Bel direct: 070-200 20 70
Maak een afspraak
Gratis adviesgesprek
Change language

Facelift in Bergschenhoek

Vindt u dat u er ouder uitziet dan u bent, omdat u last heeft van rimpels in uw gezicht en een slappere huid? Een facelift in Bergschenhoek bij Skin + Surgery Clinics onttrekt de eerste tekenen van het ouder worden letterlijk uit het zicht. Bij deze veilige en veelvuldig toegepaste behandelmethode wordt de huid en het onderliggende spier- en bindweefsel strakker aangetrokken en overtollig huidweefsel verwijderd. Uw gezicht oogt hierna stralender en jeugdiger, uw hals en kaaklijn krijgen op natuurlijke wijze hun contour terug. U ziet er na de facelift in Bergschenhoek weer uit zoals u zich voelt! Ervaar het zelf en neem contact op met de hooggewaardeerde en toonaangevende kliniek van Skin + Surgery voor uw vragen, advies of het maken van een afspraak voor een vrijblijvend consult.    

 

Keuze tussen een S-lift, MACS-lift of face-halslift

 

Een facelift in Bergschenhoek geeft een duidelijke verbetering en zichtbare verjonging van uw gezicht. De specialisten van Skin + Surgery Clinics zorgen ervoor dat de balans tussen uw innerlijke welzijn en uw uiterlijke schoonheid wordt hersteld. U wordt ontvangen in een ontspannen setting en u kunt in een persoonlijk gesprek met de arts uw wensen kenbaar maken. De behandelend specialist geeft tijdens het intakegesprek eerlijk advies over het te verwachten resultaat, de risico’s en de nazorg. De soort facelift is afhankelijk van uw behoeften en de technische mogelijkheden qua structuur en elasticiteit van de huid. Er worden drie soorten facelift in Bergschenhoek onderscheiden:

 

  Alleen de huid van de wang wordt gelift.

  Zowel de huid van de wang als het onderliggende steunweefsel wordt gelift.

  Via een verlengde incisie achter het oor wordt de huid van de wang, het onderliggende steunweefsel en  

  de hals gelift.   

  

Facelift in Bergschenhoek combineren met ooglidcorrectie of wenkbrauwlift

 

Een S-lift helpt om uw wangen en kaaklijn te verstrakken. Bij deze minst uitgebreide variant krijgt u uw natuurlijke uitstraling terug. Er wordt alleen wat huid weggehaald, waarna de wond netjes wordt gehecht. De minilift kan goed worden gecombineerd met een ooglidcorrectie of wenkbrauwlift. Een MACS-lift is een wat grotere facelift in Bergschenhoek, waarbij ook de onderliggende spieren van de kaaklijn en wangen worden gelift. Een face-halslift geeft als meest omvangrijke behandeling het meest natuurlijke en effectieve resultaat. Uw hele gezicht wordt gelift, waarbij de gezichtsbalans goed blijft. Niet alleen de plooien en rimpels van de gezichtshuid worden strakgetrokken, ook het overmatige weefsel onder de kin en de dikke huidplooien in de hals worden gelift.           

 

Gecertificeerde en ervaren artsen maken uw dromen waar

 

Skin + Surgery heeft alle specialismen in huis voor een facelift in Bergschenhoek die u tot de beste versie van uzelf maakt. Ons team van specialisten bestaat uit Dr. Thanya Tha-In, Drs. Arthur Ludlage, Drs. Leanne Wong, Drs. Jacky Lagendijk, Drs. Aletta de Wit en huidtherapeute Lianne van Diggelen. Alle gecertificeerde artsen zijn lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde) en NVVCC (Nederlandse Vereniging Voor Cosmetische Chirurgie). Onze artsen maken uw dromen waar en laten u weer gelukkig en zelfverzekerd in de spiegel kijken.

 

Chirurgische én niet-operatieve facelift in Bergschenhoek

 

Skin + Surgery Clinics is naast een chirurgische facelift in Bergschenhoek ook gespecialiseerd in een facelift zonder operatie. Bij een liquid facelift wordt met fillers lichaamseigen hyaluronzuur in de huid gespoten. Deze vrijwel pijnloze behandeling maakt rimpels minder zichtbaar en herstelt op subtiele wijze het volume van  uw gezicht. De wangen en jukbeenderen worden op een natuurlijke manier gelift. U ziet er na deze fillerbehandeling frisser uit en toont weer zoals u zich van binnen voelt.  De Vampire facelift is een medische behandeling ter huidverbetering, waarbij uw gezicht wordt geïnjecteerd met een mengsel van hyaluronzuur en bloedplaatjes rijk plasma (PRP). Uw huid wordt op natuurlijke wijze gestimuleerd om meer collageen en elastine aan te maken. Uw huid straalt na deze behandeling als nooit tevoren. Reden waarom ook vele internationale sterren kiezen voor de Vampire facelift, die goed helpt bij een huid die door acne, roken of veroudering rimpelig en verslapt is.     

 

Skinbooster behandeling, microneedling en draadlift

 

Uw huid moet een goede vochtigheid ofwel hydratatie hebben. U verbetert uw gehele huidconditie met een Skinbooster behandeling, waarbij hyaluronzuur met een micronaald op verschillende plekken in de oppervlakkige huidlaag wordt geïnjecteerd. Uw huid krijgt meer volume, met een verbeterde elasticiteit en een verzachting van de fijne lijntjes. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de conditie van uw huid. Deze niet-operatieve facelift in Bergschenhoek wordt ook veel toegepast bij jonge vrouwen met zichtbare sporen op de huid van veel zonlicht, roken of een ongezonde levensstijl.

 

Skin + Surgery is een van de weinige klinieken in Nederland die een Skinbooster behandeling voortzet met microneedling, voor een nóg mooier resultaat. Er is ook een middenweg tussen enerzijds fillers en anderzijds een facelift in Bergschenhoek: de draadlift. Dr. Thanya Tha-In geldt als dé specialist voor draadliftbehandelingen, waarbij met oplosbare draden delen van uw gezicht, hals, armen, benen, buik of decolleté worden gelift. Er zijn Happy Lift draden, PDO-draden en Silhouette soft draden.

       

Voel u weer op-en-top vrouw na een facelift in Bergschenhoek

 

Wilt u zich weer herkennen in een stralend spiegelbeeld en u zowel van binnen als buiten weer op-en-top vrouw voelen? Kies net als vele anderen voor een facelift in Bergschenhoek, waarbij uw gevoel, leeftijd en uiterlijke beauty weer in harmonie met elkaar komen. Maak direct online een afspraak voor een vrijblijvend consult of bel  e-mail (info@skin-surgery.nl) of verzend het ingevulde contactformulier voor meer informatie of advies.

 

 

Copyright © 2019 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved
Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (159 beoordelingen)
Website by Hello it's me hello it's me