Bel direct: 070-200 20 70
Maak een afspraak
Gratis adviesgesprek
Change language

Facelift in Amsterdam

Met het ouder worden verliest je huid aan elasticiteit. Je wangen gaan wat hangen en je ziet dat je huid rond je nek en hals slapper wordt. Je strakke kaaklijn van vroeger dreigt langzaam te verdwijnen. Je gezicht krijgt een oudere en vermoeide uitstraling. Deze uiterlijke verschijnselen kunnen ook ontstaan na gewichtsverlies of door erfelijke aanleg. Met een deskundige facelift in Amsterdam worden op natuurlijke wijze de contouren van je gezicht hersteld. Je ziet er door de behandeling frisser en jeugdiger uit. De facelift verbetert je zelfbeeld en je herwint je zelfvertrouwen. Vraag een gratis adviesgesprek aan bij Skin + Surgery Clinics. Maak tijdens het vrijblijvende consult al je vragen en wensen kenbaar. Onze specialist adviseert je welke facelift in Amsterdam het mooiste en langstdurende resultaat oplevert.

 

Facelift biedt een oplossing bij verschillende uitingen van huidveroudering

 

Ieder gezicht is anders. Het verouderingsproces van de huid verloopt bij iedereen anders. Een facelift in Amsterdam biedt een oplossing bij veroudering van de huid van het gezicht, de nek en de hals. Bijvoorbeeld als je last hebt van rimpels en te veel huid in je gezicht, zichtbare groeven tussen je neus en lippen of een huidoverschot rond je mond, waardoor je een sombere gezichtsuitdrukking krijgt. Je kunt er vermoeid en neerslachtig uitzien als de huid op je voorhoofd en wenkbrauwen naar beneden hangt, of als je hals er in vergelijking met je gezicht ouder uitziet. Herken je je in deze uiterlijke kenmerken en vind je dit storend? Maak direct een afspraak bij Skin + Surgery en bespreek de mogelijkheden van de verschillende soorten facelift in Amsterdam.

 

Drie soorten facelift in Amsterdam

 

Een facelift in Amsterdam verbetert de contouren van het onderste gedeelte van het gezicht. Voor een totale gezichtsverjonging kan deze behandeling bij Skin + Surgery Clinics worden gecombineerd met een ooglidcorrectie en wenkbrauwlift. Er worden in onze kliniek – afhankelijk van de mate van veroudering van de huid – drie soorten faceliftbehandelingen uitgevoerd:

 

Alleen de huid van de wang wordt gelift.

  • MACS-lift ofwel Minimal Access Cranial Suspension lift

Zowel de huid van de wang als het onderliggende steunweefsel wordt gelift.

Via een verlengde incisie achter het oor wordt de huid van de wang, het onderliggende steunweefsel en

de hals gelift.

 

Keuze uit minilift, MACS-lift of meest uitgebreide face-halslift

 

Een S-lift, ook wel minilift genoemd, is een chirurgische ingreep onder verdoving, Hierbij worden de wangen en kaaklijn verstrakt. Het is de minst ingrijpende facelift, waarbij alleen de huid en niet het onderhuids bindweefsel wordt gelift. Bij een MACS-lift worden de contouren van de wangen, kaaklijn en hals hersteld. Zowel de overtollige huid als het onderhuids bindweefsel en vetweefsel wordt verwijderd. Dankzij een zorgvuldige hechting met zeer fijn draad zijn littekens naderhand vrijwel onzichtbaar. Het effect van een MACS-lift is langer zichtbaar dan van een minilift.

 

De face-halslift is de meest uitgebreide facelift in Amsterdam, waarbij rimpels en uitgezakte huidplooien van het gezicht, de wangen en de hals op natuurlijke wijze worden gecorrigeerd. De facelift wordt onder volledige narcose uitgevoerd en geeft een jarenlang zichtbaar resultaat. Lees de ervaringen van vrouwen die eerder een facelift in onze kliniek ondergingen, om je een beeld te vormen van de mogelijkheden en te verwachten resultaten.

 

Vraag een gratis consult aan voor een facelift in Amsterdam

 

Je maakt de keuze voor een facelift in Amsterdam niet zomaar. Skin + Surgery Clinics vindt het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent over de verschillende behandelmogelijkheden, de procedure en inhoud van de behandeling en het te verwachten eindresultaat. Vraag een vrijblijvend kosteloos consult aan, waarbij je in een persoonlijk gesprek alles te weten komt over een facelift. Onze specialist adviseert je eerlijk en deskundig over de voor jou beste behandeling. Als je besluit tot een facelift in onze kliniek, worden er foto’s vooraf genomen die kunnen worden vergeleken met het eindresultaat.

 

Weer zelfverzekerd en blij in de spiegel kijken

 

Een facelift in Amsterdam wordt altijd uitgevoerd door een gespecialiseerde arts met veel ervaring. Ons team van specialisten werkt volgens de nieuwste en veiligste technieken. Het specialistenteam van Skin + Surgery Clinics wordt gevormd door Dr. Thania Tha-In, Drs. Leanne Wong,

Drs. Aletta de Wit en huidtherapeute Lianne van Diggelen. Al onze artsen zijn gecertificeerd, actueel geschoold en lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde) en NVVCC (Nederlandse Vereniging Voor Cosmetische Chirurgie). Zij maken jouw dromen waar, waarbij met een facelift in Amsterdam je geluksgevoel weer in harmonie wordt gebracht met je uiterlijke schoonheid. Lichaam en geest worden weer één. Jij durft na afloop weer zelfverzekerd en blij in de spiegel te kijken.

 

Diverse alternatieven voor een niet-operatieve facelift

 

Je behandelend specialist verleent goede, deskundige nazorg en geeft gerichte adviezen voor een snelle genezing en herstel na de facelift in Amsterdam. Je bent meestal na één tot twee weken weer toonbaar en in staat om je dagelijkse sociale activiteiten te hervatten. Skin + Surgery verricht ook niet-operatieve faceliftbehandelingen in Amsterdam. Een facelift met vrijwel pijnloze fillers en injectables is een veel gebruikte behandeling als de eerste verschijnselen van huidveroudering zich tonen. De behandeling loopt uiteen van het liften van je wenkbrauwen en bovenoogleden tot het verminderen van wangrimpels en verwijderen van wallen onder je ogen.

 

Skin + Surgery Clinics helpt je met specialistische behandelingen voor een strakkere kaaklijn, een vrolijke uitstraling en een stralende huid. Heb je last van hangzakjes rond je mond en verslapping van de kaaklijn, dat je een vermoeide uitstraling geeft? Een midfacelift met draadlift is een mooie oplossing, als je nog niet toe bent aan een facelift.  Dr. Thanya Tha-In is dé specialist op het gebied van draadliftbehandelingen. Klik op de button ꞌMaak hier online je afspraakꞌ en bespreek je wensen en verwachtingen. Je kunt ook informatie krijgen over een Vampire facelift en een liquid facelift met een filler.

 

Neem vrijblijvend contact op voor een facelift in Amsterdam

 

Neem vrijblijvend contact op met Skin + Surgery Clinics voor meer informatie of advies over een facelift in Amsterdam. Stel je vragen of opmerkingen telefonisch (070 – 200 20 70), per e-mail (info@skin-surgery.nl) of via het online contactformulier. Ben je nieuwsgierig naar onze kliniek en onze filosofie? Bekijk hier alvast een filmpje over Skin + Surgery.

 

Copyright © 2019 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved
Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (159 beoordelingen)
Website by Hello it's me hello it's me