Skin Surgergy Menu icon

Microneedling in Den Haag

Beginnen de eerste tekenen van huidveroudering te verschijnen? Krijgt de huid langzamerhand een doffe teint of begint de huid hier en daar te verslappen? Wilt u ook een frisse, stevige huid met een mooie gloed? Kom dan naar de beste kliniek van Den Haag, Skin + Surgery Clinics SkinCenter, met persoonlijke aandacht voor u en uw huid.

 

Wat is microneedling

Huidveroudering begint met een vertraagde celdeling, waarbij onder andere de aanmaak van collageen (stevigheid) en elastine (rekbaarheid) afneemt. Daarbij verliest de huid het vermogen om snel te herstellen. Het gevolg hiervan is een verandering van huidstructuur en het ontstaan van de eerste fijne lijntjes en rimpeltjes.

 

Bij de behandeling met microneedling-apparatuur worden er gecontroleerd microkanaaltjes in de huid aangebracht. Door de prikkeling in het bindweefsel wordt de doorbloeding en celdeling gestimuleerd. Hierdoor wordt de huidconditie verbeterd en gaat de huid er weer fris en stralend uitzien. Ook worden de cellen in het bindweefsel geprikkeld tot de aanmaak van collageen en elastine, wat het volume van de huid vergroot. De huid krijgt een intensieve boost en directe opfrissing, met uiteindelijk een nieuwe huidstructuur. Daarbij kan met behulp van microneedling een werkstof dieper in de huid aangebracht worden, waardoor het effect vergroot wordt.

Skin + Surgery Clinics in Den Haag is gespecialiseerd in huidverbetering zoals microneedling. Onze huidtherapeuten werken met de Dermica GoldPen, het meest geavanceerde instrument op het gebied van microneedling.

 

Wat is het verschil tussen dermapennen en dermarollen?

Bij dermapennen wordt gebruik gemaakt van een geavanceerd apparaat. Het kopstuk met micronaaldjes maakt een snelle, pulserende beweging. Op deze manier worden de microkanaaltjes loodrecht in de huid aangebracht. Bij dermarollen wordt gebruik gemaakt van een instrument, een roller met fijne naaldjes. Met het instrument wordt over de gerold, waardoor kleine kanaaltjes in de huid worden aangebracht. Uit onderzoek is gebleken dat de behandeling met derma-apparatuur als prettiger wordt ervaren.

Ook blijkt dat de hersteltijd significant korter is bij gebruik met de derma-apparatuur.

Skin + Surgery Clinics in Den Haag gaat voor de beste kwaliteit. Daarom is er gekozen om te werken met het meest geavanceerde instrument op het gebied van microneedling.

 

Dermapen vs Dermaroller

 

 

Is mijn huid geschikt voor microneedling?

Microneedling is ideaal om nét dat beetje meer te doen voor de huid dan een standaard gezichtsbehandeling, om de huid op te frissen en om de huid weer te laten stralen. Daarom is microneedling geschikt voor elk huidtype. Daarbij kunnen ook specifieke indicaties goed behandeld worden.

  • Huidverslapping
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • (Acne) littekens
  • Zonbeschadiging
  • Pigmentstoornis
  • Grove huidstructuur
  • Vergrote poriën

Hoe verloopt de behandeling?

Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van een serum. Dit serum wordt per zone aangebracht (bijvoorbeeld: voorhoofd, wangen, rondom de mond) en met behulp van microneedling ingewerkt. De microneedling-apparatuur waarmee gewerkt wordt bevat een kopstuk met 11 micronaaldjes. Door de bijzondere slijping kunnen deze makkelijk in de huid glijden. Per behandeling wordt een nieuwe, steriel kopstuk gebruikt.

 

Afhankelijk van de diepte van de micronaaldjes en het behandeldoel kan er een tintelend tot prikkend gevoel waargenomen worden. Daarbij kan de behandelde huid warm aanvoelen. Bij de afronding van de behandeling, het koelen van de huid en het aanbrengen van het vliesmasker, zal het onaangename gevoel afnemen en verdwijnen.

 

Dermapen bij dame

 

Na de behandeling zal de huidtherapeut nogmaals de nazorg met u bespreken.

 

Hoe verloopt het herstel na de behandeling?

Tijdens en direct na de behandeling tot ongeveer een week na de behandeling ontstaat er roodheid van de huid. Het is mogelijk dat de huid soms licht begint te schilferen. Meestal is na een week de huid volledig hersteld. Het is goed mogelijk dat de huid meer behoefte heeft aan serums en crèmes.

 

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Afhankelijk van het behandeldoel is microneedling eenmalig in te zetten, of in kuurverband (4-6 behandelingen). Het eindresultaat is niet direct zichtbaar omdat de huid tijd nodig heeft om collageen en elastine aan te maken. In verband met de gevoeligheid van de huid voor direct zonlicht zullen de meeste behandelingen gedaan worden in het najaar en de winter.

 

Kosten en afspraak maken

Een behandeling kost €185,- inclusief nabehandeling met vliesmasker. Uiteraard worden er scherpe prijzen gehanteerd omdat Skin + Surgery Clinics u graag helpt om weer te stralen. Neem contact op met de hooggewaardeerde praktijk van Skin + Surgery Clinics en vraag direct een vrijblijvend, gratis consult voor microneedling in Den Haag aan. U kunt bellen, e-mailen of gebruik maken van het online contactformulier. Wij reageren snel.

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

The aforementioned results cannot be guaranteed. The results differ from person to person. We cannot make any concrete statements about how your body responds to certain treatments or products.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak