Nieuw bij Skin+Surgery: Lanluma X Bilfiller

Lanluma X Bilfiller is een injecteerbare filler die platte of slappe billen kan herstellen en meer volume kan toevoegen en de huidstructuur (bijvoorbeeld bij cellulitis) kan verstevigen. Mooie, ronde billen, wie wil dat nou niet? Helaas heeft niet iedereen volle, ronde billen van zichzelf. Billen zijn gelukkig goed te behandelen. Lanluma X geeft net een beetje extra wat je met trainen niet altijd kan bereiken. In onze blog: Nieuw bij Skin+Surgery: Lanluma X Bil filler vertellen wij je graag meer over deze innovatieve behandeling én wat de voordelen van deze behandeling zijn.

Wat is Lanluma X?

Lanluma X maakt gebruik van poly-L-melkzuur (PLLA), een biocompatibel synthetisch materiaal dat nieuwe collageenproductie stimuleert. Waar bij je lichaam hyaluronzuur uiteindelijk afbreekt, wordt bij Lanluma juist aanmaak gestimuleerd. Daarom duurt het langer om resultaat te zien na je behandeling, maar houden de effecten wel veel langer aan.

 

Lanluma X bilfiller zorgt ervoor dat je natuurlijke collageen aanmaak wordt gestimuleerd in en onder je huid, het fungeert letterlijk als een zaadje om collageen terug te laten groeien. Dat nieuwe collageen verstevigt de huid, zorgt voor volume, een dikkere huid en verbeterde huidtextuur.

 

Als Lanluma X Bilfiller door een cosmetisch arts op een goede manier geïnjecteerd wordt ziet het resultaat er heel natuurlijk uit. In vergelijking met een filler die direct volume geeft duurt het bij Lanluma X wat langer. Dit betekent wel dat je meer geduld moet hebben voordat je het uiteindelijke resultaat ziet, maar zal het proces veel geleidelijker verlopen.

Hoe gaat een Lanluma X Bilfiller behandeling in zijn werk?

During a Lanluma X Bilfiller behandeling wordt er door middel van een canule een kleine incisie gemaakt waardoor er geïnjecteerd wordt in verschillende gebieden. Voor de behandelingen worden je doelen besproken. Aan de hand hiervan wordt het gebied gemarkeerd waar de Lanluma X verdeeld wordt. Het is voor veel mensen een pijnloze behandeling die zo’n 60 minuten duurt. Na het injecteren wordt het gebied gemasseerd zodat de Lanluma X goed kan verspreiden en eventuele bobbeltjes worden voorkomen. Wij adviseren na de behandeling bindweefselmassages te ondergaan, dit stimuleert het proces. Ook kun je het gebied zelf masseren, de arts laat zien hoe.

Wanneer en hoelang zie je het resultaat van Lanluma X Bilfiller behandeling?

Na je Lanluma X behandeling wordt je lichaam aan het werk gezet om meer collageen aan te maken. De eerste zichtbare resultaten zijn gemiddeld 8 weken na je behandeling zichtbaar. Na vier tot zes maanden na je behandeling zijn de resultaten vaak optimaal. Bekijk op deze pagina de resultaten.

Je hebt vervolgens gemiddeld 2 jaar plezier van je Lanluma behandeling.

How is it different from a filler or surgery?

Een filler geeft direct volume aan het te behandelen gebied, terwijl het effect van Lanluma X Bilfiller niet zo snel is: je moet een reeks behandelingen ondergaan en wachten tot het de aanmaak van nieuw collageen door je lichaam op gang brengt. De resultaten van Lanluma X zijn echter beter dan die van hyaluronzuurfillers. Gemiddeld 2 jaar, tegenover ongeveer de helft van die voor een hyaluronzuurfiller, bijvoorbeeld Juvéderm.

Wat is de nazorg na een Lanluma X Bilfiller behandeling?

Om een optimaal resultaat en een geleidelijk, langdurig effect van Lanluma X te garanderen, is het belangrijk om de nazorginstructies van je arts na te leven. Aanbevelingen voor nazorg zijn de volgende:

 

+ Masseer het behandelde gebied gedurende 10 minuten, 2 keer per dag, de eerste 7 dagen na je behandeling. Doe dit volgens het advies van je arts. Gebruik een vocht inbrengende crème om de wrijving tijdens het masseren te verminderen.

+ Wij adviseren om de eerste 24 uur goed te koelen om eventuele zwelling te voorkomen

+ Do not use skincare products such as skincare, make-up or self-tanner on the injection site for the first 24 hours. This is to prevent infection.

+ Ga gedurende de eerste 14 dagen niet naar de sauna of het zwembad.

+ Ga minimaal 14 dagen niet in de zon, u moet UV-licht vermijden, inclusief zonnebank tot de roodheid verdwenen is.

+ It may feel a little sore for the first few days

+ Het effect van Lanluma X is ongeveer na 2 maanden goed zichtbaar.

+ Voor de beste resultaten worden 2 behandelingen geadviseerd. De arts zal met u overleggen hoeveel behandelingen u eventueel nodig heeft voor uw gewenste resultaat.

+ Het effect van Lanluma X blijft gemiddeld 2 jaar zichtbaar. Dit is echter afhankelijk van leeftijd, levensstijl en ieders persoonlijke collageen aanmaak.

 

Vanuit Skin + Surgery wordt geadviseerd om de Lanluma behandeling aan te vullen met bindweefselmassages en collageensupplementen. Dit draagt bij aan de resultaten van uw Lanluma behandeling.

00:26
01:24

Note: Bilfiller behandelingen worden tegenwoordig veelvuldig door klinieken en zorgprofessionals aangeboden, vaak tegen scherpe tarieven en met hoge kortingen. Helaas betekent dit vaak dat de ingreep not is performed by an experienced surgeon. Therefore, always be well informed during a personal consultation and remember: if something seems too good to be true, it often is.

All about the collagen treatments Sculptra & Radiesse combined with Yuugii

All about the collagen treatments Sculptra & Radiesse combined with Yuugii

Collagen: The beauty secret for glowing skin!

Collagen: The beauty secret for glowing skin!

Skin_surgery_clinics_liquid

5 tips for a fresh and radiant spring look

Asian eyelid surgery

This is how you get the longest enjoyment from your filler treatment

Winner Clinic Awards 2023

Winner Clinic Awards 2023

How-to-prepare-for-surgery-5-tips-that-can-promote-your-recovery-scaled-e1676644354247.jpg

5 tips for faster recovery after your surgery