Ooglidcorrectie: hangende oogleden en wallen

Heb jij last van hangende oogleden of wallen? Zie je er daardoor ouder uit? De ooglidcorrectie is een ingreep om hangende oogleden en/of wallen te verhelpen. Naarmate je ouder wordt kan de huid boven de ogen verslappen, hierdoor krijg je een vermoeide blik. Mensen vragen vaak of je moe bent, terwijl dit niet zo is. Voor wallen geldt hetzelfde. De ooglidcorrectie kan uitkomst bieden om weer een frisse en uitgeruste blik te krijgen.

Bovenooglidcorrectie en onderooglidcorrectie

Wij zijn gespecialiseerd in de bovenooglidcorrectie en de onderooglidcorrectie. Ook kun je ervoor kiezen om deze twee te combineren. Bij de bovenooglidcorrectie halen we de overtollige huid boven de ogen weg, die ervoor zorgt dat je je ogen niet goed meer kunt openen. Bij de onderooglidcorrectie verhelpen we wallen, die je een vermoeide uitstraling geven. Het zou toch fijn zijn om weer met een stralende, uitgeruste stralende blik door het leven te gaan?

Ooglidcorrectie: de operatie

Op de dag van de ingreep mag je je melden bij ons in de kliniek. We nemen graag de tijd voor je en zullen uitgebreid uitleggen wat we gaan doen. Ook nemen we voor en na foto’s om na afloop te kunnen vergelijken. Wanneer je vragen hebt kun je deze uiteraard stellen. Wanneer alles duidelijk is zullen we je vragen om op de behandelstoel plaats te nemen en brengen we een plaatselijke verdoving aan. Tijdens de ingreep ben je gewoon bij, maar voel je geen pijn. Een ooglidcorrectie is een relatief eenvoudige behandeling die ongeveer 1 uur duurt. Je rust na de ingreep even uit en kunt dan naar huis. Wij hebben een nazorg protocol om het herstel zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

De prijs van een ooglidcorrectie  

We krijgen veel vragen over de prijs van een ooglidcorrectie. Het klopt dat er klinieken zijn die deze ingreep een stuk goedkoper aanbieden. Wij geloven bij Skin+Surgery in kwaliteit. We werken alleen met de beste chirurgen en middelen. We nemen graag de tijd voor onze cliënten en de nazorg vinden wij net zo belangrijk als de behandeling zelf. Je hebt maar één lichaam, het is van belang om hier zuinig op te zijn. Wij zullen er alles aan doen om te zorgen dat je met een goed gevoel onze kliniek verlaat. Wij geloven dan ook in een eerlijke prijs. De prijs van een ooglidcorrectie vind je here.

 

Ooglidcorrectie iets voor jou?

 Tijdens een eerste consult kijken we of je in aanmerking komt voor een ooglidcorrectie en bespreken we het te verwachten resultaat. Wanneer je twijfelt of een ooglidcorrectie iets voor jou is, kun je een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen. Ook als je het spannend vindt, of je afvraagt of een ooglidcorrectie pijn doet kunnen we je geruststellen. We begeleiden je in het gehele traject en staan bekend om onze natuurlijke resultaten. Je verdient het om je goed te voelen. En wij helpen je daar graag bij.

Eyelid surgery before and after

Hieronder vind je enkele voorbeelden van cliënten die een bovenooglidcorrectie en/of een onderooglidcorrectie bij ons zijn ondergaan.

All about the collagen treatments Sculptra & Radiesse combined with Yuugii

All about the collagen treatments Sculptra & Radiesse combined with Yuugii

Collagen: The beauty secret for glowing skin!

Collagen: The beauty secret for glowing skin!

Skin_surgery_clinics_liquid

5 tips for a fresh and radiant spring look

Asian eyelid surgery

This is how you get the longest enjoyment from your filler treatment

Winner Clinic Awards 2023

Winner Clinic Awards 2023

How-to-prepare-for-surgery-5-tips-that-can-promote-your-recovery-scaled-e1676644354247.jpg

5 tips for faster recovery after your surgery