Nieuw bij Skin+Surgery Clinics: Liquid Facelift

Sylvie Meis (44) wil het taboe doorbreken rondom cosmetische behandelingen en komt er daarom openlijk voor uit dat zij op een natuurlijke manier mooier ouder wilt worden met behulp van Juvéderm fillers. Met deze liquid facelift behandeling wordt volume hersteld op strategische punten voor een frisse, jeugdige uitstraling. Juvéderm fillers bestaan uit hyaluronzuur, een stof die van nature in je lichaam voorkomt. Uniek aan deze behandeling is tevens dat deze wel 18-24 maanden zichtbaar blijft!

 

Holistisch behandelen en een natuurlijk uiterlijk behouden, waarbij de focus op het geheel ligt en niet op bijvoorbeeld alleen die ene rimpel, is iets wat wij delen met onze partner Juvéderm. Daarom zijn wij trots op onze samenwerking en dat wij deze behandeling aan onze klanten kunnen aanbieden.

Sylvie Meis in Jan Magazine

“Sinds een aantal jaren heb ik mijn vertrouwen gelegd in producten als Juvéderm, zodat ik op mijn manier ouder kan worden. Ik zie namelijk dat het écht wat doet voor mijn huid. Mijn huid is bijvoorbeeld veel beter gehydrateerd. Een Liquid Facelift met Juvéderm komt in de diepere lagen, waar mijn crèmes – die ook belangrijk zijn – niet komen. Een product als Juvéderm op basis van hyaluronzuur kan ook gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Niet alleen om een verlies aan volume op te vullen, maar ook om de huidkwaliteit te verbeteren met hydratatie in de diepere lagen.”

 

Holistische aanpak met de 7-points / 9-points lift

By going for a liquid facelift to choose you tackle the problem at the root. The difference between a loose filler treatment and a Liquid Facelift with Juvéderm is dat we niet individuele zones behandelen, maar dat we je hele gezicht op een holistische manier mooi in evenwicht brengen. Holistisch naar iets kijken betekent dat je naar het geheel kijkt en dat is precies wat wij doen bij deze behandeling voor een natuurlijk ogend resultaat. We richten ons op alle elementen van het gezicht en maken gebruik van de gepatenteerde MD-codes techniek, ook wel bekend als de 7-points lift bij vrouwen of 9-points lift bij mannen. Wij vertellen je uitgebreid over de MD-codes, 7-point en 9-point op onze Liquid Facelift met Juvdéderm pagina.

 

Unique treatment method

Door te richten op sleutelpunten in je gezicht, kun je gericht tekenen van veroudering aanpakken. Twee belangrijke punten zitten op het jukbeen. Je jukbeen is namelijk de kapstok van je gezicht. Door hier gericht een Juvéderm filler te plaatsen, kan je je ‘lower face’ liften, zonder bolle wangen of een onnatuurlijke look te creëren.

Na het liften van het jukbeen, worden de sleutelpunten rondom de kin en kaaklijn aangepakt. Door de fillers op deze manier te verdelen ontstaat er een subtiele lift en een natuurlijk en fris eindresultaat. Deze unieke techniek met de hoge Juvéderm filler kwaliteit zorgt ervoor dat je gemiddeld 18-24 maanden kunt genieten van het mooie resultaat. Een Liquid Facelift met JuvédermDat zit 6 tot 12 maanden langer dan een gemiddelde filler behandeling!

 

– Lotte, Liquid Facelift review

“Dr. Tha-In heeft mij heel goed en eerlijk geadviseerd. Ik kwam op consult voor een MACS-lift maar daar ben ik nog te jong voor. Ze adviseerde een liquid facelift. Het resultaat is prachtig. Aan alles merk je dat ze een zeer ervaren arts is en ook echt oog en gevoel heeft voor wat ze doet. Ik kom zeker terug. Ik moet er meer dan 2 uur voor rijden maar dat heb ik er zeker voor over.”

 

Free consultation

During a non-binding consultation the cosmetic doctor KNMG looks at where volume loss has occurred. This could include sagging, a tired look or a sad look or an angry look. The face is divided into several planes. Our specialists look closely at the proportions of your face and advise what package is needed to regain a natural, younger look. This unique treatment technique is highly suitable for both men and women.

For questions, advice or to book an appointment, check out our website, you can e-mail to info@skin-surgery.nl or call us at 070 - 200 20 70 (Available daily until 10pm).

See you soon at one of our clinics!

All about the collagen treatments Sculptra & Radiesse combined with Yuugii

All about the collagen treatments Sculptra & Radiesse combined with Yuugii

Collagen: The beauty secret for glowing skin!

Collagen: The beauty secret for glowing skin!

Skin_surgery_clinics_liquid

5 tips for a fresh and radiant spring look

Asian eyelid surgery

This is how you get the longest enjoyment from your filler treatment

Winner Clinic Awards 2023

Winner Clinic Awards 2023

How-to-prepare-for-surgery-5-tips-that-can-promote-your-recovery-scaled-e1676644354247.jpg

5 tips for faster recovery after your surgery