige jurk, professionele make-up, je haar mooi gedaan: alles tip-top verzorgd. Ook cosmetische behandelingen kunnen een mooie toevoeging zijn aan de mooiste dag van je leven. Zoek je iets om het nét wat meer af te maken? Of wil je een mooie glow op de dag zelf? Welke producten kun je het best gebruiken zodat je huid straalt? We geven je antwoord en tips!

Cosmetische chirurgie

Cosmetische chirurgie klinkt misschien meteen vrij heftig, maar hoeft niet meteen zo invasief te zijn als je misschien denkt. Twee ingrepen die we veelvuldig voorbij zien komen onder brides to be zijn de ooglidcorrectie en de liposuctie van de hals.

Eyelid surgery

Of je nu wat ouder bent, een zware periode hebt gehad of misschien is het nou eenmaal een familiekwaal: bijna iedereen krijgt op den duur last van zware oogleden. En zeg nou eerlijk, niemand wil er vermoeid en droevig uitzien op zijn of haar trouwdag, toch? Een ooglidcorrectie is een vrij eenvoudige, simpele manier om je een stralende blik terug te geven. Het herstel is minimaal, gemiddeld 1 tot 2 weken en na 5 weken zie je er vrijwel niets meer van. Het resultaat is een frisse, open blik en meer ruimte voor mooie make-up.

 

Wanneer inplannen: minimaal 3 maanden voor je bruiloft

Liposuction of the neck

Je wilt je natuurlijk op je allerbest voelen in je mooiste jurk, en veel vrouwen letten meer op hun voeding en beweging in de periode voor hun bruiloft. Helaas zien we desalniettemin vaak dat een hardnekkige onderkin blijft, ongeacht hoeveel je afvalt. Om de natuur een handje te helpen kun je liposuctie van dit gebied overwegen. Het vet rondom de hals en kaaklijn wordt middels een canule weggezogen, waardoor je meer definitie en vorm terugkrijgt. De herstelperiode is minimaal, maar het resultaat is drastisch, natuurlijk en blijvend.

 

Wanneer inplannen: minimaal 3 maanden voor je bruiloft

Injectables

Als je al helemaal ready bent voor je grote dag, maar slechts wat fijne lijntjes wilt aanpakken, dan is een injectable behandeling een goed idee. Met rimpel relaxers kunnen we lijnen zoals de frons, het voorhoofd of de kraaienpootjes aanpakken. Hierdoor krijg je een gladdere huid en zachtere uitstraling. Wil je juist subtiele, zwoele lippen, of meer volume in je wangen, dan kunnen hyaluronzuur fillers je look afmaken. 

 

Wanneer inplannen: minimaal 4 weken voor je bruiloft (eventueel een touch-up na 2 weken)

Huidverbeterende behandelingen en producten

Op de dag van je bruiloft wil je natuurlijk stralen. Een doffe, grauwe huid is dus een absolute no-go. Door de juiste producten te gebruiken en te combineren met de juiste behandelingen, zorg je dat je huid straalt.

HydraFacial

Een HydraFacial behandeling is een heerlijk relax-moment voor jou tijdens de stressvolle periode van het plannen van een bruiloft. Daarnaast geeft het je een prachtige glow. Je huid wordt intensief gereinigd en gevoegd, voor een optimale hydratatie en opname van producten. 

 

Wanneer inplannen: 1 week voor je bruiloft

Products

Langdurig gebruik van de juiste producten maken in de periode naar je bruiloft juist het verschil. De juiste reiniging voorkomt rimpels en onzuiverheden, de juist hydratatie voorkomt dat je huid in eerste instantie uitdroogt en serums geven je huid de juist voeding om elasticiteit en stevigheid te behouden. Bij Skin + Surgery werken we met de beste merken waaronder SkinCeuticals, Dermaceutic en Perris Swiss Laboratory.

 

Wanneer te gebruiken: in de maanden voor je bruiloft

Also of interest to you

All about the collagen treatments Sculptra & Radiesse combined with Yuugii

All about the collagen treatments Sculptra & Radiesse combined with Yuugii

Collagen: The beauty secret for glowing skin!

Collagen: The beauty secret for glowing skin!

Skin_surgery_clinics_liquid

5 tips for a fresh and radiant spring look

Asian eyelid surgery

This is how you get the longest enjoyment from your filler treatment

Winner Clinic Awards 2023

Winner Clinic Awards 2023

How-to-prepare-for-surgery-5-tips-that-can-promote-your-recovery-scaled-e1676644354247.jpg

5 tips for faster recovery after your surgery