Skin Surgergy Menu icon

Schaamlipcorrectie in Rotterdam

Heb je pijn of ongemak bij je vagina tijdens het fietsen, paardrijden of hardlopen? Of heb je last bij het vrijen of het dragen van een strakke broek, omdat deze schuurt en wondjes veroorzaakt? Dan raden we je aan direct contact op te nemen met Skin + Surgery Clinics, de specialist als het gaat over schaamlipcorrecties in Rotterdam. Je wordt in een veilige en vertrouwde omgeving van je klachten afgeholpen. Ons team van hooggekwalificeerde specialisten heeft veel ervaring met schaamlipcorrecties. Neem Skin + Surgery Clinics in vertrouwen en vraag een vrijblijvend consult aan bij een vrouwelijke arts voor een schaamlipcorrectie in Rotterdam, die je pijn en gevoelens van onzekerheid en schaamte wegneemt.

 

Verkleining binnenste schaamlippen veelvoorkomende ingreep

 

Een schaamlipcorrectie in Rotterdam is een veelvoorkomende cosmetische of medische ingreep bij Skin + Surgery Clinics. Voornamelijk vrouwen met grote binnenste schaamlippen kiezen voor deze ingreep. Het verkleinen van de uitstulpende labia minora is een betrekkelijk geringe behandeling, die onder verdoving wordt uitgevoerd. De binnenste schaamlippen vallen na de operatie in staande positie binnen de labia majora ofwel de buitenste schaamlippen. Ze vormen weer een symmetrisch, natuurlijk geheel. Je houdt geen duidelijk zichtbaar litteken aan de chirurgische ingreep over. De natuurlijke gevoeligheid van de schaamlippen blijft na de schaamlipcorrectie in Rotterdam volledig intact. De verkleining van de schaamlippen neemt de oorzaak van de klachten weg. Je kunt weer zonder pijn en ongemak je dagelijkse activiteiten verrichten.

 

Schaamlipcorrectie in Rotterdam door een hooggekwalificeerde specialist

 

Het probleem van grote of lange binnenste schaamlippen komt vaker voor dan de meesten denken. Het kan al in de puberteit zijn ontwikkeld of zijn ontstaan na een zwangerschap. Een schaamlipcorrectie in Rotterdam is een eenvoudige poliklinische behandeling die Skin + Surgery Clinics aanbiedt. Je hoeft hiervoor niet te worden opgenomen. Je wordt behandeld door een van onze deskundige en ervaren specialisten, die is aangesloten bij de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde) en NVVCC (Nederlandse Vereniging Voor Cosmetische Chirurgie). Tijdens het consult vraagt de vrouwelijke chirurg naar je klachten en wensen en worden vervolgens je schaamlippen geïnspecteerd. Wij snappen dat een schaamlipcorrectie in Rotterdam een intieme kwestie is en nemen de tijd voor je.

 

Schaamlipcorrectie vanaf 18 jaar, bij volgroeide schaamlippen

 

Een schaamlipcorrectie in Rotterdam is alleen mogelijk bij volgroeide schaamlippen. Deze chirurgische ingreep is daarom beschikbaar vanaf achttien jaar. Daarnaast is de kans op complicaties gering. In bijzondere gevallen kun je last hebben van nabloeding, wondinfectie of ontsteking optreden. Schaamlippen zijn van nature asymmetrisch. Skin + Surgery streeft naar een optimale balans tussen een zo symmetrisch mogelijk aanzien en een natuurlijk resultaat. Na de verkleining van de binnenste schaamlippen ontstaat zwelling. Dit hoort erbij en neemt af door goed te koelen. Skin + Surgery raadt af in de eerste vier tot zes weken na de schaamlipcorrectie in Rotterdam te sporten of andere inspanningen uit te voeren. Denk aan zware lichamelijke arbeid, zwaar tillen en sporten. Daarnaast raden we ook vrijen tijdens de herstelperiode van de labiareductie af. 

 

Weer klachtenvrij na schaamlipcorrectie in Rotterdam

 

De schaamlippen kunnen na de schaamlipcorrectie in Rotterdam door het genezingsproces en de huidstructuur een wat onregelmatig uiterlijk houden, maar dit is niet onnatuurlijk. Geen vagina is hetzelfde, er bestaat niet zoiets als een standaard vagina. Het is van belang om te weten dat je na de ingreep een normale vagina hebt én bovendien van je klachten af bent. 

 

Meer informatie, advies of een consult voor schaamlipcorrectie in Rotterdam

 

Heb je last van pijn, irritatie of een ongemakkelijk gevoel door de vorm en grootte van je schaamlippen waardoor je je hier onzeker over voelt of zelfs voor schaamt? De empathische artsen van Skin + Surgery Clinics luisteren graag naar al jouw wensen, klachten en vragen dus bel ons direct op, stuur een e-mail of maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend consult.

 

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

The aforementioned results cannot be guaranteed. The results differ from person to person. We cannot make any concrete statements about how your body responds to certain treatments or products.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak