Treatment

Lip Fillers
Westland

Lip Fillers Westland

Of je nou smalle, kleine of droge lippen hebt, lip fillers bij Skin + Surgery in Westland kunnen je van alledrie afhelpen. Zo krijg jij de perfecte glimlach.

Highest quality

NVCG certified

Personal attention

Innerbeauty

Natural result

Treatments

Lip fillers in Westland

Volle lippen, wie wil ze niet? Tegenwoordig heeft bijna heel Hollywood opgevulde lippen, maar niet alleen de celebrity’s zijn fan van lip fillers! Meer en meer mensen kiezen ervoor hun lippen net dat extraatje te geven middels lip fillers. Ook jij kan jouw lippen meer volume geven met lip fillers in Westland bij Skin + Surgery.

Maar wat zijn lip fillers in Westland precies? Een lip filler is eigenlijk een  soort gel die via een kleine naald in je lippen gespoten wordt. Skin + Surgery maakt gebruik van hyaluronzuur fillers, wat een lichaamseigen stof, is. Dat betekent dat het van nature al in je lichaam voorkomt wat er voor zorgt dat je lichaam het op termijn zelf weer afbreekt. Naast het feit dat hyaluronzuur volume toevoegt aan de lippen, kan het ook vocht vasthouden. Dit maakt je lippen niet alleen voller, maar het geeft ze ook nog een gehydrateerde look.

Het is zeer belangrijk dat je de juiste kliniek in Westland vindt voor je lip fillers. Je hebt ze vast wel eens gezien, foto’s van mannen en vrouwen die onnatuurlijke lippen hebben omdat ze of te volgespoten zijn, of scheef staan. Wanneer je een cosmetische procedure ondergaat is het van belang dat je  door een gespecialiseerde arts geholpen wordt, maar dat niet alleen! Het liefst heb je iemand met kennis, ervaring en een oog voor esthetiek. Dit is wat Skin + Surgery onderscheidt van vele andere specialisten. Uiteindelijk maken we jouw wensen waar, maar we zullen altijd zeer eerlijk met je zijn als het gaat om hoe esthetisch het resultaat zal zijn.

Daarnaast raden we je aan het volume in je lippen langzaam op te schalen. Je kunt natuurlijk ook op de een naar de andere dag van small naar large gaan, maar de kans bestaat dat je jezelf niet herkent en dit kan even schrikken zijn. Ook als je natuurlijk ogende lippen wil, is het slim om langzaam het volume van je lippen te vergroten. Volle lippen zijn helemaal ‘It’ maar sommige mensen staat het beter dan anderen. Onze lip fillers specialisten in Westland kunnen samen met jou kijken naar wat jij graag wilt en naar wat bij je past. Soms moet je even wennen aan een maatje voller, voordat je meer ‘aankan’.

Er zijn verschillende technieken die we kunnen toepassen tijden het opvullen met lip fillers in Westland. Het is niet zomaar lippen vullen. We kijken naar de symmetrie van het gezicht, maar ook naar de vorm van je lippen en mond. Lip fillers in Westland moeten jouw natuurlijke schoonheid versterken. Dat doen we door harmonie in het gezicht te creëren. Misschien heb je wel een welgevormde cupidoboog, dit kunnen we versterken tijdens het vullen, zodat de lippen sensueler worden. Of als je een volle bovenlip hebt, kun je er voor kiezen jouw onderlip iets te vergroten met lip fillers in Westland, wat voor meer harmonie in het gezicht zorgt. Zo zijn er genoeg subtiele veranderingen die we kunnen creëren met lip fillers in Westland.

Ben je benieuwd naar wat het beste is voor jou? Kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek in een van onze vestigingen in Rotterdam, Bergschenhoek, of Utrecht. Je kunt ook gelijk een afspraak maken.

De drie meest gestelde vragen over lip fillers in Westland

Je hebt vast vragen over wat er allemaal komt kijken bij lip fillers in Westland. Er zijn drie vragen die bijna altijd gesteld worden, namelijk:

Is een lip filler behandeling in Westland pijnlijk?

Het liefst antwoorden hier met nee, maar feit is dat er een injectie plaatsvindt en dat de meeste mensen dit als een niet plezant gevoel ervaren. Wil je graag je lippen opvullen met lip fillers in Westland, maar ben je bang voor de pijn? Geen zorgen! Gelukkig ontnemen we al een groot deel van de pijn door middel van een verdoving. Je voelt na de verdoving vooral het gevoel dat je lippen opgevuld worden wat gek kan voelen, maar niet echt pijn doet.

How many ml of lip filler do I need?

Hoeveel filler nodig is, verschilt per persoon. De gemiddelde persoon die  lip fillers in Westland laat injecteren heeft genoeg aan 1 ml. Deze hoeveelheid geeft het effect van mooie, volle lippen, maar houdt de verandering subtiel en natuurlijk. Als je een meer uitgesproken resultaat wilt, kun je kiezen voor 1.5 ml. Onze Skin + Surgery specialisten kijken graag met je mee wanneer je je lip fillers in Westland laat zetten.

Hoe lang houdt het effect van lip fillers in Westland aan?

Het effect van lip fillers in Westland kan zo subtiel zijn als jij wil. De eerste mL blijft ongeveer 6 maanden zichtbaar. Het effect van de volgende lipbehandeling is  6 – 9 maanden zichtbaar. Daarnaast wordt de natuurlijke aanmaak van hyaluronzuur in jouw lippen gestimuleerd door het injecteren van lip fillers in Westland. Dat betekent dus dat wanneer je stopt met lip fillers in Westland, je toch iets vollere lippen overhoudt. Dit is wel een subtiele verandering.

Lip fillers Westland

Results of lip plumping

Wanneer je besluit dat je lip fillers in Westland wil, moet je de juiste, ervaren specialist vinden met een oog voor esthetiek. Dit is belangrijk omdat de specialist niet alleen jouw lippen moet opvullen, maar ook moet kijken naar de samenhang en symmetrie van jouw gezicht.  Onze cliënten op kliniekervaringen.nl geven vol trots aan dat onze Skin + Surgery specialisten dit geweldig doen. Lees de reviews en laat je overtuigen!

Marianne Verified

Very pleasant experience

The intake was very pleasant, time was taken and clear explanations given. The correction was done in a pleasant atmosphere and I am very happy with the result. Aftercare is also done carefully and with attention. I benefited a lot from the app. All my questions were answered there and I was given good instructions.

Anonymous - Pubic lip surgery

Perfect

The doctor and assistant are super sweet, put you at ease and also very knowledgeable. The app of skin+surgery is also very nice to keep track of the recovery and you can always contact them with questions

Addie - Verified

Excellent

Anaesthetic unpleasant but everything painless afterwards. Fine and friendly guidance. Quiet environment with pleasant staff.

Mandy - Verified

Excellent service

I was 1000% pleased with the treatment. I was very well talked through everything and put at ease. I can't say anything about the end result yet, because I'm still wearing patches.

Hanna

A nice and familiar feeling

She gave me the familiar feeling I had not had before this. The calmness she exudes, the time she takes for you and her honesty.

Lip fillers Westland

Quality is our passion

Treatment

1.

Consultation with doctor

1.

Consultation with doctor

Prior to deciding on lip plumping, you have a non-binding consultation met de behandelend arts van Skin + Surgery. Je kunt in dit gratis consult al je vragen stellen en je wensen en verwachtingen over de behandeling uitspreken. Onze cosmetisch arts vertelt je in een persoonlijk gesprek in een ontspanning setting wat de behandeling inhoudt, inclusief nazorg en eventuele risico’s. Je krijgt ook te horen welk mooi natuurlijk resultaat je mag verwachten. Lip fillers in Westland worden regelmatig door jonge vrouwen gekozen. Zij willen hun lippen laten opvullen om zwoelere lippen te krijgen.

Geen paar lippen is gelijk. Onze arts beoordeelt jouw lippen en geeft deskundig en eerlijk advies welke filler het meest geschikt is. De lippenopvulling wordt perfect afgestemd op wat bij jouw gezicht past én op jouw specifieke behoeften. Je weet vooraf precies waar je aan toe bent. Als je gekozen hebt voor lip fillers in Westland, teken je samen met de cosmetisch arts van Skin + Surgery de behandelovereenkomst. Er worden vooraf foto’s vooraf gemaakt die later naast de foto’s na de fillerbehandeling worden gelegd. Je ziet hiermee in een oogopslag het resultaat.

2.

Treatment

2.

Treatment

In de drukbezochte kliniek van Skin + Surgery worden veelvuldig filler behandelingen uitgevoerd. Het is een kortdurende, poliklinische behandeling. Je mag na de lip filler behandeling in Westland weer naar huis. Het lip opvullen is over het algemeen vrijwel pijnloos. Heb je gevoelige lippen of vind je de behandeling spannend? Dan kun je kiezen voor een plaatselijke verdoving of een verdovende crème. De gelachtige filler met hyaluronzuur wordt met een zeer dunne naald in de huid van je lippen gespoten. Hyaluronzuur neemt vocht op en zorgt voor hydratatie en volume van de huid. Onze arts kijkt voor het beste resultaat niet alleen naar de vorm van je lippen. Je gehele gezicht wordt bekeken om een perfecte balans te realiseren.

Het injecteren van lip fillers in Westland duurt slechts 10 à 15 minuten. Ter bestrijding van de zwelling worden je lippen en het omliggende gebied gekoeld met een ice pack. Wij kunnen je lippen hun oorspronkelijke contour en volume teruggeven, of zelfs iets vergroten. Daarbij wordt rekening gehouden met de verhouding tussen je lippen en jukbeenderen, evenals met de verhouding tussen je bovenlip en onderlip. Desgewenst kun je de liplijn laten accentueren. Er wordt gebruikgemaakt van tijdelijke fillers. Het effect is ongeveer één jaar zichtbaar. Het ingespoten hyaluronzuur is dan volledig door je lichaam opgenomen. De behandeling kan daarna zonder problems be repeated to regain beautiful full lips.

3.

Aftercare

3.

Aftercare

Na het injecteren van lip fillers in Westland kunnen je lippen wat rood en gezwollen zijn, of wat blauwe plekjes vertonen. Dit is meestal minimaal. Met direct koelen wordt de zwelling tegengegaan. Deze lichte symptomen zijn niet ernstig en verdwijnen vanzelf. De anaesthetic works for about two hours. The treated area may still be slightly unresponsive as a result. This recovers automatically. Skin + Surgery uses a specially designed aftercare protocol, for optimal healing and quick recovery. Your treating physician will advise you not to drink alcohol and not to exercise or engage in heavy physical activities for the first 24 hours.

You may resume your daily activities after one day. You will also be allowed to resume make-up op te doen. Vermijd in de eerste week na de injectie van lip fillers in Westland, blootstelling aan fel zonlicht en ga niet onder de zonnebank of naar de sauna. Het wordt afgeraden om de eerste twee weken na de lipfiller een behandeling bij de schoonheidsspecialist of huidtherapeut te ondergaan. Het eindresultaat is na 14 dagen zichtbaar. Je hebt circa één jaar plezier van vollere lippen met een natuurlijk resultaat.

4.

Risks

4.

Risks

Lip fillers in Westland en het opvullen van de lippen brengen geen grote risico’s met zich mee. De kans op complicaties is ook zeer klein. Onze highly qualified and experienced specialists work according to state-of-the-art treatment techniques and with the best techniques. They have a special eye for proportions and apply the lip filler in a subtle way. As a result, risks are reduced to a minimum. As with any procedure, an occasional allergic reaction or infection may occur. If in doubt, contact your attending physician at our clinic immediately.

Drs Wong is a true all-rounder within Skin+Surgery Clinics. She is a perfectionist and always strives to achieve the most beautiful result. "I gained my experience in general surgery and plastic surgery. During my cosmetic medicine training, things kept coming up, allowing me to broaden my horizons. Within Skin+Surgery, I have specialised in injectables and surgical treatments."

Drs. Leanne Wong

KNMG Certified Cosmetic Physician

Dr Tessa Drijkoningen is a passionate and skilled cosmetic doctor at Skin+Surgery. In addition to her extensive experience as a doctor of surgery and plastic surgery, she also holds a doctorate in plastic surgery. Dr Tessa always treats her clients holistically to maintain a beautiful and natural appearance.

Dr Tessa Drijkoningen

Cosmetic Doctor

Drs Beekman is a passionate and skilled cosmetic doctor at Skin+Surgery. She works very precisely and always strives for the most natural result. The cosmetic aspect of medicine has always interested her because of the fine dexterity and precise way of working. Drs Vivian Beekman likes to highlight all facets of cosmetic medicine. "Within Skin+Surgery, these facets come together nicely, which has allowed me to specialise in injectables and surgical treatments such as eyelid correction."

Drs Vivian Beekman

KNMG Certified Cosmetic Physician
Dominique SkinSurgery Clinics

Skin specialist Dominique Kortenoeven is a true skin improvement specialist within Skin+Surgery Clinics. "Helping people inside and out that's what is my favourite thing to do. I always try to build a special bond with my clients by listening carefully and giving expert advice, everyone is unique. I apply my experience in the field of skin improvement during my treatments."

Dominique Kortenoeven

Certified skin specialist

Skin specialist Naomi Sambo is a true all-round skin improvement specialist within Skin+Surgery Clinics. By listening carefully to your specific wishes and drawing up a personal treatment plan together, she helps you get to the most beautiful version of yourself step by step. Besides the fact that her treatments are very effective, she also finds it important that you experience a moment of rest. That you don't have to do anything for a while. Because when you relax, your body can recover best.

Naomi Sambo

Certified skin specialist

Dr Lara van de Lande is a perfectionist and driven cosmetic doctor at Skin+Surgery. Besides her extensive experience as a doctor of surgery and plastic surgery, she also has a PhD in scientific research on congenital facial abnormalities and their treatments.

Dr Lara van de Lande

Cosmetic Doctor
Dr Tha-In SkinSurgery Clinics

Doctor Thanya Tha-In is one of the founders of Skin + Surgery Clinics and studied medicine at Erasmus University in Rotterdam. Thanya looks beyond the area to be treated and is genuinely interested in you as a person. With care and attention, she explains the possibilities to you and is realistic in the expected result. This applies to treatment with injectables, but equally to surgery.

Dr Thanya Tha-In

KNMG Certified Cosmetic Physician & Surgeon

Drs. Aletta de Wit is a true all-rounder within SkinSurgery Clinics. Drs Aletta de Wit is our specialist when it comes to wrinkle treatments and treatments aimed at restoring contours and volume loss in the face. She does this using injectables and PDO threads as well as skin-enhancing treatments with skin boosters and peels. Drs Aletta de Wit looks closely at your face, listens to your personal wishes and provides honest advice in what suitable options are available to subtly optimise the proportions of your face and bring it back into harmony for a fresh, youthful appearance.

Drs Aletta de Wit

KNMG Certified Cosmetic Physician

Dr Kristel Woltman is a cosmetic surgeon as well as a general surgeon. She not only likes to make people more beautiful, she also likes to make them better. Her treatments regularly have a medical reason. Dr Kristel is a perfectionist and driven doctor. She values natural results: "I believe that everyone is unique, and I want to keep it that way. After all, I don't like plastic fantastic."

Dr Kristel Woltman

KNMG Certified Cosmetic Physician
Amra

Drs Amra Sabanovic is an all-round cosmetic doctor, in every treatment she can express her creativity to achieve the most beautiful and long-lasting results. The Liquid Facelift treatment and Labia correction are her favourite treatment which she performs frequently. At Skin + Surgery clinics, she is the real expert. 'I personally find a full face treatment the most beautiful treatment to perform. It really gives a fresher and younger look, which you see good effects of for a longer period of time.' It is a nice step on giving the face a subtle lift where you see immediate results.

Drs Amra Sabanovic

KNMG Certified Cosmetic Physician
Suzanne

Drs Suzanne van Soest is a highly skilled and passionate cosmetic doctor with an undeniable dedication and passion for beauty. With her extensive knowledge and experience in aesthetic medicine, she has built a reputation as a reliable and experienced specialist in her field.

Drs Suzanne van Soest

KNMG Certified Cosmetic Physician

Skin specialist Michelle is a true all-round skin improvement specialist within Skin+Surgery Clinics. Her dedication to the profession and ability to provide clients with an unparalleled experience make her a valuable asset to the Skin+Surgery Clinics team. With her in-depth knowledge, she will focus on treatments such as Hydrafacial, peels, connective tissue massage and the acclaimed skinceutical facials. These treatments are designed to enhance your natural beauty and make your skin glow.

Michelle Kok

Certified skin specialist

Lip fillers Westland

Frequently asked questions

Staat jou vraag er niet tussen, neem dan nu contact op.

Is injecting filler safe?

A lot of research has been done on filler injection. You will also read a lot in the media about the good and not so good experiences. Scientific research and our own experience have shown that the use of fillers is completely safe. The fillers Skin + Surgery Clinics works with are of high quality and completely biodegradable. In addition, our doctors always ensure a subtle result and guard against overfilling and an unnatural look. Our doctors therefore give honest advice at all times. Should we be of the opinion that your chosen treatment will lead to an unnatural look, we will discuss this in detail and in consultation decide not to carry out the treatment in this way.

How long is the effect of fillers?

How long results are visible varies from filler to filler. We assume an average duration of action between 6 and 12 months.

Fillers, what exactly are they?

In the end, a Filler is nothing more than hyaluronic acid. Hyaluronic acid already occurs naturally in your body and ensures that your skin is hydrated. By injecting it into the middle and lower layer of skin, the skin is hydrated from within, this ensures a long-term improvement in skin quality. Fillers can also restore volume to the face and provide a rejuvenating and lifting effect through deep injection into the skin layers.

What is a filler used for?

The filler is used to rejuvenate facial wrinkles. Often after a stressful period, due to losing weight or aging, for example, your face starts to show signs. Soluble non-permanent fillers are ideal for blurring signs of ageing and fatigue. The name actually says it all, namely filler. The filler restores volume to certain areas of your face. These include lifting the cheeks, reducing the nasolabial fold and lifting the corners of the mouth.

Lip fillers in Westland

Full, glossy lips make you happy

Volle lippen, wie wil ze niet? Maar niet alleen vol is mooi! Je kunt kiezen voor lip fillers in Westland als je verzorgde, gezonde en gehydrateerde lippen wil. Daarnaast wordt het opdoen van lippenstift een hele beleving met zo’n mooi canvas. Voel je mooi en maak gebruik van lip fillers in Westland bij Skin + Surgery Clinics. Maak nu een afspraak en laat ons je verder helpen!