Top 5 niet-chirurgische behandelingen voor mannen

Cosmetische behandeling worden steeds populairder, we willen een natuurlijke en frisse uitstraling behouden. Hierbij kunnen cosmetische behandelingen goede ondersteuning geven. Huidveroudering is een natuurlijk en universeel onderdeel van het leven, zowel voor mannen als voor vrouwen. In tegenstelling tot de algemene misvatting dat alleen vrouwen cosmetische behandelingen ondergaan, zijn er ook verschillende behandelingen voor mannen. Wij delen graag de top 5 niet-chirurgische behandelingen voor mannen:

  1. Rimpelrelaxers

In het rijtje van Top 5 niet-chirurgische behandelingen voor mannen staat de ‘BROtox zeker op nummer 1. Een rimpelrelaxer, ook wel ‘BROtox’ genoemd, is een snelle, pijnloze en zeer effectieve behandeling die helpt een frissere en jeugdigere blik te creëren. Het is een perfecte behandeling om ‘fijne’ lijnen in het gezicht subtiel te verzachten, ook kan deze behandeling preventief ingezet worden om het huidverouderingsproces te vertragen. De meeste gekozen behandelen zijn: de frown linekraaienpootjes en voorhoofdrimpels. Zit je veel op kantoor achter de laptop? Een rimpelrelaxer kan ook verlichting geven, wanneer je bijvoorbeeld last hebt van hoofdpijn.

 

Hoewel deze injectable bekend staat als wrinkle treatment, is deze ook te gebruiken bij overmatig transpireren. Door de relaxer in de oksels te injecteren wordt de zweetproductie geremd over een periode van zo’n zes maanden. Dat scheelt een hoop overhemden verwisselen in de zomer.

2. Traangootfiller

Iedereen kan wallen of donkere kringen onder de ogen ervaren . Deze worden veroorzaakt door tal van factoren – genetica, gebrek aan slaap en slechte voeding – maar treden ook op als onderdeel van het verouderingsproces. Naarmate we ouder worden, verliezen we de elasticiteit van de tere huid onder de ogen. Vrouwen kunnen vaak donkere kringen en wallen onder de ogen blenden met make-up, maar mannen kiezen deze optie meestal niet. Een filler vult als het ware het gebied op waardoor donkere kringen onder de ogen minder worden en je geen vermoeide uitstraling meer hebt.

3. Filler nasolabial fold

The neuslippenplooi kan een storende factor zijn in je gezicht. Doordat mannen een dikkere/ stevigere huid hebben lijken lijnen sneller een stuk dieper waardoor je een boze of strenge uitstraling krijgt. Deze plooi wordt veroorzaakt door de zwaartekracht en afname van het vetvolume in je gezicht.  De wangen zakken naar beneden, waardoor de plooi ontstaat vanaf de neusvleugel naar de mondhoek. We kunnen de neuslippenplooi opvullen door er filler in te injecteren. Wist je dat een filler vocht aantrekt? Het gebied wordt gelijk goed gehydrateerd. Een echt win-win!

4. Hydrafacial

Omdat de huid van de man grover is kunnen poriën sneller verstoppen, wat mee-eters veroorzaakt. Het regelmatig laten uitvoeren van een HydraFacial kan deze problemen verhelpen. Doordat de poriën regelmatig worden gereinigd, zullen ze kleiner worden. Deze behandeling is ook geweldig voor mensen met een vette huid en/of een huid die gevoelig is voor acne. Tijdens een HydraFacial wordt de huid diep gereinigd, geëxfolieerd en worden er op maat gemaakte serum aangebracht. Je huid krijgt een echte oppepper en straalt weer!

5. Peeling

In het rijtje van Top 5 niet-chirurgische behandelingen voor mannen mag de Chemical Peeling ook zeker niet ontbreken. Tijdens een peeling worden de beschadigde huidcellen op de buitenste huidlagen verwijderd. Door deze beschadigde cellen te verwijderen, wordt de huid gladder, vermindert het littekens en worden onzuiverheden verwijderd. Een chemische peeling voor mannen verwijdert de dode huidcellen en stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen, zodat de huid strakker wordt, rimpels worden verminderd en er over het algemeen jeugdiger uitziet. Deze behandeling is uiterst geschikt voor (mannen) met een dikke huid en grove poriën.

Note: Cosmetische behandelingen worden tegenwoordig veelvuldig door klinieken en zorgprofessionals aangeboden, vaak tegen scherpe tarieven en met hoge kortingen. Helaas betekent dit vaak dat de ingreep not is performed by an experienced surgeon. Therefore, always be well informed during a personal consultation and remember: if something seems too good to be true, it often is.

Also of interest to you

All about the collagen treatments Sculptra & Radiesse combined with Yuugii

All about the collagen treatments Sculptra & Radiesse combined with Yuugii

Collagen: The beauty secret for glowing skin!

Collagen: The beauty secret for glowing skin!

Skin_surgery_clinics_liquid

5 tips for a fresh and radiant spring look

Asian eyelid surgery

This is how you get the longest enjoyment from your filler treatment

Winner Clinic Awards 2023

Winner Clinic Awards 2023

How-to-prepare-for-surgery-5-tips-that-can-promote-your-recovery-scaled-e1676644354247.jpg

5 tips for faster recovery after your surgery