Skin specialist Michelle Kok welcomed to Skin+Surgery Clinics

Bij Skin+Surgery Clinics hebben we altijd gestreefd naar het bieden van de allerbeste zorg op het gebied van huidverbetering en esthetische behandelingen. Met grote trots kondigen we aan dat we ons team hebben versterkt met de komst van de getalenteerde Michelle Kok als onze nieuwe schoonheidsspecialiste. Met meer dan 8 jaar ervaring bij Parfumerie Mooi Delft brengt Michelle een schat aan kennis en expertise met zich mee naar onze kliniek.

Een erfenis van schoonheid

Michelle Kok’s indrukwekkende carrière begon in een wellness resort en heeft daarna ook een tijd in de cosmetica branche gewerkt. Vervolgens is zij gaan werken bij Parfumerie Mooi Delft, waar zij gedurende 8 jaar haar vaardigheden verfijnde en een ware passie ontwikkelde voor het verfraaien en verbeteren van de huid. Haar toewijding aan het vak en haar vermogen om cliënten een ongeëvenaarde ervaring te bieden, maken haar een waardevolle aanwinst voor het Skin+Surgery Clinics-team.

Uitgebreide expertise

Vanaf 1 januari 2024 zal Michelle Kok bij Skin+Surgery Clinics een scala aan behandelingen aanbieden om uw huid naar nieuwe hoogten te tillen. Met haar diepgaande kennis zal ze zich toeleggen op behandelingen zoals Hydrafacialpeelingsbindweefselmassage en de geprezen skinceutical facials. Deze behandelingen zijn ontworpen om uw natuurlijke schoonheid te verbeteren en uw huid te laten stralen.

Persoonlijke aanpak

Bij Skin+Surgery Clinics geloven we in de kracht van persoonlijke aandacht. Michelle begrijpt het belang van elke cliënt zijn unieke behoefdeen zal samen met u een op maat gemaakt behandelplan opstellen om de beste resultaten te bereiken. Haar vriendelijke benadering en professionele deskundigheid zorgen ervoor dat u zich comfortabel en zelfverzekerd voelt tijdens elke behandeling.

Boek nu een behandeling en ontvang persoonlijk huidadvies!

We nodigen u van harte uit om een afspraak te maken met Michelle en te ontdekken wat Skin+Surgery Clinics voor uw huid kan betekenen. Stap het nieuwe jaar in met een stralende huid en een vernieuwd gevoel van zelfvertrouwen.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw afspraak in te plannen en de eerste stap te zetten naar een prachtigere versie van uzelf. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij Skin+Surgery Clinics, waar schoonheid een erfenis is en deskundigheid een belofte!

Also of interest to you

All about the collagen treatments Sculptra & Radiesse combined with Yuugii

All about the collagen treatments Sculptra & Radiesse combined with Yuugii

Collagen: The beauty secret for glowing skin!

Collagen: The beauty secret for glowing skin!

Skin_surgery_clinics_liquid

5 tips for a fresh and radiant spring look

Asian eyelid surgery

This is how you get the longest enjoyment from your filler treatment

Winner Clinic Awards 2023

Winner Clinic Awards 2023

How-to-prepare-for-surgery-5-tips-that-can-promote-your-recovery-scaled-e1676644354247.jpg

5 tips for faster recovery after your surgery